transkript ile askerlik subesine gidiyorsun.
Printable View
Vakit daralıyor beyler zaman az kaldı..
Beyler selam,
Tecili bozup başvurduk. Elimizde bir tane kağıt var. Herşey güzel hoş.
Bundan sonra ne yapacağım konusunda herhangi bir fikrim yok... :)
Açıklanmasını bekleyip, askerlik şubeye mi gidicez? Bu kadar mı?
Bi aydınlatın beni Allah aşkına, zaten şafak sıkıştırıyor :)
Bende bu dönem yolcuyum askerlik yerleri ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı ?
Birde teslim tarihinin ilk günüyle son günü teslim arasında fark varmı ?
Bende bu dönem yolcuyum bakalım. Şimdi sana verdikleri kağıtta Celb dönemi kasım yazıyordur. 27 ekime kadar bekleyeceksin ve nereye düştün e-devletten bakacaksın.
Açıklandıkdan sonra belirli bir tarih arasında gidip sinüsü almamız gerekiyor. Onun tarihi son 1 haftada yada 2 hafta önceden verilebiliryor sanırım.
Eğer bir işte çalışıyorsan tazminatını almak için bunu istiyor şirket(Kimisi istemiyor).
Sonrası ***** 1-3,3-5,5-7 la pompa :D
Sevk öncesi işlemleri için gittim. Benim işlemlerimi ilk gittiğimde yapmış çalışan memur.
Keşke bana da söyleseydi bir daha gitmek zorunda kalmazdım :D
Ben de bugün verdim transkripti artık 27 Ekim' i bekliyoruz :)
27 Ekim büyük gün...
İlk gittiğimde transkript vardı yanımda.
Yanında var mı dedi evet dedim. Komando vs istiyor musun dedi. Yok kısa dönem istiyorum dedim. Oradan bir şeyler doldurmuştu.
Bugün gittim. Sevk öncesi işlemlerin yapılmış senin dedi çalışan memur. Tekrar sordum transkript vermiyor muyuz diye. Kısa dönem istemiyorsan ver alayım dedi.
Yok kısa dönem istiyorum dedim yine. Tamam o zaman ekimde açıklanmasını bekleyeceksin dedi.
Yanlış bir şey mi var acaba :D Emin olamadım şimdi :D
Gelmeyin bedelli yapın 356 k.d. selamlar :)
şafak 127
bir dedeniz der ki (353 K.D.) şafağınız aydın olsun,sevdiğiniz her daim yanınızda olsun gençler. :)
Kasım celp açılır açılmaz başvuru yaptım kısa dönem olarak
27Ekimde belli olacak denildi ama acaba Aralık ayına sarkma durumu olur mu??
Ben son güne kadar çalışmayı düşünüyorum, sevk tarihim belli olduğunda karar vericem
Sevk tarihinin belli olduğu gün çıkacağım bende işten 15 gün tatil iyide 1 ay gerçekten sıkılırım. İnşallah aralıka sarkmaz.
Aralık'a sarkma durumumuz da mı var?
Bende Kasım için başvuru yapmıştım umarım aralığa kalmayız
Başvuru sırasında Kasım veya Aralık mı diye sormadılar, umarım bende Aralık'a kalmam Kasım'da giderim.
erler belli olduktan sonra çıktısını alarak işten ayrılın durduk yere kıdemleri yakmayın ;)
Aralık celbine kalmanız yoğunluktan değil.Denizci ve Havacılar Aralık döneminde teslim oluyor.Aralık 17-18 civarı.
Yerler kağıtta 27 Ekim yazıyor ancak açıklanma tarihi 24 Ekim %90 edindiğim bilgilere göre.
Bugün 1 Ekim kaldı şurda ortalama 30 gün herkese hayırlı olsun :)
işallah izmir gaziemir kara havacılığa düşersiniz :)
balıkesire jandarma düşmüyor mu kimse ya:D
az kaldı hakikaten keşke şimdiden öğrenebilsek.
bu arada asker için hazırlıkları şimdiden yapmaya gerek varmıdır?
hiç gerek yok aynen yerler açıklansın ona göre son hafta yapılır alışveriş
facebookta şöyle bi gurup var tavsiye ederim herşeyi yazıyolar takip edin https://www.facebook.com/357ksd?fref=ts
ne alcazki ? ben eski spor ayakkabılarım kot bide havaya göre üstüme ne giyersem öyle gitmeyi planlıyorum ?
traş olayını nası yapsakki ?
bu arada buradan paylaşıcaz dimi kim nerde? bence liste yapalım beyler bakarsınız badi oluruz :D
herkes ışıd olayı var diye askerliği ertele diyor ama ben de stres yok niyeyse :) kaderde varsa ..
bi ton şey var yaw kıyafet olarak değil mesela sen tırnak makası götürdün en basiti almıyorlar kesici kısmı var diye bi dünya malzeme listesi var face te paylaşmışlar
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...bda1e2a83d04e3
beyler telefon olayı sıkıntı olur mu note3 var onu satıp yedekteki s2 yi götürmeyi düşünüyorum ama s2 de sıkıntı olcaksa sadece alo diyen bi dandik telefon götüreyim