Arkadaşlar Kasım ve Aralık da askere gidicekler burdan haberleşelim
Arkadaşlar Kasım ve Aralık da askere gidicekler burdan haberleşelim
Kasım aralık dönemi için son başvuru tarihi bellimi ?
kısa dönem olarak gidecekler için en iyi dönem kasım dönemidir arkadaşlar.kışın günler kısa geceler uzun şafak hızlı geçer.iyiki kasım gitmişim diyorum.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Kısmetse bende Kasım-Aralık döneminde gitmeyi düşünüyorum, aöf'den mezunsunuz yazısını gördüm, Aöf diplomamızı ne zaman hazır edicek bakalım duruma göre sonra Askerlik şubeye gideceğiz galiba...
vay anasını 3 sene olucak. 2011 aralıkta gitmiştim.
Aralık iyidir arkadaşın dediği gibi cok abes biyere yada komutana denk gelmesseniz kış dolayısıyla sabahları spordu kıldı yündü yapmassınız anca yaza doğru son 1 ay falan.
yine yerine göre soğuk moğuk kıcınızda donabilir giyebildiğiniz kadar giyersiniz içinize ama sıcakta cıkaramassınız emin olun yazın terlemekten iyidir (botları hiç saymıyorum yazın). hergün duş imkanını olmadığı ve topluca yattığınızı düşündüğünüzde
edit: Buarada Arda sendemi brütüs gidince defender/110 kullanma sakın![]()
1881 - 193∞
valla bende düşünüyorum kasım aralık gibi gitmeyi son başvuru tarihi için
buraya bakabilirsiniz
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Benim bir sorum olacak Temmuz 23 tecil bitiyor benim. Kütük Kastamonu-devrekani. Baktım ağustos gönderiyorlar. Ben kasımda kısa dönem gitmek istiyorum. Nezaman başvurmaya gideyim halıcıoğluna.
Tırsıyorum gideriz Temmuzun sonunda derler ağustosa gidiyosun kötü patlarızNezaman başvurmaya gidersem ağustostan yırtmış olurum ?
Bende Kasım-Aralık'a yazdırdım adı, bozdum tecili.
15 Ağustos'a kadarmış başvuru. Ne kadar erken yazdırırsanız, Kasım'da gitme şansınız o kadar artıyormuş. (Askerlik şubedeki memurun söyledikleri)
Cümlemize şimdiden hayırlı tezkereler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)