Sülüste sevk tarihi neyse o zaman başlar askerlik. Alp teslim olduktan sonra başlamakta fayda var şafağa :)
Printable View
Sülüste sevk tarihi neyse o zaman başlar askerlik. Alp teslim olduktan sonra başlamakta fayda var şafağa :)
Ptt asker karti nedir ya herkesemu gliyor ayrica bana SMS gelmedi sevk tarihinin uzatilmasi ile ilgili
:) tüh dedim gitmeden 7gün şafak deviricez
ankaraya gelen kimse yok mu ya? :)
acemilik mamak, usta çankaya genel kurmay hizmet bölüğü.
Kimseden ses cikmiyo koskoca forumdan 3 4 kisi var sskere giden
Arkadaslar merhaba
ALEMDAĞ J.KOMD.TB.K.LIĞI/İSTANBUL/İSTANBUL KUVVETİ : JN.G.K.LIGI
Acemilik burası Bursadan hangi güzergah mantıklı olur deniz yolu kara yolu ?
havacı olan yokmu?
Eğitim Birliği3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ /
Esas Birliği2 NCİ KOR. 102 NCİ TOP.A. ÖLÇME VE HEDEF TESPİT BL. / EDİRNE UZUNKÖPRÜ / EDİRNE
VARMI BAŞKA ARKADAŞLAR AYNI YER OLAN
1 İNCİ OR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI 1 İNCİ BKM.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
slm arkadaşlar bilgisi olan yer adres...?
ses yok cidden çok az giden var forumdan herkes kasıma gidicek sanırım :D
sülüsü netten alabiliyoruz sanırım bunu alınca verecekleri parayı almak için yine şubeye gitmeye gerek var mı acaba? yoksa yolladıkları ptt kartına yatırırlar mı hiç bilgisi olan var mı?
Sülüsü ve parayı gidip şubeden almanızı tavsiye ederim. Sıkıntı oluyor sonra.
Ben subeye gittim sulusu artık subeden vermıyoruz e devletten alıcaksın dediler. Parayıda herhangi bi ptt ye gidip kimliğinle alabiliyorsun. Az kaldı gitmeye gerginlik basladı :)
bende e devletten sülüsü aldım,
yol parası ptt ye yatmış, bugün kartı almaya gitmiştim onuda aldım.
5. Ana bakım merkez komutanlığı yenimalle ankara ustabirliğim arkadaşlar varmıdır burada askerlik yapıcak olan yada daha önce yapan bilgisi varsa paylaşabilir mi nedir ne değildir? Zaman daraldı heycan dorukta :))
Yarın itibarıyla 3. tertip teslim olmaya başlıyor. Giden arkadaşlara hayırlı teskereler :)