Sülüste sevk tarihi neyse o zaman başlar askerlik. Alp teslim olduktan sonra başlamakta fayda var şafağa![]()
Sülüste sevk tarihi neyse o zaman başlar askerlik. Alp teslim olduktan sonra başlamakta fayda var şafağa![]()
vırt zort
Ptt asker karti nedir ya herkesemu gliyor ayrica bana SMS gelmedi sevk tarihinin uzatilmasi ile ilgili
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
tüh dedim gitmeden 7gün şafak deviricez
ankaraya gelen kimse yok mu ya?![]()
acemilik mamak, usta çankaya genel kurmay hizmet bölüğü.
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Arkadaslar merhaba
ALEMDAĞ J.KOMD.TB.K.LIĞI/İSTANBUL/İSTANBUL KUVVETİ : JN.G.K.LIGI
Acemilik burası Bursadan hangi güzergah mantıklı olur deniz yolu kara yolu ?
Eğitim Birliği3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ /
Esas Birliği2 NCİ KOR. 102 NCİ TOP.A. ÖLÇME VE HEDEF TESPİT BL. / EDİRNE UZUNKÖPRÜ / EDİRNE
VARMI BAŞKA ARKADAŞLAR AYNI YER OLAN
1 İNCİ OR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI 1 İNCİ BKM.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
slm arkadaşlar bilgisi olan yer adres...?
ses yok cidden çok az giden var forumdan herkes kasıma gidicek sanırım![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
sülüsü netten alabiliyoruz sanırım bunu alınca verecekleri parayı almak için yine şubeye gitmeye gerek var mı acaba? yoksa yolladıkları ptt kartına yatırırlar mı hiç bilgisi olan var mı?
Ben subeye gittim sulusu artık subeden vermıyoruz e devletten alıcaksın dediler. Parayıda herhangi bi ptt ye gidip kimliğinle alabiliyorsun. Az kaldı gitmeye gerginlik basladı![]()
5. Ana bakım merkez komutanlığı yenimalle ankara ustabirliğim arkadaşlar varmıdır burada askerlik yapıcak olan yada daha önce yapan bilgisi varsa paylaşabilir mi nedir ne değildir? Zaman daraldı heycan dorukta)
Hiç bir hayal büyük; hiç bir hayalperestte küçük değildir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)