burdur acemi
istanbul kartal usta birliği
kısa dönemlerde şimdi ögrenebiliyo mu?
acemi ve usta birliği manisa merkez/kara kuvvetleri hayırlı olur inş herkese
1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ bilenler varsa arkadaşlar nasıl bir yerdir acaba yardımcı olursanız sevinirim
acemi: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR
usta: 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. 3 ÜNCÜ MOT.P.TB. 8 İNCİ MOT.P.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL
bilsigi olan var mı beyler?
Eğitim Birliği1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA
Esas Birliği57 NCİ TOP.TUG. K.YRD.LIĞI 5 İNCİ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 203/37 MM.LİK K/M OB.BT. / İZMİR BORNOVA / İZMİR
Statü: KISA_DÖNEM ER Sınıf : TOPÇU
Aynı yerdeyiz kardeş. arkım şuan orada sıkıntı yok rahatmış dert etme acemilik için.![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Evet arkadaslar aciklandi artik. Benim acemi birligi -- Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA . Usta birligiyse 5 sene ogrencilik yaptigim Kibris cikti 39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 50 NCİ MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB. 2 NCİ MKNZ.P.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
Acemi:
KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU
Usta:
İL J.K.LIĞI/MARDİN / MARDİN / MARDİN
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Acemilik manisa merkez
Ustabirligi ankara yenimahalle 5.ana bakim merkeZi
Hiç bir hayal büyük; hiç bir hayalperestte küçük değildir..
mealini yazıyım yerlerimiz farklı ama nerdeyse herşey aynı benimde kar.hizmet ve tugay yardımcılıgydı
acemi - 1.piyade eğitim tugayı, karargah ve karargah hizmet bölüğü
usta - 57.topcu tugay yardımcılıgı 5.in topcu taburu
3üncü 203/37mm diye giden kısmı bosver o silahı görmicen bile %95 ihtimal
ustanın meaili ise su tugay yardımcılıgı tugay kadar büyük degil ama ondan hallice geniş bir alana gidiosun
1-yani bol askerin oldugu yere nekadar cok asker okadar az nöbet.
2-tugay komutanı 1yada 2 haftada ugrar bir ugrar
buda demek olurki pazartesi günkü genel iştimalar az olur .rütbelisi heryerde olabilir dert degil alıstıkca el kafaya gidicek zaten otomatik.![]()
1881 - 193∞
Hayırlı olsun kardeşim, ben 355kd'yim. Acemiliğimi ben de Amasya'da yaptım. Piyade eğitin bölüğündeydim. Disiplinli ama çok aşırı kasmayan biryer. Eğitime ve mıntıkaya doyacaksınkoğuşlar 55-60 kişilik, duş problem olabilir, uzun sıralar beklersin. Playstation, langırt, bilardo vs imkanları var. Kuş başı-kaşarlı pidesi güzel.
vırt zort
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 5 İNCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ANKARA YENİMAHALLE / ANKARA
bunun çevirisini yapabilicek bi arkadaş varmı![]()
Hiç bir hayal büyük; hiç bir hayalperestte küçük değildir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)