İş arayanlar kervanina bende katildim
Ön muhasebe -Satın alma pozisyonunda yardimci olabilecek olan varmidir ?
İş arayanlar kervanina bende katildim
Ön muhasebe -Satın alma pozisyonunda yardimci olabilecek olan varmidir ?
Edit olmadigi icin yeni post yazmak zorunda kaldim
Istanbul Aydin Uni. Isletme yonetimi mezunuyum ayni zamanda Acikogretimden Calisma Ekonomisi 4. Siniftayim
Daha oncesinde Aluminyim Dis cephe ve Cam Metal tasarim firmalarinda Satinalma - Ön muhasebe departma larinda calistim.
Otelcilik ve arastirma firmalarindada deneyimlerim var.
Tam olarak işsiz sayılmam ama işsiz kalmak üzereyim , şuanda bi fabrikada gelir olması için başladığım işten kışın azalan üretim nedeniyle kasımda çıkma durumum var zaten geçici girdiğim bi işti 3 aylık sözleşmenin sonuna geldik bundan sonra kendi mesleğim veya meslek öğrenebilceğim iş arıyorum.
Bartın Uni. Bilgisayar Programcılığı mezunuyum (2013-2015 ön lisans)
Donanım ağırlıklı bilgim daha çok onun dışında Ms Office , Autocad , Php gibi bilgilere sahibim (iyi olduğumda var az bilgi sahibi olduğumda)
Ayrıca Eskişehir Anadolu Üni. Aöf - İşletme 3. sınıf olarak bu dönem başladım kendimi bu bölümde de geliştirebilirim sıfırdan başlayarak
Askerlik durumum tecilli(en az 2 yıl) , il olarak Ankarada ikamet ediyorum
Bilkent Üniversitesi Turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum(İşletme denkliğim de bulunmaktadır). Otellerin satış ve pazarlama departmanında İş ve staj deneyimlerim gerçekleşmiştir. Ankarada iş aramaktayım.
Belki ilgilenen arkadaşlar olur diye yazıyorum.
http://www.thyteknik.com/basvurular.html
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Beyler kadıköy pendik hatına söför lazım günlüğü 100-150 lira düşünen pm atsın. yeme içme sigara minibüse ait.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Abi hic sorma resmen elimi kolumu bagladilar bilsem hic baslamazdim gecen ay 24 'unde aldim parayi bu ay icerde kalan ekim maasini alicam ayin 17 si oldu ama hala ses yok gercekten sikintili firma yaza dogru söz nişan biseyler yapmak isterken resmen beni 3 ay geriye attilar
ataşehir bölgesinde olupda işsiz olan arkadaşlar ,gayrimenkul uzmanıyım bu bölgede yetiştiricek arkadaşlar arıyorum,önü açık bir iş, işini düzgün takip eder insanlarla iletişimini iyi yaparsan aylık en az 6000 net kazanç seni bekliyor.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bide böyle bir haber gördüm .. http://www.sozcu.com.tr/2015/teknolo...aign=teknoloji
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yaşar'da Uluslararası Lojistik Yönetimi okuyorum ve perşembe cuma cumartesi pazar günleri dersim yok . Alanıma yakın olması öncelikli iş arıyorum okula gitmediğim 4 gün çalışabileceğim...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)