Marmara Üni İktisat 2. sınıf öğrencisiyim. Bölümümle ilgili bir sektörde staj arıyorum.
[dipnot:Öğrenci dostu günlük işte arıyorum.]
Marmara Üni İktisat 2. sınıf öğrencisiyim. Bölümümle ilgili bir sektörde staj arıyorum.
[dipnot:Öğrenci dostu günlük işte arıyorum.]
tmm cok guzel orneklemeler ama ınanın ıs bu aralar bulunamıyor ıstanbul aydın unıv 2.senelık ıngılızce cevırmenlık mezunuyum suanda 1 senedır bır otelde resepsıyon olarak calısıyorum aynı zamanda 3-4 olarak acık ogretım okuyıorum ıs yok gercekten turk hava yollları yer hızmetlerınıcok kovaladım ama olmuyo bı kısır dongudur gıdıyo bakalım etrafımızda bısey bılmeyen ınsanlar nerelere geldı torpılden boyle seyler ınsanın canını cok sıkıyo
10 yıllık satış deneyimim var pupa apple premium reseller eskişehir mağazasında müdür yardımıcısı olarak çalıştım.en son opel'de satış danışmanlığı yaptım şuan işsizim eskişehir de yaşıyorum şehir değişikliği yapabilirim sıkıntı yok yaşım 27 askerlik sıkıntım yok taliplerimi beliyorum![]()
İstanbul silivri-selimpaşa bölgesinde güvenilir efendi ve azda olsa oto yıkama işinden anlayan birini arıyorum. Maaş 1300+sigorta+yemek şeklinde. Çalışmak isteyen yada tanıdığınız bu özelliklerde biri varsa özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
defacto için genel yetenek sınavına giricem .. Bu genel yetenek sınavı için nelere dikkat etmem veya neye calışmam gerekiyor bilen duyan var mı ?
Elleme Sekelesin...
İzmir'de ikamet edip Vodafone / Telekominaksyon alanında deneyim yapmak isteyen lise mezunu ve üzeri iş arayan arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Faruk askerlik yaptın mı? Aşağıdaki detaylar uyarsa görüşme için yardımcı olabilirim.
Genel Merkezimizde görevlendirilmek üzere 'MUHASEBE YETKİLİ YARDIMCISI' pozisyonunda arayışımız bulunmaktadır.
Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye bölümlerinden mezun,
En az 1 yıl benzer pozisyonda deneyim sahibi,
Genel Muhasebe uygulamaları konusunda bilgisi olan,
Tercihen SAP tecrübesine sahip,
MS Office uygulamalarını iyi derecede bilen,
İnsan ilişkilerinde başarılı ve ekip çalışmasına yatkın,
Dikkatili, titiz çalışabilen,
Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
Adayların başvurularını beklemekteyiz.
İŞ TANIMI
Banka hesaplarındaki ödeme ve tahsilat işlemlerine ilişkin muhasebe kayıtlarını oluşturulması,
Duran varlık ve stoklu faturaların girişlerinin yapılması,
Cari hesap takibi ve mutabakatların sağlanması,
Ay sonu kapanış işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
Sigorta poliçelerinin mutabakat ve ödemelerinin takibi
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Herkese Selamlar;
1 senelik amerika maceramın sonuna geldim, 22 ocak itibari ile Türkiye'ye dönüş yapıyorum İst'a yerleşicem anadolu tarafına malumunuz iş arıyorum... Askerliğim 2016'nın sonuna kadar tecilli. 5 seneye dayanan otelcilik tecrübem var, ön büroda çalışmak istiyorum(night audit'de olur). Otelcilik dışında otomotiv sektöründe satış danışmanı olarak da iş olursa tercihimdir.
Okullar
Les Roches International School of Hotel Management en son mezun olduğum yer
Anadolu Universitesi aöf işletme
Bilkent Universitesi Ticaret ve yönetim bölümü
İş tecrübesi
Courtyard Houston Downtown 19 ocak'a kadar devam edicek 1 sene tecrübe
Sina Hotel ön büro, muhasebe, night audit 4 sene tecrübe
Atu duty free Esenboğa havalimanında kasiyerlik 1,5 yıl tecrübe
Yardımcı olucaklara detaylı cv mi yollayabilirim... Kariyer ve yenibiris'dende başvurularım oldu cevap bekliyorum ama yinede ekstra'dan bir yardımı dokunur diye konuya dahil oldum
Saygılar
CEM AKPINAR
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)