Ankarada iş aramaktayım. Bilkent Üniversitesi Turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum(İşletme denkliğim de bulunmaktadır). Ayrıca Ufuk üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans mezunuyum. 5 yıldızlı otellerin satış ve pazarlama departmanında İş ve staj deneyimlerim mevcut.
Bir süredir işsizim ve artık maddi olarak zorlanıyorum. Umarım buradan karşıma bir fırsat çıkar.
istanbulda yazılım sektöründe olanlar varmı? danışmak istediğim birkaç konu var.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
bir güncel çekiyim.
10 yıllık satış üzerine deneyimim var.bu 10 yılın içinde 2 sene de mağaza müdür yardımcısı olarak çalıştım.askerlik sıkıntım yok,eskişehirde yaşıyorum ankara izmir antalyaya taşınabilirim.
Mesajim silinmis.
Istanbul ikitelli osb de on muhasebe ve telefonlara bakicak calisma arkadasi ariyoruz.
Iletisim: 0546 845 44 44
Arkadaslar maalesef piyasa çok kötü iş bulamadım 5 aydır. En az 20 yerle görüştüm ya maaş çok düşük oldu yada şartları çok ağır.Torpil zaten yaşam tarzı olmuş. Memlekete dönmek istemiyorum. O yüzden farklı sektörlerdede çalışabilirim. Ehliyetim var ve aktif olarak araç kullanıyorum ekstra lisede elektronik okudum. Son 1 aylık birikimim kaldı maalesef. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Çalıştığım firma Kastamonu'da ikamet eden, elektronik sektöründe zincir bir mağazada promotör olarak çalışacak part/full time bir arkadaş arıyor. Maaş+sigorta+prim hakları mevcut. PM ile iletişime geçebilirsiniz.
Arkadaşımın kuzeninin dükkanına 1 ay süre ile mezun İnşaat ve Elektrik Mühendisi aranıyor. İşe gitmesine dahil gerek yokmuş. İlgilenenler PM ile ulaşabilirler.
otomotiv sektöründe servis danışmanlığı ya da IT'de helpdesk sistem destek konularında iş arıyorum. Gerekli tecrübeler mevcuttur. Duyan gören bilen varsa yeşillendirmesini rica ederim.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Arkadaşlar hem konuya güncel olsun, hem birbirimize yardımımız.
7 ay sonra iş bulabildim.
İst silivride 55 odalı bi tesise otel tekniği arıyoruz. Elektrik su havuz işlerinden anlaması lazım. Aklınızda olsun.
Maaş ve şartlar konusu başvuranla ayrıca konuşulacak.
Öncelikle herkese kolay gelsin ...Kendi şirketimizde acilen bazı departmanlar da çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var.Firma kapı pencere üretimi için makina imalatı yapmaktadır.
-2 kişi kaynakhane
-2 kişi talaşlı imalathane
-1 kişi tecrübesi öncesinde var olan ; makina tasarımı üzerinde kendini geliştirmiş arkadaşlar öncelik olmak kaydıyla...(makina mühendisi)
-1 kişi üretim planlama da destek olabilicek...
Firmamız Avrupa yakasında kıraç esenyurttadır ayrıca ulaşım servislerimiz pekçok bölgeye gitmektedir.Hertürlü sorularınız için beni arıyabilirsiniz...0532 220 sıfır 9 sıfır 9
Eylul sonunda yuksek lisans amaciyla yurtdisina cikma planim oldugu için bu zaman zarfinda bos oturmamak icin is aramaktayim. Kendi sektorumde hic bir ofis bu kisa zaman zarfinda avukat istihdam etmek istemedigi icin uzmanlik gerektirmeyen her is koluna acigim.
IELTS Academic 6.5 seviyesinde ingilizcem mevcut. Ayri olarak B sinif 6 yillik surucu ehliyetine sahibim. Istanbul/Avrupa yakasinda Ispartakule'de ikamet ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)