User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: uyarı olmayan caddeden araç çekilmesi

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

uyarı olmayan caddeden araç çekilmesi

biraz önce kahvaltılık almaya indim... Adatepede mopaş var bilen bilir önüne park ettim aldım birşeyler bir geldim ki araç yok... Baktım park ettiğim yere 1 tane bile levha yok park yasaktır diye... Nasıl çekebilirler ? Birde muanem yeni bitti birde vergi borcum cezam falan var aracı bırakmamazlık yaparlarmı ? Bu arada çekmişlerdir diye tahmin ediyorum umarım çalınmamıştır araç çünkü çıktıgımda yoktu... Esnaf bugun çok araç çektiler dedi onu düşünerek çekilmiştir diyorum... Şimdi cıkıyorum en yakın trafik otoparkına gidip bakıcam...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsatta muayneyi görürse ceza keser onun dışında bi sıkıntı olacağını sanmam çekici parasını ve otopark parasını ödeyip çıkarsın bide üstüne park cezası kesip yollarlar arkandan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergiden yada cezadan herhangi bir işlem yapamazlar ama muayneden sana 1 hafta süre verir bırakırlar. Zaten vergi borcunda olduğu için muayne yaptıramazsın her türlü sıkıntı kısaca ama arabayı oradan çıkarabilirsin. Birde araç çekilir tabelası yoksa bile acil durum bölgesi midir nedir öyle yerler var yine çekiyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsatta benim üstüme değil... ulan varya bi cumartesim var mahfettiler... Neyse şimdi cıkıyorum elimde poşetlerle "hacı naptınız yaaa" diye giricem.Biraz bagırıp cagırıcam inş ruhsatı kontrol ettirmeden alırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsatta benim üstüme değil... ulan varya bi cumartesim var mahfettiler... Neyse şimdi cıkıyorum elimde poşetlerle "hacı naptınız yaaa" diye giricem.Biraz bagırıp cagırıcam inş ruhsatı kontrol ettirmeden alırım.
    Cezayı nasıl kesecekler ruhsat olmadan ? Orada otopark görevlisi var ona yanaş ne yaparsa o yapar yanında polis varsa sıkıntı yaratır. Büyük ihtimal çömez bir memur koymuşlardır oraya tam sıkıntı olur. Birde arabanın çekildiği yere iyicene bak haklı durumdaysan ceza da yemezsin zaten

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatalı parktan ceza yenmesi muhtemeldir. Aracın muayenesi yok tam emin olmamakla beraber direk muayene istasyonuna sevk edebilirler. Vergi cezası sorun değil.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arabamın muaynesi yokken çektiler aracımı, otopark ücretini verip arabayı almıştım

otoparkta 10 dk duran arabaya 70 lira vermek koymuştu ayrı, 1 ay sonra üstünede bide park cezasından eve geliyor ya o 70 lira o daha çok koyuyor işte
    - Bize Her Yer TRABZON

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın vergi borcundan dolayı üstünde yakalama yoksa bir sıkıntı olmadan halledersin
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cezayı nasıl kesecekler ruhsat olmadan ? Orada otopark görevlisi var ona yanaş ne yaparsa o yapar yanında polis varsa sıkıntı yaratır. Büyük ihtimal çömez bir memur koymuşlardır oraya tam sıkıntı olur. Birde arabanın çekildiği yere iyicene bak haklı durumdaysan ceza da yemezsin zaten
    cezayı plakaya yolluyorlar genelde arkandan

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haydaaa geçmiş olsun dostum...

Benzer bir durum gelmişti başımıza.. muayeneden dolayı süre verip yolladılar.. otopark ve çekici parası ödedik park cezası eve geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gittim ama aracı alamadım... Aracın plakası ile online giriş yapıldıgı için muanesi yok direk gözüküyormuş... Trafik şubeye gidiceksiniz sonra ordan yazı alıp buraya gelip alabilirsiniz aracı dediler. Maltepeden kalktım göztepe özgürlük parkının ordaki trafiğe gittim.7 gün süre verdiler... Sonra gittim arabayı aldım.7 gün içinde muane yaptırmassam yakalandıgımda direk baglarlarmış...Bu arada sokakda park yasakmış ama tek bir tabele var oda 1 km ilerde görmen imkansız... Neyse bakayım vergi borcunu ödersem yaptırıcam bu hafta yoksa kaça kaçak gezicez ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam ruhsat "üstüme değil" annemin adı yazıyor.. Ruhsat var yoksa arabada...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ruhsat "üstüme değil" annemin adı yazıyor.. Ruhsat var yoksa arabada...
    Yok hocam ondan demedim belki ruhsatı kontrol etmezler dedin ya ondan dedim .. Bu arada geçmiş olsun arabayı çıkarmışsın sevindim ama yeni çıkan yasa çok kişiyi zora soktu ne yazık ki .. Eskiden vergi borcu olanda yaptırabiliyordu muayne şimdi onu engellediler. Sırf bu yüzden bir arabam otoparkta yatıyor kaç zamandır. Baya birikti borcu şimdi affı bekliyorum ki ödeyip muaynesini yaptırayım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok hocam ondan demedim belki ruhsatı kontrol etmezler dedin ya ondan dedim .. Bu arada geçmiş olsun arabayı çıkarmışsın sevindim ama yeni çıkan yasa çok kişiyi zora soktu ne yazık ki .. Eskiden vergi borcu olanda yaptırabiliyordu muayne şimdi onu engellediler. Sırf bu yüzden bir arabam otoparkta yatıyor kaç zamandır. Baya birikti borcu şimdi affı bekliyorum ki ödeyip muaynesini yaptırayım .

valla bende bu hafta maaşım yatınca hepsini vergi ve ceza borcuna yatırıcam... Daha sonra napcam bilmiyorum cunku vergi borcu neredeyse maaşıma denk... Belkide böyle olması gerekiyordu kısmet bu ay zorlanırım ama en azından artık rahat olurum...

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun vergiler biriktirince gerçekten sıkıntı oluyo.Allah beterinden saklasın
    ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)