Samsung s3 mini güncellemeleri kısa bi süre sonra almamaya başlamıştı. S4 minide de bu olursa kötü olur.
Samsung s3 mini güncellemeleri kısa bi süre sonra almamaya başlamıştı. S4 minide de bu olursa kötü olur.
samsung alınca garantim var zannetmeyın. orta tus arızası yasadım garantım devam edıyordu servıse goturdum tamırat vs ıcın. ekran kenarlarında cızıkler mevcuttu. neymıs tus ıcın ekran komple degısecekmıs. ekranda da kusur oldugu ıcın bu degısım garantı kapsamı dısında kalırmıs. dedım herhalde garantıden degıstırebıldıgınız temız ekranları tekrar kullanıyorsunuz, baya kavga dovus.
GmDiscovery 16gb aldim 6-7 ay oldu galiba burayada konu acmistim gayet memnunum.Ben aldkgimda 650 liraya almistim şuan ne kadar oldu bilmiyorum.
bu adamlardan zamanında lg prada almıştım, esnaflıklarına bişey diyemem ama sattıkları mallar gereçkten ilandaki gibi.
Eşin dostun varsa bi baktır derim, cihaz başarı kayıtlı görünüyor ilanda.
Lg nexus 5 iyidir. Ben olsam bu tarz bir ürün alırdım.
Connecting site...
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Bende bir gm discovery kullanıcısıyım yaklaşık 7 ay kadar oldu. Hiç bir sıkıntı yaşamadım takılma kilitlenme gibi şeylerle karşılaşmadım. Oyun oynamama ragmen bir gün dolu dolu yatiyor bana şarjı yani yanımda şarj aletiyle gezmiyorum. Oyun performansı da güzel ben tavsiye ederim.
Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...
gm 750 TL şu anda sanırım. ya artı 200 ver s4 al yada 250 tl cebinde kalsın gm al...
s4'ten gm'ye geçtim çift hat kullandığım için, tabiki bir s4 değil fakat parasına göre iyi telefon...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)