User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Finansbank Kredi Kartı - Kart Aidatı

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav bu bitek banamı olmuyo.
    Yapıkredi 65 tl kesmiş. Aradım gayet kendimden emin ya iade edin ya da kapatın kartı dedim. "CART" kapattılar kartı. Hiç ikiletmediler mecbur ödüyoz yani kullanacaksak.
    Bende kullanıyorum kartımı kapatırlar diye korkuyodum bugün unuttum aramayı ahahaha bakalım yarın deniycem şansımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav bu bitek banamı olmuyo.
    Yapıkredi 65 tl kesmiş. Aradım gayet kendimden emin ya iade edin ya da kapatın kartı dedim. "CART" kapattılar kartı. Hiç ikiletmediler mecbur ödüyoz yani kullanacaksak.
    Kart kapanırsa karta bağlı taksitler ne oluyor? Taksitler bitene kadar ekstre gelmeye devam ediyor ama kart kullanılamıyor mu? Yoksa taksitleri kalan tutarını tek seferde mi istiyorlar?
    Okumadan imzalamam.....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kart kapanırsa karta bağlı taksitler ne oluyor? Taksitler bitene kadar ekstre gelmeye devam ediyor ama kart kullanılamıyor mu? Yoksa taksitleri kalan tutarını tek seferde mi istiyorlar?
    Normal şartlarda taksitlerin ay ay gelmesi gerek.. Ancak Finansbank, kalan tüm taksitlerin tek seferde geleceğini söylüyor..

Kapama emri verdikten sonra kartı kullanamıyorsun

oselami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynisini her yil yapiyorum ama sizin hanka insafli. Akbank 90tl den aşağı istemedi hic

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildiğiniz gibi kredi kartı aidatları başımızın belası.. Finansbank kredi kartıma 70 TL aidat gelmiş, sık kullanmadığım bir kart olduğundan "en kötü kapattırırım" düşüncesi ile call centerı aradım.

"Kart aidatımın iptalini, iptal edilmeyecekse kartın iptalini rica ediyorum" dedim..

Karşımdaki operatör hiç zorluk çıkarmadan, kartınızın 6 ay açık kalmasını onaylıyorsanız aidatı iptal ediyorum dedi ve onayıma müteakip 70 TL aidatı geri çekti..

Sizin de kartınıza bu aidat geliyor ise, bu şekilde geri alabilir / iptal edebilirsiniz.
    Kanka sen acemi operatöre denk gelmişsin; normalde ekstrende gördükten sonra aradığında, kartıda iptal etsen, Finansbank kart aidatını alıyor.

Ha ama, hangi ayda aidat yansıtıldığını/yansıtılacağını öğrenirsen yani ekstreye yansımadan aidatımı iptal edin dersen asıl o zaman iptal ediyorlar.

Sen yine şanslıymışsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahha, dün garantiyi aradım, en kötü 69 tl bonus puan verir dedim.
    kadın önce 20 tl teklif etti,
    2 dk sonra 40 tl teklif etti tersledim pazarlıkmı yapıcam sizinle diye.
    ondan sonra kapatma teklifimi işleme aldılar 1 hafta içinde değerlendirilecektir dedi kapattı
    aylık 5 bin liralık harcamamız vardı sanırım kapatmazlar.. yazarım burdan

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen acemi operatöre denk gelmişsin; normalde ekstrende gördükten sonra aradığında, kartıda iptal etsen, Finansbank kart aidatını alıyor.

Ha ama, hangi ayda aidat yansıtıldığını/yansıtılacağını öğrenirsen yani ekstreye yansımadan aidatımı iptal edin dersen asıl o zaman iptal ediyorlar.

Sen yine şanslıymışsın
    Belki de bu ay ödediğim extrenin çok fazla olması ( yaklaşık 10 ) sebebiyle müşteri kaybetmek yerine aidat kaybetmeyi tercih etmişlerdir

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayetvar.com a şikayet yazıyorum artık ben uğraşmıyorum müşteri hiz. ile çünkü sinir bozuyolar finansbankta 79 TL aidat almış benden her sene olduğu gibi bu senede iade ettiler ve kartımı açık bırakma sözü kampanya sözü vs bişey yok.Kart ztn boş sıfır kullanmıyorum hiç kenarda duruyor

sadece denizbanktan alamadım GS bonus için hem ilk kart kullanım bedeli altında 49 TL hemde kart aidatı diye 69 TL aldılar.Bende hakem heyetine şikayet ettim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)