3. attım hadi kardeşim başaracaz.
Printable View
3. attım hadi kardeşim başaracaz.
kardeşim 2100 e kadar benden
Şu hileler canımı çok sıktı. Farklı bir şey yapıyor olmalılar çünkü listede bile yoklarken, birden 10'a girmiş oluyorlar. Yazık şu emeğimize.
Teşekkürümü eksik etmiym. : ) Ellerinize sağlık.
Kardeşim üç dört oy daha yolladım artık kalıcı bir ilk on olsun diyorum ya :)
bi oyda benden yolun açık olsun kardeşim
kardeşim sözümü tuttum en son 2102 idi sana başarılar
geçmişi silip sayfayı yenileyince tekrar oy verilebiliyo deminden beri silip oy atıyorum :D
Şu an oy verebilen var mı?
http://i.hizliresim.com/lYonqb.jpg
geçmişi silip tekrar denedim olmuyor aynı screen shottaki gibi diyor bu sefer
Benim dışımdaki birine oy göndermeyi dener misiniz rica etsem? Benden üstte 1 kişi ve yeni yayımlananlardan 1 kişi.
verdik hayırlısı...:)
Çok az bir oy var hadi inşallah
farklı tarayıcılardan da oy verin oluyor :) 3 oyda benden kardeşim hayırlı olsun.
Ben de hata vermeye devam ediyor...
Edit: Düzeldi, façalaşmaya devam. : )
donanımhaber'de de bir kişi konu açmış o da oy istiyor :)
Açılın, Mehmet Kaçar akıyor... Bir dakikada 18 oy aldı adam.
Nedir bunun hilesi arkadaş? Anlatsın biri... Kendimizi heba ediyoruz burada.
Biraz gec olsada islem tamam ;) insallah devami gelir
bugun 3 oy attım şirketten evden
+1 boy benden allah yolunu acık etsin ....
ben katılmıştım bir keresinde böyle bir yarışmaya 1000 tl ödül almıştım. twitterda seveni çok olan arkadaşlara yayınlattırmıştım net cafesi olan abilerime sylemstm her müsteriye oy attırtmıstım. okul pclerndn her derste oy attırtmstm facelerde yayınlatmıstım. böyle böyle oluyo ama üstüne çok düşmek lazım. twitter ve internet cafelerde çok iyi oy toplanıyor. gerçi o oturum açmalı oylamaydı ondan net cafe okul pcsi oluyordu :) ama tek oyda tek oydur. twitlere dadanmak lazım :)
oy verildi cok güzel olmuş :)
+1 de benden
mesela ı ben love seni seviyorum :) ahaha
+1 de benden olsun bro ;)
başarılar. oy verildi
Teşekkürler abiler, arkadaşlar... : )
İlk 10 git gide zorlaşıyor.
Oyumdan fazla izlenmem var, fakat bugün 3-4 kere 11'e yükselip tekrar düştüm... Umutlarım kırıldı artık. Bakalım, hayırlısı olur inşallah.
Güzel bi çalışma olmuş inşallah sonucuda güzel olur
Beyler, yok mudur bir inci üyeliği olan? İnci de hatrı sayılabilecek biri olan? : ) Çünkü ilk on içerisinde 3 tane 900 izlenimi ama 2500+ oyu olan var.
+1 bol şanss:)
Şimdi baktım. İnci Sözlük'teki yazarlığım hala duruyo. Ne yapayım? Ne yapmam gerekiyo?
İnci büyük kitle. İlk 10'a girebilmemin 3 şansı kaldı. Ya Tech gibi, DH gibi, İnci gibi büyük kitlelere ulaşacağız, ya hile yapanlar silinecek ve biz otomatik olarak ilk 10'a gireceğiz ya da onlar gibi hile yapacağız...
O yüzden, sözlükte birisi durumuz izah edip (-ki *****, İnci olduğundan pek de takmayacaklardır : ))) ) bir başlık açarsa çok sevinirim.
10 sınırı 2600'e dayandı. Henüz 2400'deyim. Öyle bir vakiti de buldu ki; sabah büte gidiyorum, buradaki evde bilgisayar da yok, büte gelip döneceğiz diye almadık. Bütlerden internet kafeye gidiyorum... Halen internet kafedeyim. Beynim durdu artık.
Hallediyorum ben abi, teşekkür ederim. : ) Siz düştükçe güncel tutun yeter. : )
Başlık açılması gerekirse açarım. Diğer tarayıcılardan da oyladım. Ara ara tekrar oylayabiliyorsun galiba, takipteyim. Yapabileceğim bi şey varsa elimden geleni yaparım.
2410. Oy benden
Bu gece uyku yok. Kim var kim yok herkese oylattırıyorum. Olacak İnşallah
inci sözlük
Başlık;
Hayallerim için yardımınıza ihtiyacım var
Yalnız, artık uykusuzluk ve yorgunluktan çok sonra fark edebildim. Benim gibi oraya koyan 3-4 tane daha gözüme çarptı. : )
+1 hayırlı olsun.
oy verildi :)