Şöyle ki 10. ile aramızda 1000 oy fark var. Coder ile konuştum, bir şeyler yapabileceğini söyledi, haber bekliyorum bakalım. Yoksa başka bir şekilde 24 saatte 1000 farkı kapatamayız.
Printable View
Şöyle ki 10. ile aramızda 1000 oy fark var. Coder ile konuştum, bir şeyler yapabileceğini söyledi, haber bekliyorum bakalım. Yoksa başka bir şekilde 24 saatte 1000 farkı kapatamayız.
Otomatik mail sistemi ile bi cok insana ulasilabilen bi sistemle ciddi fayda saglanabilir esasen.
Adamlarda saglam cevre varmis 6000 oyu bulan var yuh yani...
Listedeki bi kaç kişi incide kasıyor özellikle bayanlar üzerinden.
1 oyda benden hayırlı olsun
Yarismanin son gunu ne zaman ?
1 tane de benden :)
toplamda bi 10 tane falan oy verdim ama gizli sekme bir süre sonra işe yaramıyor oy veriyorsun sayılmıo
Aynen öyle. Farklı şeyler yapabilecek arkadaşların desteğini bekliyorum. : )))
Bu arada, inci'deki bağlantımız;
inci sözlük
Harun tastana soyleyin sayfasinda paylassin :D
Sağlam hile dönüyor bu işte
Facebook hesabimda turkce ve ingilizce aciklamali paylastim. Bu gece ilk 10dayiz insallah :)
5 oy da benden bol şanş :)
geçmişi sildim +1 oy daha :)
vay be herkez fena kastırıyor seferber oldu :) ne güzel bu tip şeyleri görmek :)
PEK10 listesini mi kaldırmışlar
bi telefondan birde pc den oyladım kaçıncısın şuan Furkan. listeyi bulamadım :D
şuan 14. sırada :) bende 15 20 kadar oy kullandım :)
Pek 10 listesine "oyla" diyip; sağ taraftaki kriteri "pek oylanan" olarak görebilirsiniz.
Gece 2'den 4'e kadar Tor üzerinden kasacağız 5 arkadaş. Katılmak isteyen yazarsa buraya, hep birlikte bitiririz bu işi.
Gece müsait olan ve bilgisayar başında olan babayiğitleri arıyorum.
birinci sıradakini gördükçe küfür ediyorum, az kaldı gireceksin inşallah ilk 10 a ...
Hilesiz, hurdasız olmayacak abi. Çünkü 2-3 kez 11'e kadar gelip geri düştüm. Şu an ilk on da 5 tane hile ile yükselen var bildiğim. Youtube izlenmeleri 1000 olmayan ve ilk 10'da olan...
Bayağı keyfim kaçtı. Fakat olmazsa da dünyanın sonu değil elbet diyip kendimi avutuyorum. : )
Ilk 10 a giremesen bile bu kadar kisinin senin icin ugrasmasi caba gostermesi yeter. Dogru insan olabilmek herseyden daha onemli :)
Oy verdim bende hayrını görün :)
son zamanı ne bu oylamanın Furkan
21 saat 17 dakika. : ))
Ne durumda oylar ? Sabah ilk 10'a girebilir misin bahsettiğin şekilde yaparak :)
Furkan PC başındayım varmı yapacak bişey?
Tor sıkıntı çıkarıyor maalesef, o da olmayacak gibi.
Bir bağlanıyor, bir bağlanmıyor. Daha doğrusu sayfa bir tam açılıyor, bir tam açılmıyor. Fakat inci + chorome anonymox + tor; olur gibi. Ümidimi kaybettiğimde yenilirim!
Proxify + İnci + Tor kasıyorum. : ) Yardım eden olursa bu iş olur gibi. : ))
+2 benden oldu :) inşallah kazanirsin
Yok mudur aklına bir kurnazlık gelen?
Planı kurduk beyler. : )
Bu güzel haberi paylaşmak istedim.
O kadar uçmuşuz ki... Elimizin altındakini görmüyormuşuz. Allah nasip kısmet ederse; akşam ilk 10'da görüşürüz.
Bu arada, ekibe katılmak isteyen yazsın. : )))
Neymiş plan :D
https://www.facebook.com/kakus
Come with me. :D