Hadi destek beyler. 10. 6500 yaptı. Furkan 6345 oyda
Printable View
Hadi destek beyler. 10. 6500 yaptı. Furkan 6345 oyda
10. çok hareketli 9. ve 8'e oynamamız gerekiyor. Onlar çok daha ağır.
Ben zenmate ile kasmaya başladım şimdi 3er 4er fln artıyor oylar ama 9.ve 10. da aynı oranlarda artıyor
Chrome gizli pencere işe yarıyo gibi. 5-10 tane yaptım biraz önce. İnşallah bu şekilde sıkıntı olmaz da aradaki farkı kapatırız. Bilgisayardan yapacak olanlar Chrome gizli pencereyi denesin. İnşallah olacak, yapıcaz :)
Oylama bitmemiş miydi şaka mı bu
Tekrar E-Posta attım fakat bir şey olacağını sanmıyorum. İlgisizlikleri aşırı.
Bütün keyfim kaçtı arkadaş, cache-zenmate tekrar kurayım
Ne kadar oy lazım şimdi
Belirsiz. 2 önümüzdeki de en az bizim kadar hızlı yükseliyor ve 1 saat kaldı bitmesine.
Arkadaşlar gizli sekme yoluyla baya bi yapıyorum, yalnız değilim galiba. Biri(leri) de var herhalde. Ama en az 10 kişi olmalıyız bence. Yok mu evinde bilgisayar başında olan? İşi olmayan? Lütfen yardım edin saat 5'e kadar açık ara farkla öne geçmemiz şart. Hadi bi yarım saat bari ayırın :)
daha geç saatte bitse şirketten bende kasardım ama dediğim gibi bugün bi 10 oy daha çıkarabildim
Bir hayli hızlandık. Bu şekilde 1 saat içerisinde ilk 10'a girme şansımız var.
yaklaşık 45 dkdır kasıyorum chrome iş görmüyor zenmate ile falan. opera da sıkıntılı
işim gücüm sen oldun bugün :D
Zenmate ile kasmaya başladım, asılın küreklere.
1 saattir kasıyorum inşallah hayellerine ulaşırsın :)
bende basladım baya bi kasmaya :)
Opera sikinti degil aalinda cillil gibide yavas baglantiya denk gelirseniz yenliyein sayfayi duzelio ozmn bide oyver tusuna abanin sonradan dank ediyo kafasina. Demin 20 30klik yapmsmdir heralde anca aldi 6500u devirdik buarada