12.sıraya düştük, sefa köksal da bizi geçti, kemalll ve ona sürekli oy kasılıyor şuan. beyler hadi el atın, elizabet gibi bir bir yükseliyoruz :S
Printable View
12.sıraya düştük, sefa köksal da bizi geçti, kemalll ve ona sürekli oy kasılıyor şuan. beyler hadi el atın, elizabet gibi bir bir yükseliyoruz :S
Disardayim tabletten kastim biraz
İphone ile chrome uzerinden gizli sekme araciligi ile 7 oy verdim vermeye devam ediyorum vakit buldukca.
Yeni bir konu acip gizli sekme uzerinden diger arkadaslarin 3 er 5 er oy daha atabilmelerini saglayabilirsek cok guzel olacak...
Gizli sekme bende işe yaramıyor, 2 kere oy verdim telefondan kabul etmedi.
Gizli sekme de wifi uzerinden 7 oy verdim. Sonrasinda oy veriyorum ama sayi yukselmedi. Wifi kapadim 3g uzerinden actim 3 oy daha verdim ve devam ediyorum. Bu arada modemi kapadim actim 3g nin bittigi yerde wifi yi tekrar denicem bakalim.
tüm cihazlarımdan oy verdım +5
Gizli sekme herturlu ise yariyor biraz yardim afkadaslar cok yavas ilerliyoruz...
6001' ci oy da benden :)
30 oy daha yolda geliyor
120 130 kapanmıcak fark degil.yemekteydim aynı hızla devam ediyorm şimdi
şu gizli sekme vs olayını bi anlatın hele bizde yapalım
su anda 6014 oldu
abi chrome da carpının altındaki menüyü ac gizli sekme ac linki bas oyu ver :D kapa bidaha aç bidaha ver
biyerden sonra kabul etmiyo verio gösterip artırmıyor ama ne olsa kardır
Once chrome da gecmisi temizliyorsunuz, sonra sag ustten tiklayip, gelen pencerede yeni gizli sekme diyorsunuz acilan sekmede oylayip, sekmeyi kapayip, tekrar yeni sekme.
Birkac sayfa geride de baska bi yontem verdi kakus o da denenebilir.
Çok az oy lazım. Sürekli kapatıyoruz arayı ama adamlar çok fena kasıyor ya :mad:
oy verdikten sonra chromede gizli sekmeyi yeniden yükle düğmesine basarak yeniledim mi bende tekrar oy verilebiliyor. başkası deneyip yazarsa sağlam olur. bazen 2 yenilemede1 oy veriyor.
oy vereceklere meşhur olursa imzalı foto dağıtacağım dedim ona göre :)
Tek basima wifi 3g kesip aca aca 30 oya yakin verdim 15 dakika da ise yariyor gizli sekmeyi kullanin...
Tikandigi yerde midemi acip kapatin yeniden oy kabul ediyor.