40 oy malesef![]()
çok az farkla yazık oldu yaa...
17.01 itibari ile oylama bitti. Geçmiş olsun Furkan. Her zaman ki gibi haksızlıklar ülkesi Türkiye gerçeği.
Kendim kaybetmiş gibi üzüldüm harbiden... Neden duyurulmadan uzatıldı ki oylama süresi.
Real Cars, Real Roads.
40 oyla patlamis gibi gozukuyoruz ama bu genel olarak haksizlik sure uzatmak nedir ya ???
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Böyle şeyleri değiştirme hakkı var diye biliyorum ben. Süreyi uzaltma kısaltma gibi. Hakkımızı arayamıyoruz yani![]()
Furkan üzülcek bişey yok daha çok yol var önünde veya ( 80 yasında degiliz bizimde var tabi önümüzde).
vur kafayı yat vucut direncinin şeyinde daha fazla koymadan![]()
1881 - 193∞
Kendilerinden birisini seçeceklerdi. Baktılar ki düşünülenden fazla oy verildi, kendileri giremediler pek10'a süreyi uzattılar. Böyle bi şey olabilir mi sizce?
Sohbeti 360 aktif uye takip ediyor. Bunlarin yarisi son 10 dakka 1 er oy atsaydi 8. Siradaydik buyuk bi topluluguz imkanimiz da varken oraya girememis olmamiz cok uZdu beni
İnsallah sure uzatilir.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Çok basit bir sorum var? Caz cuz yapmadan. Oyuncu arıyorsunuz...
Pepsi ile PEK YAKINDA Setteyim
Bu mudur aradığınız oyuncu? Kendisi 7. sırada, yüzü gözükmüyor.
Katılımcıların sitede yer alan örnek videoya uygun video göndermeleri gerekmektedir. Katılımcılar tarafından gönderilen içerikler moderasyondan geçtikten sonra sitede yayınlanacaktır. Yayınlanmayan içerikler otomatik olarak silinecek, katılım iptal edilecektir.
K.
Resmen geceki katakullinin çelmesi oldu bu, üstüne bi de iş günü olunca sıkıntıya girdik.
Ama yine de sıkma canı boşver, sonuç olarak bu kadar abin ve kardeşin olmuş oldu, ki emin ol çok daha güzel bi kazanç oldu senin için.
Bi oyuncuda mimikler vs. bilmem ne çok önemlidir bence. Bu adamın videosunun onaylanması bile hatadır abicim. Adam gibi videoları en başta onaylama gibi bi sistem olsaydı (ön eleme gibi) bu kadar saçmalık olmazdı. Benim görüşüm budur.
Düzenleme: O adamı diskalifiye ederlerse gireriz. Açıklanana kadar ümidi kesmeyelim bence
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)