kakusa 1boyda benden :)
Printable View
kakusa 1boyda benden :)
912. de benden oldu hadı bakalım basarılar..
Bugün bayadır takip ediyorum baya yükseldi inşallah çok dahada artıcak hem tabletten,hem telefondan ,hemde crome 'dan oy kullanıldı .BAŞARILAR:icon_tup:
Ben diğer pc yi açıp ondan da beğendim. Umarım bir faydamız olur hayallerine ulaşmanda. :icon_tup:
932 de bizden. İnşAllah kazanırsın hayırlısı olsun :)
Edit: Farklı tarayıcı olursa, oy verilebiliyor yine.
modem resetleyip , ön bellek temizleyince verio mu acaba ?
edit: çalışıyor 3 oy daha attım :)
sayfaları okumamıştım, çıkartılanlar varmış, bilseydim atmazdım
Veriyor abi
1. olan lavuğa bi baktım, bi daha oy veresim geldi bu sefer de telefondan girdim oy verdim :D 972 olmuş :D
bi de benden.
1000 oldu olacak eli kulaginda :)
1001 oldu :)
evdeki pc'den 1003. oy benden :)
görev tamam :) bol şans
Şukuladım hayırlısı olur inşallah
İşlem tamam hadi rast gele.
Bir oy da benden,
Allah yolunu açık etsin inşallah.
Çok sağolun beyler. Fakat 10. olmuş 2000, ve yükselmeye de devam edecek muhtemelen. Var mıdır hızlı bir taktiği olan? : )
İstersen başka forumda paylaşayım belki işe yarar. Çözüm dışarda aslında bütün gün kovalayacaksın insanlara like latacaksın başka türlü zor. İnternet kafelerde falan çözüm olmaz mı?
1041 oldu :)
Donanimhaberin konu disi kismina da acin konuyu. 10 dk da hallederler
Yine araba forumu mercedes forumu bir 200 de ordan gelir tahminimce istersen bir deneyelim şansımızı
1062 oldu başarılar inş daha cok oy gelicektir
1064 oldu.....
1071'dı ben basarken 1076 oldu :)
Furkan istersen bende açabilirim başka bir forumda 50 tane oy bile olsa işine yarayacaksa hallederiz dert değil.
O halde açın gitsin. Çünkü özelden teklif edenler falan da oldu -ki bir abi de gayet güzel motive etti. Yanlış şekilde düşündüğümü, aile olduğumuzu söyledi. : ) Madem ki öyleyiz, bu zahmeti veriym size. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Dileyen dilediği forumda açsın konu. Fakat tek ricam, açtığınız vakit linki bana da gödnerin; teşekkürlerimi iletmek için uğriym. Bu şart ile dostlar, lütfen.
Tekrar tekrar teşekkür ederim. Her birinize minnettarım.
(Berkan abi nerde bu arada? Bayağıdır yazmıyor? :D)
Ben formülü buldum 3 sn 1 oy :D
Formülü paylaşır mısın?
Şimdi dört oy daha verdim ama, browseri temizleyip oy verirsek adamlarda çakıp, şikayet etmesinler ? Sıkıntı olur mu acaba ? Eğer olmaz diyosanız mesajı editleyimde çakmasınlar.
Buğra çok kızdı ....
Sırf adil bi oylama yürümediğini göstermek için salak bi video çekip koyup 100.000 yapasım geldi .
Böyle büyük işleri böle ve açık bir sistemle neden yaparlarki ...
1167 oldu :)
Yakında milli olmak için yardım konusu açılırsa şaşmayın :D :D :D hahaha
Umarım dilediğin hayallerine kavuşursun dostum :)