dışardaydım Furkan geldim şimdi :D babamın pc yide acıyım ondanda calısıcam haha
Printable View
yeni taktikle birlikte 11 taneye yakın oy attım sanırım oylama ne zamana kadar acaba ne zaman biticek süresi :)
Herkes chrome 'dan gizli sekmeden oylayıp sonra kapatıp bir daha girse sabaha kadar ilk 10 a gireriz :icon_tup:
Forumun ayari yok vur dersin oldururler . Sabaha kadar hile hurda yapti diye elenmesen bari :D
+1 oy benden , umarım isteğin olur :)
Abi yaptığımız şu an gayet normal. Yani kim 4000 kişiye haber edip bu rakama onların 1 beğenisiyle ulaşabilir ki? Ki ben adım gibi eminim, oradaki herkesten fazla kişiye ulaştı benim linkim. Adil bir yarışma olsa; adil davranırdık. 2-3 saatte 12000 oy alan kızımızın sonunu gördük. Bizim yaptığımız onları yanında çok masum.
Yazarsın bir bot scripti web based test modda sürekli girer oylar çıkar amaaaa nolur etik olmaz :D
Keşke herkes hayallerinin peşinden koşabilecek kadar cesaretli olsa... Bir oy da benden hediye...
Benden de +1
Hadı hayırlısı..
Oy verildi başarılar :)
güzel olmus bi oyda benden şansın bol olsun
1400 ü geçmiş beyler fazla abanmayalım gizli pencereye bosa gitmesin sonlara dogru asılırız olmadı :D
1416 yaptım hayırlı oldum hayal ulaşmanın çoğudur
Ben hile yaptım başka bir arkadaşımınkinide oyladım :D ama korkucak bişey yok o daha 200 lerde :D
Parti kursak iktidar oluruz isbirligi mukemmel :icon_tup:
Hayallerim İçin Yardımınıza Ihtiyacım Var!
Gidişattan kaygılandığım için DH'de de paylaştım. Link yukarıda.
Sabaha kalmaz 1. olursun kakuscum :)
Amerika'dan yolladım oyunu panpa :D yalnız ilk 3 e baktım da , 1. sıradaki nasıl 4000 almış anlamadım? diğer 2 si güzel olmuş, ama bir sen değil :D
:icon_tup:
Tablet ve telefondan da salladım birer oy 1. olan kız gıtmış adı sayadı neydı onun :D
1458. oy benden. :D
Sanmıyorum abi. : ) Takip ediyorum, hatta şu an uyumuyor oluşumun sebebi bile bu, birinciye daha 2500 oy var. Ben 2,3,4,5,6 razıyım. Sonrasında düşerim diye çekiniyorum.
Bugün forum ahalisinin çok vaktini aldım. Herkes hakkını helal eder inşallah. Olur da, bu iş olursa kesinlikle en büyük sebebi Tech olacak. : )
Konu nerelere gelmiş :D ilk açıldığında pc den 5 oy attım, evdeki tüm tellerdende +4 geldi :) şimdi tekrar oy kullandım 10 a tamamladım :) İnşallah kazanırsın:)
3 farklı tarayıcıdan 3 farklı oy. hayırlısı olsun =)
Tamamdır :)
Ben ayni tarayici ayni bilgisayardan 2 oy kullandim bugun gece 2 gibi, gunduz de kullanmistim
basarilar bu arada :)
Yatmadan 2 oy daha gonderdim 1517 oldu. Son katilim pazarmis. O gune kadar ucururuz seni :)
+1'de benden geldi, elime geçen her imkanda +'ları devam ettircem ..
Hayallerin peşinde koşmak güzeldir :)
+1 oy diğer tarayıcılar hotspot ıvır zıvır biraz daha yükleriz herhalde :)
Edit: hotspot olmadı beğendin yazıyor diğer tarayıcılardan kabul etti oyu
Bir oy da benden, diğer pc lerden de vereceğim Furkancım, başarılar!
1551 olduk hadi hayırlısı
1552 yaptım 2. tarayıcıdan
+6 tekrardan benden.
şirketten taaruza geçtim geliyo 10 oy AZZZZ sooonraaa ŞOK ŞOK ŞOK :hehe:
lan youtubeda daha fazla izlenmiş oy sayısından :D :hehe: olum yanlış ayar vermişiniz :hehe:
İlk 15'tesin :). Dün akşam en son 900 küsürlerde bırakmıştım..
Gidiş fena değil.