Yahu adam bunu insanlar beğensin diye mi yaptırmış yoksa eğlenmek için mi ? Bence gayet güzel ve orjinal bir fikir olmuş ne fibercinin hatası ne de katliam.
Yahu adam bunu insanlar beğensin diye mi yaptırmış yoksa eğlenmek için mi ? Bence gayet güzel ve orjinal bir fikir olmuş ne fibercinin hatası ne de katliam.
bugun bende işden eve donerken arkasındaydım ama sizden daha sonra gordum heralde çunku ben gordugumde araba yolda kalmıştı siyah a4 çeke çeke goturuyordu
Ben bu aracı cidden beğeniyorum en azından adam hayallerine ulasmıs keyfini yaşıyor emegine saglık derim yani
mavi s13'ü yapan fiberci yapıyor e36'yı.
Bende henüz bitmediğini düşünüyorum, s13'ü 0dan bu hale getirdi. e36'yı da baya baya yapacaktır bence
kemal soylu abıyı senelerdır tanırım ben eger bı ısın altına gırdıyse en ıyı sekılde cıkar ve yakın bı zamanda da bu aracın oyle olcagını dusunuyorum.....
s13 te ne olmuş be maşallahAracı bu şekilde bırakacaklarına bende inanmıyorum mutlaka devamı gelecektir.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Arabasına amerikan park xenon takıp modifiye yaptım dıyen arkadaslar gerçekten emek verilip uğrasılmıs bi işi beğenmıyorlar. Profesyonel ve belli bi kalıp üzerine yapılan işler güzel oluyor genelde.
Böyle bir forumda böyle bir konu açılmış, bence amacına ulaşılmış çoktan![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)