User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
139 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Horoz sesinden rahatsızlık hakkında..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dava açılabiliyor mu acaba bu işle ilgili? Yok mudur avukat üyemiz?

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kümes evin ön tarafında yani büyük ağacın yanında o yüzden balkondan gözükmüyor havalı tüfek için fırsat vermiyor

Bu da bahçesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha dev gibi bahçe arkaya çekse kümesi zaten sıkıntı kalmaz ses azalsa bile sen unutursun konuyu
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi mantıgımı bir yana bırakıp yorum yapıyorum (sonra kızıyosunuz ) belediye kanununda ses kirliliğinede ceza kesiliyor yani matkap sesinden ceza yedim hemde baya fazla öyle 150 de degil onun için şikayet etmek çözüm olabilir polise degil ama evrenöün dediği gibi zabıtaya belediyeye şikayet etmelisin
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oha dev gibi bahçe arkaya çekse kümesi zaten sıkıntı kalmaz ses azalsa bile sen unutursun konuyu
    Evet aynen öyle görüldüğü gibi tam olarak dibimde kümes o kısmında hatırladığım kadarıyla meyve sebze ektiği bi kısım var bi de herifin kümesi öyle tahtadan derme çatma bişey değil bildiğin yarı kapalı otopark kıvamında tuğladan örülmüş bişey derme çatma bişey olsa taşırdı belki. Şuan tekrar gidip konuşşam mı yoksa hiç adamı kıllandırmadan zehirlesem mi diye karar veremiyorum abi bu cümleyi yazarken bile ötüyor ya 2 dk boyunca üüüüüüüüü diye öter mi ya hala ötüyor hala..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zehirlemek ne demek yaa saçmalamayın

cesaretin varsa git adamın ağzını burnunu kır anlarım ama hayvanı zehirlemek iş değil

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahceye dövüş horozu at adalet yapsn
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet aynen öyle görüldüğü gibi tam olarak dibimde kümes o kısmında hatırladığım kadarıyla meyve sebze ektiği bi kısım var bi de herifin kümesi öyle tahtadan derme çatma bişey değil bildiğin yarı kapalı otopark kıvamında tuğladan örülmüş bişey derme çatma bişey olsa taşırdı belki. Şuan tekrar gidip konuşşam mı yoksa hiç adamı kıllandırmadan zehirlesem mi diye karar veremiyorum abi bu cümleyi yazarken bile ötüyor ya 2 dk boyunca üüüüüüüüü diye öter mi ya hala ötüyor hala..
    Şimdi,değil kafayı,boşalt,konuş ama,mantıklı olarak sakin ol anlayacaktır,zehirleme işini unut bak adam onu,emin ol,çocuğu gibi seviyordur olaylar başka yere gider emin ol saygını koru derdini,dile getir ortak yol bulunur kardeşim
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zehirlemek ne demek yaa saçmalamayın

cesaretin varsa git adamın ağzını burnunu kır anlarım ama hayvanı zehirlemek iş değil
    Şu evde kiracı olsam veya iki gün sonra ailem yanıma taşınmıcak olsaydı ağız burun kırma işi aylar önce olacaktı hemde çok güzel olacaktı. Ama şurda yalnız yaşıyorum herif cins gelir arabama zarar verir evime zarar verir. Öfke kontrolü yok bende. İnsan gibi uyardım defalarca. Zabıtaya şikayet ettim çözüme ulaşamadım ne yapayım ? Ağzını burnunu kırarım dk düşünmem ama sonuç ne olacak horoz ötmeyecek mi ? Evet zehirlesem iki gün sonra yine alacak ben yine zehirlicem 500 tane alsa 500 kere zehirlerim ama döve döve ne olacak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi,değil kafayı,boşalt,konuş ama,mantıklı olarak sakin ol anlayacaktır,zehirleme işini unut bak adam onu,emin ol,çocuğu gibi seviyordur olaylar başka yere gider emin ol saygını koru derdini,dile getir ortak yol bulunur kardeşim
    Eyvallah abicim sağol

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu evde kiracı olsam veya iki gün sonra ailem yanıma taşınmıcak olsaydı ağız burun kırma işi aylar önce olacaktı hemde çok güzel olacaktı. Ama şurda yalnız yaşıyorum herif cins gelir arabama zarar verir evime zarar verir. Öfke kontrolü yok bende. İnsan gibi uyardım defalarca. Zabıtaya şikayet ettim çözüme ulaşamadım ne yapayım ? Ağzını burnunu kırarım dk düşünmem ama sonuç ne olacak horoz ötmeyecek mi ? Evet zehirlesem iki gün sonra yine alacak ben yine zehirlicem 500 tane alsa 500 kere zehirlerim ama döve döve ne olacak ?

500 hayvanı zehirlemek bir adamı dövmekten daha makul diyorsan bir şey dememe gerek kalmıyor

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apartman dairesi olmadığı sürece horoz beslemesinin belediye yada başvuracağınız herhangi bir kuruluş tarafından sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Yapabileceğiniz tek şey avukat tutup dava açtıktan sonra bilirkişi çağırma talebinde bulunursunuz, zabıta gelip sadece uyuduğunuz odadan komşunuza da haber vermek koşuluyla ses ölçümü yapar, belediyenin veteriner hekimleri de hastalık kontrolü yaptıktan sonra hastalık tespit ederlerse davada elinizi kuvvetlendirecek biçimde belge toplamış olursunuz.

Komşunuzun hayvanlarına yapacagınız en ufak müdahalede "gasp suçu" işlemiş olarak yargılanırsınız.

Buarada açacağınız herhangi bir davada karşı tarafta sizinle uğraşmak için oturdugunuz ev/apartman üzerinde teknik tadilat projesine uygun olmadığına dair şikayette bulunarak dava açabilir. Eğer apartman ise diğer tüm komşuların da yaptırdıgı cam balkonlar, yıkılan duvarlar hatta değişen herhangi bir yapı malzemesinin de sökülmesi anlamına gelir. Komşularınızın size karşı "hayvanın ne zararı var bırak elleme" diyerek çıkışmaları muhtemel.

Buarada kediye tasma takması adamın rahatsız oldugunu değil sorumluluk sahibi oldugunu gösterir. Hayvanları koruma kanununa göre beslediği hayvanın sorumluluğu kendisine aittir, halka açık yerde beslediğiniz kediyi tasmasız salamazsınız. (kanunlara göre) Kedi tasmaları da hayvan besleme sorumluluğuna sahip kişiler tarafından kullanılan birşeydir keza. Adamın medeni yada ruh hali kimseyi ilgilendirmemekle beraber kanuni olarak yapabileceklerini yapmaya çalışmanın bir sakıncası yok.

Belediyeyi saat 22.00 dan sonra uyudugun odada horozlar ötene kadar bekletip uygun biçimde ses ölçümü yaptırabilirsen de kabahatlar kanunundan ceza yazdırabilirsin. Başarılar.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sen en iyisi bu adami sikistir bi yerde, güzelcene bi korkut o kendiliginden çeker horozlarini. Ama iyicene korkutucaksin, bizim yazliktada vardi almanyadan birisi erkeklik tasliyodu babama laf atinca dayanamadim, aslinda babam dalacakti adama ben erken davranip ayagimi suratina gecirdim.(Nasil yaptin diye sorarsan kücüklügümden beri Thai-Box yapiyorum) Herif tatil boyu evden cikamadi korkudan. Bunlar güzel laftan anlamiyor abi kro iste cahil. Bende kavga gürültüye karsiyim ama boyle insanlarda modum degisiyor.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun..Şuan espiri yapmıyorum yada dalga geçmiyorum ama hayvanın götüne zeytinyağı sürerseniz 2-3 gün ötemez.. bakın ötmez demiyorum ! ötemez diyorum.. benim bizamanlar komşum dövüş horozu besliyordu balkonda ve çözümü böyle bulmuştuk..Çok hızlı ve çok etkili bir yöntem..Gram sesi çıkamaz hayvanın bir zararı da yok. ama 3 günde bir yinelenmesi gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanE. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apartman dairesi olmadığı sürece horoz beslemesinin belediye yada başvuracağınız herhangi bir kuruluş tarafından sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Yapabileceğiniz tek şey avukat tutup dava açtıktan sonra bilirkişi çağırma talebinde bulunursunuz, zabıta gelip sadece uyuduğunuz odadan komşunuza da haber vermek koşuluyla ses ölçümü yapar, belediyenin veteriner hekimleri de hastalık kontrolü yaptıktan sonra hastalık tespit ederlerse davada elinizi kuvvetlendirecek biçimde belge toplamış olursunuz.

Komşunuzun hayvanlarına yapacagınız en ufak müdahalede "gasp suçu" işlemiş olarak yargılanırsınız.

Buarada açacağınız herhangi bir davada karşı tarafta sizinle uğraşmak için oturdugunuz ev/apartman üzerinde teknik tadilat projesine uygun olmadığına dair şikayette bulunarak dava açabilir. Eğer apartman ise diğer tüm komşuların da yaptırdıgı cam balkonlar, yıkılan duvarlar hatta değişen herhangi bir yapı malzemesinin de sökülmesi anlamına gelir. Komşularınızın size karşı "hayvanın ne zararı var bırak elleme" diyerek çıkışmaları muhtemel.

Buarada kediye tasma takması adamın rahatsız oldugunu değil sorumluluk sahibi oldugunu gösterir. Hayvanları koruma kanununa göre beslediği hayvanın sorumluluğu kendisine aittir, halka açık yerde beslediğiniz kediyi tasmasız salamazsınız. (kanunlara göre) Kedi tasmaları da hayvan besleme sorumluluğuna sahip kişiler tarafından kullanılan birşeydir keza. Adamın medeni yada ruh hali kimseyi ilgilendirmemekle beraber kanuni olarak yapabileceklerini yapmaya çalışmanın bir sakıncası yok.

Belediyeyi saat 22.00 dan sonra uyudugun odada horozlar ötene kadar bekletip uygun biçimde ses ölçümü yaptırabilirsen de kabahatlar kanunundan ceza yazdırabilirsin. Başarılar.
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Rahatsız olduğum için ben suçlu çıkıyorum resmen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun..Şuan espiri yapmıyorum yada dalga geçmiyorum ama hayvanın götüne zeytinyağı sürerseniz 2-3 gün ötemez.. bakın ötmez demiyorum ! ötemez diyorum.. benim bizamanlar komşum döğüş horozu besliyordu balkonda ve çözümü böyle bulmuştuk..Çok hızlı ve çok etkili bir yöntem..Gram sesi çıkamaz hayvanın bir zararı da yok. ama 3 günde bir yinelenmesi gerekiyor.
    Abi ilk kez böyle birşey duyuyorum. O zaman elime zeytin yağı alıp gidiyim yakala sürecem diyim hem belki adam ne kadar rahatsız olduğumu daha iyi anlamış olur. Anasını satıyım 3 günde bi horoz götüne yağ sürmeye çalışacm aklımın ucundan geçmezdi ya Ben bi iniyim konuşmaya son defa insan gibi inşallah anlar anlamazsa horozunu da onu da evini de dikip taşınacam başka yere

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun..Şuan espiri yapmıyorum yada dalga geçmiyorum ama hayvanın götüne zeytinyağı sürerseniz 2-3 gün ötemez.. bakın ötmez demiyorum ! ötemez diyorum.. benim bizamanlar komşum dövüş horozu besliyordu balkonda ve çözümü böyle bulmuştuk..Çok hızlı ve çok etkili bir yöntem..Gram sesi çıkamaz hayvanın bir zararı da yok. ama 3 günde bir yinelenmesi gerekiyor.
    Hahahaha abi baya güldüm yaa... Zeytinyagi sürünce noluyo ki? zevkemi geliyo hayvan 3gün susuyor Oda olmaz ozaman daha cok ötmesi lazim...

fanatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ilk kez böyle birşey duyuyorum. O zaman elime zeytin yağı alıp gidiyim yakala sürecem diyim hem belki adam ne kadar rahatsız olduğumu daha iyi anlamış olur. Anasını satıyım 3 günde bi horoz götüne yağ sürmeye çalışacm aklımın ucundan geçmezdi ya Ben bi iniyim konuşmaya son defa insan gibi inşallah anlar anlamazsa horozunu da onu da evini de dikip taşınacam başka yere
    işe yararsa gresörlük takmak pratik olabilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fanatik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işe yararsa gresörlük takmak pratik olabilir..
    işe yararsa hain planlarım var tavuklara zeytin yağlı yumurta cıkarttırıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)