biber gazı abicim. Biber gazını yediği zaman horoz bağırsada sesi çıkmıyor bi daha. Bildiğim kadarı ile ses tellerine zarar veriyor. Biber gazını bi avuç bulgura sık. Önlerine at geçmiş olsun.
biber gazı abicim. Biber gazını yediği zaman horoz bağırsada sesi çıkmıyor bi daha. Bildiğim kadarı ile ses tellerine zarar veriyor. Biber gazını bi avuç bulgura sık. Önlerine at geçmiş olsun.
IN BOOST WE TRUST
Kulak tikaci da edinebilirsin butun bunlarin yaninda. İsi garantilemis olursun![]()
Arabada var biber gazı akşam göte yağ sürmeye gidince evde bulgur vardı onları da getirdim diyim yediriyim o zaman![]()
ahaha hoca hiç bu kadar çaresiz olmadım ben hayatımda ya. Düşünsene her gece sabaha karşı manyagın biri kulağına bağırarak seni uyandırıyo agzını burnunu kıramıyosun bişey yapamıyosun. Abi horoz götüne yağ sürmek için can atıyorum şuan ya var mı ötesiBiber gazından sora acı acı öter en azından ipne
valla bizim yazlıkta işe yaradı. Emekli polis memuru var Kadir abi. Kız kardeşinin horozundan şikayetçdi. Kız kardeşi ile kavgalı. Denemediği şey kalmadı sesi kesemedi. Bi sabah sinirle kalkıp kafese püskürtmüş biber gazını. O günden beri uyku uyuyorum dio. Valla direk sıkmış hayvana. Sen direk sıkamayacağın için bulgurla dene diorum. Direk sıkabiliosan direk sık hayvana.
IN BOOST WE TRUST
Direk sıkmam şuan zor anca bulgur acaba zeytin yağına sıksam veya acı sos felan karıştırsamtöbe estafurullah ya ama biber gazı olayını da denicem
hocam çevrenizdekilerde hayvan seslerini duymayı seviyorsa veya rahatsız olmuyorlarsa yapıcak birşey yok siz ya ayak uydurucaksınız oraya yada tasınıcaksınız.Bu arada gece ötmez horozlar gün agırmadan hemen önce öterler.(aslında gün boyu öterlerde en kuvvetli şekilde gün agırmadan öterler) Hayvanı zehirmek öldürmek aklınıza bile getirmeyin.Aldıgınız can sevdiğinizden çıkar ona göre. what goes around comes around)) Eğer çok çabuk uyanan biriseniz seslere , uyurken muzik dinleyerek uyuyun.Bir müddet zor olur ama uykudaki bünyeniz diğer seslere ani tepki vermeyi keser ve alışır bünyeniz. Keşke bende horoz inek köpek kuş sesleri ile uyunabilsem...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
of zeytinyağına istemsizce güldüm hala da kahkaha atıyorum.
şu dünyada öğrencek daha çok şey varya.Helal olsun.
- K -
________
Dr.Ecu
Antalya da oturduğunuzu varsayarak yazıyorum;
Antalya buyuksehir zabıta yonetmeligi
Madde 7
1. Meskun mahalde kumes tesis edip hayvan beslemek yasaktır.
4. Evcil dahi olsa sağlık raporu olmadan apartman ve bahçelerde her turlu hayvan beslemek yasaktır.
Burası Türkiye, yasa ve yönetmelik var ama ne kadar uygulanabilir veya uygulattırabilirsiniz bilemem.
Aynı durum benim başımdada var, şehrin göbeğinde oturuyoruz arka tarafımızda lise var ama bir yerden horoz sesi geliyor. Gece 2 3 farketmez hatta şuan bile ötüyor. Bir ara iyi niyetlendim gidip kesecektim kafasını sonra kış geldi pencereler kapandı ses kesildi öylelikle kaldı. Nerde olduğunuda bulamıyorum sadece sesi geliyor, en iyisi gidip bir ayar çekiyim sahibine. Yaz gelince perişan oluyorum.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)