User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
139 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Horoz sesinden rahatsızlık hakkında..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durum benim başımdada var, şehrin göbeğinde oturuyoruz arka tarafımızda lise var ama bir yerden horoz sesi geliyor. Gece 2 3 farketmez hatta şuan bile ötüyor. Bir ara iyi niyetlendim gidip kesecektim kafasını sonra kış geldi pencereler kapandı ses kesildi öylelikle kaldı. Nerde olduğunuda bulamıyorum sadece sesi geliyor, en iyisi gidip bir ayar çekiyim sahibine. Yaz gelince perişan oluyorum.
    zeytinyağını hazırla serkan
    1881 - 193

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertekinin yazdıklarından sonra dua edinde horoz kabız olmasın beyler
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ertekin abi gülmekten öldürdün beni hahaha

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zeytinyağını hazırla serkan
    hahahaha millet olarak çok değişik insanlarız, kuşun bi tarafına biber, horozun bi tarafına zeytinyağı Biri görse adımız çıkar
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam çevrenizdekilerde hayvan seslerini duymayı seviyorsa veya rahatsız olmuyorlarsa yapıcak birşey yok siz ya ayak uydurucaksınız oraya yada tasınıcaksınız.Bu arada gece ötmez horozlar gün agırmadan hemen önce öterler.(aslında gün boyu öterlerde en kuvvetli şekilde gün agırmadan öterler) Hayvanı zehirmek öldürmek aklınıza bile getirmeyin.Aldıgınız can sevdiğinizden çıkar ona göre. what goes around comes around )) Eğer çok çabuk uyanan biriseniz seslere , uyurken muzik dinleyerek uyuyun.Bir müddet zor olur ama uykudaki bünyeniz diğer seslere ani tepki vermeyi keser ve alışır bünyeniz. Keşke bende horoz inek köpek kuş sesleri ile uyunabilsem...
    İnsana yakışır çözüm üretmeye çalışmanızdan dolayı tebrikler. Keşke herkes sizin gibi hayvansever olsa.

Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalya da oturduğunuzu varsayarak yazıyorum;
    Antalya buyuksehir zabıta yonetmeligi
    Madde 7
    1. Meskun mahalde kumes tesis edip hayvan beslemek yasaktır.
    4. Evcil dahi olsa sağlık raporu olmadan apartman ve bahçelerde her turlu hayvan beslemek yasaktır.

Burası Türkiye, yasa ve yönetmelik var ama ne kadar uygulanabilir veya uygulattırabilirsiniz bilemem.
    24.06.2004 tarihinde imzalanan 5199 sayılı kanunda "bakıma muhtaç hayvanların sokağa terkedilemeyeceği" hükmü vardır. Bu vatandaş "tamam tavuk bakmayacagım ama bu tavukların kesilmesini tercih etmiyorum, sokağa salmam da yasalara aykırı" derse hiçbirşey yapılamaz.

Bu ülkede yönetmelikten üstün yasa var, başka ülkelerdeki hayvan haklarından çok geri olsak da...

Yapılabilecek sıralamayı tekrar paylaşayım;

-Dava açılır, avukata para yatırılır
    -Bilirkişi talep edilir, bilirkişi inceleme parası yatırılır
    -Bilirkişi telebi kabul gördüyse belediyenin veterineri hastalık kontrolu, zabıta çevre kirlilik kontrolü yapar.
    -Hastalık olduğu takdirde devlet o hayvanların bakımını yapar ve aldığı yere geri bırakır
    -Çevre kirliliği varsa (koku, ses değil sadece dışkı) tutanak tutulur dava dosyasına eklenir. (hayvan sahibinin bu başka kuşundur benimle alakası yok demesi bu maddenin geçerliliğini azaltır ve hüküme bağlanmasını engeller)
    -Ayrıca yukarıda söylediğim dışkı kontrolü sadece davacının oturduğu apartmanın sınırları içinde yapılır
    -Ses kirliliği olduğu diretiliyorsa zabıta daha önce belirttiğim gibi gece 22.00 dan sonra nizami biçimde ses incelemesi yapar, ses varsa tutanak tutar kabahatlar kanununa göre ceza yazılır.
    -Dava en az 1 yıl sürer, karşı tarafın da açacağı basit bir teknik tadilat davası da sizi davanızı geri çekmek zorunda bırakır.

Bu vatandaşın anayasal haklarına saygı duyup güzellikle ortak bir noktaya davet etmek dışında yapabileceğiniz hiçbirşey yok.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulak tıpası, fiziksel olarak mümkünse yatak odası binanın diğer cephesine taşınabilir, ekstra panjur yaptırılabilir camlara ama save the habitat protection!

araban falan yok mu? git kapının dibinde egzoz tak bağırtıp dur, belki misilleme empati yapmasına neden olabilir.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes vejeteryan sanırım bir horoz öldürülcek diye büyük sıkıntı olmuş. Bencede en mantıklısı evi taşıyın horozu öldürmek de neymiş ? Horoz bu yani..

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesin bi güzel pilav yapın
    1.6tdi.
    Ecutech.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu zeytinyağını nefes almadan konuşan hanım kızlarımıza da sürsek biraz kafa dinlermiyiz?
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kulak tıpası, fiziksel olarak mümkünse yatak odası binanın diğer cephesine taşınabilir, ekstra panjur yaptırılabilir camlara ama save the habitat protection!

araban falan yok mu? git kapının dibinde egzoz tak bağırtıp dur, belki misilleme empati yapmasına neden olabilir.
    Yattığım oda normalde kümese en yakın noktaydı tabi mecburen en dip odaya geçtim kışın o kadar problem olmasa da yazın antalya sıcağında mecburen camlar açık yatıyorum. Ona yakın oda da ki cam kapalı olsada ses yapıyor illaki veya psikolojik olarak o horoz artık benim evde yaşıyor. Araba var da öyle birşey olmaz tabi

Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes vejeteryan sanırım bir horoz öldürülcek diye büyük sıkıntı olmuş. Bencede en mantıklısı evi taşıyın horozu öldürmek de neymiş ? Horoz bu yani..
    Valla aynı cümleyi ben kuracaktım ama kırıcı olmak istemediğimden söylememiştim. Evi taşıma noktasına gelme sebebim gidip adama şiddet uygulamak istemediğimden.

Bir kaç saate çözülecek inşallah

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    islama inaniyormusunuz?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi vatandaşla konuştum gayet olumlu yaklaştı hatta zayıflamışşın böyle daha yakışıklı olmuşşun diye yalakalık dahi yaptı Amcacım çok rahatsız oluyorum günlerdir uyuyamıyorum istersen bana bahçenin diğer ucunda müsait bir alan göster sen elini sürme ben oraya kümes yaparım felan dedim. Bahçenin başka müsait yeri yok dedi kümesin kapısına kilim felan atayım sesi azaltır dedi. Dedim götüne zeytin yağı sürelim o zaman ötmüyomuş dedim baya güldü inanmadı dedim deneyelim ben araştırdım. Akşam hava kararınca gel yakalaması daha kolay olur dedi iyi tamam dedim. Bu da arkadaşın fotosu. Bahçe baya geniş küçük hayvanat bahçesi kurmuş herif kazlar ördekler hindiler bıldırcınlar felan vardı.

Hahaha sabahtan beri guluyorum

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komsu ıle kanka olmussun anlasılan abıcım adamın bahcesıne gırıpte sonra zehır vs hıc hos olmaz bencede .

Zeytinyağı konusunu takipteyim merak ettim çok bu arada İnşallah işe yarar da rahat edersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komsu ıle kanka olmussun anlasılan abıcım adamın bahcesıne gırıpte sonra zehır vs hıc hos olmaz bencede .

Zeytinyağı konusunu takipteyim merak ettim çok bu arada İnşallah işe yarar da rahat edersin.
    Eyvallah kardesim

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adam 55 civarlarında annesiyle birlikte yalnız yaşayan tek uğraşı evi olan sağlık durumu benden sağlam olan Almanyadan temelli dönüş yapan bir herif
    Bu profile birebir uyan mercedes sahibi bi abi var antalyada , mercedesi var mı?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya o diilde yusuf alıntı yapmışya yukarda tekrar okduum tekrar gülme geldi

video çek video uhauhauha kesilince sesi gülek off sinirim bozuldu audhaudha
    - K -

________
    Dr.Ecu

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de ses kirliliğinden rahatsız olurum çok ve uykum da sizin gibi hafif çıt olsa uyanırım. Komşu sesi, müzik sesi *** sesi püsür sesine karşı uyurken 3M 1100 kulak tıkacı kullanıyorum. Kulaklığımı takıyorum dış dünyayla iletişimimi kesiyorum bende rahatlıyorum evdekilerde, çünkü ben uyurken yan odadaki klavye takırtısı bile rahatsız ediyor beni. Günlük 1 liraya huzura eriyorum. Uyurken ki rahatsızlığınıza çözüm bu olabilir. Ama ben olsam sabah v.s'de ses geliyorsa uğraşırdım millet çiftlik fantezisi yapıcak şehirin ortasında diye benim sinirimi bozamaz kimse. Gereksiz, aşırı ses de bir çeşit kirliliktir tahammül etmek zorunda değilsiniz, milletin tırnaklı hayvanın bilmem neresi ile zeytinyağı v.s ile koşmak zorunda hiç değilsiniz. Sahibi hangi düşüncesizse o gezsin hayvancağızın peşinde zeytinyağı ile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu profile birebir uyan mercedes sahibi bi abi var antalyada , mercedesi var mı?
    Mersedesi yok bizimkinin adı kazım
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya o diilde yusuf alıntı yapmışya yukarda tekrar okduum tekrar gülme geldi

video çek video uhauhauha kesilince sesi gülek off sinirim bozuldu audhaudha
    Yakalayabilirsem öterken çekeyim
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de ses kirliliğinden rahatsız olurum çok ve uykum da sizin gibi hafif çıt olsa uyanırım. Komşu sesi, müzik sesi *** sesi püsür sesine karşı uyurken 3M 1100 kulak tıkacı kullanıyorum. Kulaklığımı takıyorum dış dünyayla iletişimimi kesiyorum bende rahatlıyorum evdekilerde, çünkü ben uyurken yan odadaki klavye takırtısı bile rahatsız ediyor beni. Günlük 1 liraya huzura eriyorum. Uyurken ki rahatsızlığınıza çözüm bu olabilir. Ama ben olsam sabah v.s'de ses geliyorsa uğraşırdım millet çiftlik fantezisi yapıcak şehirin ortasında diye benim sinirimi bozamaz kimse. Gereksiz, aşırı ses de bir çeşit kirliliktir tahammül etmek zorunda değilsiniz, milletin tırnaklı hayvanın bilmem neresi ile zeytinyağı v.s ile koşmak zorunda hiç değilsiniz. Sahibi hangi düşüncesizse o gezsin hayvancağızın peşinde zeytinyağı ile.
    Kulak tıkacı iyi fikir aslında denicem bunu.. Zeytin yağından çözüm alırsak 3 günde bi seslenirim şunun götüne bişe sür diye her seferinde ben koşturmam o kadar da değil eyvallah fikir için

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertekin abi filozof olacak adamsın
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)