gelincik besle evde 1 gece kaçsın adamın bahçesine ne olcak![]()
gelincik besle evde 1 gece kaçsın adamın bahçesine ne olcak![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Konuyu gördüm ve horozu aramaya çıktım meğersem bizim 50 metre ilerimizde 3 katlı binanın dış kömürlüğünde besliyorlarmış. Sahibini sordum buldum, 2. kata çıkıp kapısını çaldım ve oğlu çıktı ( oğluylada geçen sene bir mekanda kafası güzel sağa sola salça oluyor diye güzel bi kavga etmiştim) Oğlan beni görünce eli ayağı titredi mkDurumu anlattım kestirmeyin bana o horozu dedim ardına babası geldi, onada güzel bir dinle anlattım adamın verdiği cevapsa şuydu; Ne yalan söyleyim bende rahatsız oluyorum bazen dedi
Kesip bi pilav yap dayı dedim tamam dedi çıktım. Bu gece keserler kesmezlerse gider kafasını ben keserim, acımam. Serde kasaplık var
Bu arada konuyu görmesem bi 3 5 yıl daha giderdik heralde böyle. Horozun ömrü kaç yıl merak ediyorum, 6 7 senedir ötüyor. :=)
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
benden sana altın değerinde tavsiye
kardeşm uzunca bi ip alıyosn. yorgan ipi. 2 tane de koçanıyla birlikte mısır. mısırları ipte 1 er karış arayla diziyosun. sonra ipi bahçeden içeri sallıyosun. en az 1 metre kadarı bahçenin içine düşmüş olması lazm. horoz bunları yiyor ve gursağına topluyor. sonra ipi çekp horozu ordan çıkarıyosun. ipi çeknce horoz iple birlkte gelir ve bağıramaz
artk horoza naparsın orası sana kalmş
edit : mısırların tanelerini koçandan ayırıyosun yani koçanla işin yok![]()
SWAT
Ya adam az aroza olsa kim horozumun götune yag surucekms der dellenirdi
Bu arada almanyada fransanin horoza yagi sürmüş sesleri kesmiş durumda![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
o horoza iki seksi tavuk bulun. onları kovalar kovalar yorulur, ötmeye takati kalmaz![]()
![]()
Beyler an itibariyle işlem tamam adam yakaladı horozu bezle götüne zeytin yağını sürdüm. Horoz ortalığı ayağa kaldırdı adam neredeyse ağlayacaktı çok korktu çok korktu diye![]()
Hayatımda ilk kez böyle bişey yaptığımdan doğru yaptım mı bilmiyorum
töbe estafurullah
![]()
Adam yine bombayı patlattı bende arada sırada geceleri bağırıyorum benim göte de sürmezsin demi dedi. Bagırırken acı çekiyosan sürerim sıkıntı yok dedim gülüştük geldim adam gerçekten çok enteresan yanıma birisini bulsaydım o anı fotolucaktım ama kısmet olmadı![]()
Eğer köy olan bir yerlerde iseniz çare YOK. Ama mahalle falansa ve duvarlarınız bitişik ise belediye gelir alır o horozu..
denizli horozu ise 100 tl ye falan satmazlar.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
cahil inadı olanla uğraşılmaz. komşunun köpeği ikide bir saldırıyor bende bağla diyordum ama adam bağlamıyordu. köpekte bildiğin ayı mübarek. mahallede saldırmadığı insan kalmadı. küçük çocuklarda dahil. birgün benim köpeğimide hırpalayınca adamın gözü önünde 3 el domuz kurşunu ile hayatına son verdim. senin yerinde olsam hiç acımam ya zehirlerim ya vururum.
Byte-R
instagram: dogancglr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)