Anu Nickli Üyeden Alıntı
Konu açıldığından beri yazmayım yazmayım diyorum ama Allah ın belası ş.sizler bu saatte binlerce insanın uyuduğu caddede gazlıyorlar. Bunlar trafikten gidecekse eğer en ufak vidasına kadar arabayı orjinale çevirip binerim. Gazladıkları yer Batıkent Başkent Bulvarı, Atlantis e doğru olan yol. Buradan birileri yapıyorsa veya tanıdıklarınız varsa uyarın, özellikle 2-3 araba bunu yapıyor Eg kasa Civic (Si yada Vtec swap, sanki vtec kick duyuyor gibiyim basarken :)), 206 büyük ihtimal gti, diğeri de Corsa Gsi. Bildiğimiz apaçiler bunlardan sessiz ve egzozlu arabalardan fazla rahatsız olmam aksine hoşuma gider, ama bunlar kafamın içinde yankılanıyor. Her gece her gece kimse zıplayarak uyanmak zorunda değil, bebeği olan var yaşlısı var. Bir de sanki marifet gibi yavaşlarken ani gaz vererek egzoz patırdatma efekti veriyorlar. Atlantis in önüne gelince de muhakak yapılan kesici şovu unutmamak gerek. Ulan anlamıyorum şu kafa yapısını, ortalığı velveleye vermekten ne zevk alınıyor bu saatte tek başına? Bana mantıklı gelen şey zeka geriliği ya da inşaatlarda geçen çocukluğun dışa yansıması.