User Tag List

Sayfa 20/37 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
697 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşeyi merak deiyorum peki diyelim egsoz vs herşey proje olarak işletildi. o zaman insanlar basbas bağırtarak gezebilecek mi sokaklarda? yada herkezi simsiyah ise boğacak şekilde... nasıl bi ayrım olabilir yani onunda sistematiğinin iyi hesaplanması lazım değil mi?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birşeyi merak deiyorum peki diyelim egsoz vs herşey proje olarak işletildi. o zaman insanlar basbas bağırtarak gezebilecek mi sokaklarda? yada herkezi simsiyah ise boğacak şekilde... nasıl bi ayrım olabilir yani onunda sistematiğinin iyi hesaplanması lazım değil mi?
    İşletmek "imkansız" denecek kadar zor, bu güne kadar bildiğim kadarıyla ( şehir efsanesi değil ise ) 1 kişi işletmeyi başardı.. O işletim yapılırken de bas bas bağıracak egsosa onay verilmiyordur muhtemelen. İşletme var diye her isteyen her istediğini işletememeli..

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşletmek "imkansız" denecek kadar zor, bu güne kadar bildiğim kadarıyla ( şehir efsanesi değil ise ) 1 kişi işletmeyi başardı.. O işletim yapılırken de bas bas bağıracak egsosa onay verilmiyordur muhtemelen. İşletme var diye her isteyen her istediğini işletememeli..
    evet işte söylemek istediğim de buydu. yani o da çözüm olmayacak. egsoz için desibel sınırlarında işletme mümkün diyelim. Türkiye burası yine aracılarla belki el altından illegal şeyler işletilecek sonra yine tartışmalar vs sözkonusu olacak yaptırımlar başladığında... bu işin çözümü bence gerçekten bu işlerle uğraşan bizlerde bitiyo. önyargıyı ortadan kaldırmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu komık sacma yoruma, sacma yorumla karsıık vereyım;
    pug 206 ların orj. sunroofları ucup gıdıyo, honda ıntegraların orj.sunrofları ucup gıdıyo.
    bunlar uctugunda orj.oldugu ıcın dıger arabalara zarar verme ıhtımalı yokmu.
    yoksa onu tasarlayanlar bı boku bılmıyomu ?
    bunada inanmayan varsa önde giden pug 206 'nın sunroof u ön camıma geldi direğe çarpıp patlamasa belki ben de şu an yaşamıyordum. olsa ne olur olmasa ne olur apaçi apaçi gezenlere zaten ezelden beri vardı yaptırım yine çift renkten yüksek ses müzikten ses çıkaran egzozdan sisten xenondan yani bişeyden yine yazıyorlardı. ama kapsam değişti 17 jant olanı da çeviriyorlar artık egzozu tampondan tavana çıkanıda. hepsi aynı kefeye koyuldu burda bir ayrım olmalı bir standart olmalı benim camımdaki film şehir merkezinde 2 numara bide kime tehlike yaratıyorki. bagajı açtırıp yangın tüpü trafik çantası kontrol edeceğim derken hepsi tam olduğu halde arka pandizottaki 4 tane midbassıma neden karışılıyorki? benim 17 inc beyaz jantım kimin canını yakacak kimin ön camında patlayacak yada orjinalden 5 cm düşürülmüş aracım standart trafikte kime tehlike yaratcak. pandizottaki 4 tane midbass hangi kazada kimin kafasını koparacak? iyi güzel de buna bi ayrım şart kör tuttuğunu topal bulduğunu mantığıyla ilerliyoruz. burdaki orhinalcileri de anlayamıyorum hala mühendis düşünememiş tarzı yaklaşımlar görüyorum. trabzonda 318 kişiye ceza kesilmiş 28 araç trafikten men edilmiş demekki tuttuklarına yapıştırıyolar ayrım yapmaksızın. e yazık değilmi bukadar insana haram olsun ne diyim inşallah sorulur.

edit: hepsini bir kenara bırak 240 km hızla trafiğin arasında ilerleyen bakanlığın mitin araçları hele zaten tehlike yaratmıyor. 220 le giden caravelle de hiç tehlike yok.

hasan genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili arkadaşlar bu egzost tu yay dı bi araştırim dedim olay çok karışık

şöyleki ; Egzost desibel olayını istanbulda İTÜ OTAM BÖLÜMÜ YAPIYOR 1000 TL ARTI KDV

ancak yaptığı testi trafik

mevzuatında yasası olmadığı için kabul etmiyor yazıyor cezayı 30/1b den ve men

yay jant teknik değişikliği mevzusuda aynı TSE ONAY veriyor işletme kısmı SANAYİ VE TİCARET

BAKANLIĞI MEVZUATINDA teknik değişikliğe girmediğinden makina mühendileri odasından

belge alıp ta KARAYOLLARI yani trafik tescile gidip ruhsata işletemiyorsunuz !

olay bundan ibaret HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN şu aşamada mevcut açılan İMZA

KAMPANYASINDAN YARARLANMAK VE HAK ARAMAK İÇİN İMZA VERİN ARKADAŞLAR başka

dayanak yok kanun yok YANİ MEVCUT İKİ BAKANLIK TA KANUN VE DÜZENLEME İÇİN

BAŞKA SANS YOK . AB uyum normları gereği talep olursa bu kanun ve düzenleme yapılır öne

çekilir bu karmaşa bir sonuca bağlanır .Yoksa böle işin sonu yok herzaman cezaya maruz kalırız

egzost tan işte vs den .

Aslında bu işi bu boyuta getiren kişilere teşekkür etmek lazım hali hazırda biz kendi

alemimizde takılıp gidiyorduk bu şekilde ayyuka cıkması yararımıza inçe düşünücek olursanız

dediğim gibi yasal olarak bu İMZA KAMPANYASISININ PEŞİNİ BIRAKMAYIN ARKADAŞLAR

Bu işlerden zarar gören arkadaşlara geçmiş olsun işi yokuşa sürmenin bi manası

yok mevcut kanuna uymak için sökeceksiniz egzotları iş satatü ve nizam kanun

cıkana kadar uyacaksınız yada attaki zaten ufak tefek şeyleri olabildiğince

görevli memurlar soft modifiyeyi idare ediyor herkese iyi günler .
    beyaz 99 1.6 ies

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yillar once bi tommy makinen ruhsatinda egzoz ve kanat vardir diye aciklamasi vardi gozumle gormustum acaba nasil yapmisti

Ben freeflow onlemimi aldim oem style greddy dual takilip yollardayim her ne kadar binmesemde

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    seneler önce dergiye cıkmıs bitane araç vardı belgeleri falan elinde resimli. hatırlamadım tam ama toledoydu yada ibizaydı galiba
    1881 - 193

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seneler önce dergiye cıkmıs bitane araç vardı belgeleri falan elinde resimli. hatırlamadım tam ama toledoydu yada ibizaydı galiba
    Evdeki bütün dergileri kurcalar bulurum 2003 den beri çoğu mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duyduğum kadarıyla artık varex de pek bir işe yaramıyor bu seferde görüntüden ceza yazıyorlar daha da dikkatli olmak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bitane leondu sarı olması lazım ebatı ebatına hesaplatıp onaylatmış ruhsatta ek evrak şeklinde trtuning yada tuningturkeydeydi.

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bisey sorucam, simdi TRde bende Bravo var, normalde 16 jant vardi ustunde, ben gecenlerde 18 konig ulw jant taktim. Ayriyetten bravoyu opsiyon olarak 18 jantli da alabiliyorsun... Bendeki lastik olculeri falan tamamen o opsiyonla ayni... Simdi polis amca benim jantlara neye dayanarak ceza kesecek? Hayir arabayi kardesimle annem kullaniyo simdi dunyadan haberleri yok garibanlarin
    V8

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ramazan günü gündüz oruç yıpratmış bir cengavere denk gelir iki tane memuru iptal ederse anca anca bırakırlar milleti valla ben gündüz trafiğe çıkmıyorum.. yeminle insan inanamadığı kendinden beklemediği şeyler yapı veriyor ... elimde kalırlar heralde saçma bir durum olursa...
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mecidiyeköy etrafında motosikletlere sarmış durumlar, saat:14:00 civarı hayatımda hiç bir çevirmede o kadar polis görmemiştim. Bütün sokak çıkışlarını, orta refüj etrafını sarmışlar, hayırdır lan.!
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konunun üzerine;
    biz kullanıcıların daha fazla gitmemesi ve gündemi soğumaya terk ederek en önemlisi de, yerleşim yerlerine yakın bölgelerde toplanılmaması(Ataşehir, S virajı, Kurtköy, Kavacık vb...) gerektiğini düşünüyorum.
    Aksi halde çok daha ciddi yaptırımlarla karşılaşabiliriz.

Şunu unutmayın, belki iyi niyetlide olsa kendinizi savunurken karşınızda sadece Emniyet Mensupları yok, yeri geldiğinde sıradan insanlarda Kanun ve Emniyet güçleri tarafında olacaktır.
    Kanun ve devletle aşık atılmaz.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar dönemsel olaylar , ne zaman Emniyetten birinin dikkatini motorlar , modifiyeli arabalar çeker , işte o zaman denetimler artar. Gündem bu haber siteleri gazeteler bağırır durur. Sonra unutulur ve denetimler azalır.

Bu iş underground bir şey , hiç bir zaman a'dan z'ye yaptığınız araba ile sokaklarda rahat rahat takılamayacaksınız arkadaşlar.

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyisi çok acil olmadıkça binmemek bi süre brandaları çekmek en güzeli

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca göre durduruyorlar ve ceza kesiyorlar sanırım... ben 3 yıldır 5 cm yay ,bütün camlar en koyu siyah cam filmi (arabada siyah) rüzgarlıklar , önde lip son 1 senedirde 18 jantlar ek olarak geziyorum daha 1 kere bile durdurmadılar.Citroen c4. 2 kere alkol ugulamasında alkol ufledim o kadar.Onun harici 3 yıldır 1 polis bile bu ne cam be ne jant vs demedi... yaşam alanım kadıkoy den pendik olan bölgeye kadar genelde , sahil yolunu -minübüs yolunu ve caddeyi kullanırım.Gece gündüz vs.. Ama crx ile çıkarsam (çıkmıyorum 3 senedir) 500 metre öteden yola atlayıp durduruyorlardı Sanırım aile aracı falan bu diyip geçiyorlar pek aile aracı halide kalmadı gerçi...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konyada modifiye açılımı istiyoruz eylemi yapmış arkadaşlar.
    pankart falan vardı

birisi diyorki:
    biz o bildiğiniz insanları rahatsız eden tiplerden değiliz
    eksoz yaptıysak kimseyi rahatsız etmeden kullanıyoruz
    insanları rahatsız edenler başka, biz onlardan değiliz.

demekki bazı kesimlerde bunun farkında
    o tipleri aranıza almayın, onları alkışlamayın, hayran hayran seyretmeyin
    yoksa hepimiz yanıcaz..
    -ayılardan uzak durun

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazılarıda şunu diyor: Yurtdışında niye bu kadar karışılmıyor bu sektöre diye...

Yurtdışında dedigin adamlar medeniyet görmüş, okumuş insanoğlu insanlardır. Youtube'ta yabancı bir kişinin araç kullanma videosunu izleyin bakın bakalım şehiriçinde yanlıyormu, dip gaz geziyormu, el freni çekip yakıyormu... Ben bugüne kadar çogu videoda bu detaya dikkat ettim. Adam arabasına sadece filtre takmış, şehiriçinde 2-3bin deviri geçmeden dolaşıyor, otobana çıktıgı andan itibaren basıyor gaza.

Bizimkiler ise sokak aralarında bile gazlama çabasında. Nedir bu acele, kime bu hava... Adam facebookta ''modifiye suç olmamalı'' diyor etkinliklere destek veriyor, gel gelelim bizim caddede egzozu açıp aragaz çekiyor (Şahinci bu eleman). Bizde Şahin kullandık, ne bi egzoz takalımda ses dinleyelim dedik ne de yan verelim M3 böle yanlayamaz dedik.

İş kültürde bitiyor valla bak
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)