User Tag List

Sayfa 24/37 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
697 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bakıyorum da, tek suçlu Şahin ve Doğan kullanıcıları ilan edilmiş
    Birazcık insaf Arkadaşlar. Tamam hepimiz iyi niyetliyiz de, birazda iğne ve çuvaldız ilişkisini gözden kaçırmayalım.
    S virajında 2 dakika durun bakalım, orada 150km/h ile yanlayan Şahin ve Doğan'lar mı ???
    sadece onlar değil. E36 bmwler, EK kasa civicler, 106-saxo grubundakiler.

M3yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bakıyorum da, tek suçlu Şahin ve Doğan kullanıcıları ilan edilmiş
    Birazcık insaf Arkadaşlar. Tamam hepimiz iyi niyetliyiz de, birazda iğne ve çuvaldız ilişkisini gözden kaçırmayalım.
    S virajında 2 dakika durun bakalım, orada 150km/h ile yanlayan Şahin ve Doğan'lar mı ???
    Abi iğne çuvaldız tamamda,ya şu neredeyse her akşam gelenek haline gelen pendik cep'e ne demeli.20 araba varsa 18 i şahin doğan, duman dumana gidiyor sanırsın büyük istanbul yangını var.Bence önce oraya bir el atılmalı acilen.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanki Bosnada nasıl bu teknik değişiklik yada muayne durumu

mesela 1ön sayfada belcikada arkadaş yazmış. okadar senedir ordasın bikere sormadm bunu bak hiç aklıma gelmemiş
    clearance ile ilgili bi kanun yok istersen gom yerin dibine muayneden gecerken kanala girsin yeferli cikintilara surtmeden
    egzoz db olcumu 70db sinirlandirilmis fakat 2.0 ustu araclarda tolerans taniniyo(egzozdan ceza yemedim hic yiyende duymadim) ama s2000e hks takilmis caddede gezen aracta yok musama gostermezler gezemez yani..
    eskiden lastik ve jant egzoz vs ek belge acilip ruhsata yaziliyodu suan olmuyo malesef
    cam filmi sadece arka 2 cama serbest arka cam ve gerikalanlar yasak
    fakat bise diyen yok (luxry sinifina karisilmiyo bu ne demek eger eski kasa 70 97 model arasina cekersen opuyolar diger modellere ve tipine vore tolerans ganiniyo ole diim) muayne istsyonu gormezden gelio cam filmini.
    onun harici etliye sutluye karisan yok..

rahat kisacasi : ) ztn 2.5 2.7mily. ulke o yuzden bura kistas diil ama yineliyorum s2000 type r tr egzoz takip gezdigi gibiurda rahat gezemez.

ekleme belcikaida kistas almayin yay takmak daahi cok zor o memlekette.
    - K -

________
    Dr.Ecu

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 sayfa, kim ya da kimler yazmıştı bilmiyorum ama deniliyor ki;
    Body kit parçaları kaza anında kopup size ve başkalarına zarar verebilir diye, orijinal ebattan büyük jant ise seyir güvenliği açısından vs.. yasak. İyi de kardeşim bunları ruhsata işletince bu riskler ortadanmı kalkıyor ? ! Saçma. Bu yüzden de ruhsata işletilebilirlik falan da yok. Yasak işte çekeceğiz, yapacak birşey yok. Bu saçma yasakları çıkaran kafaların bir şekilde bu işleri bilmesi lazım ki yasaklar mantıklı olsun, herkes te uysun. Onlarca arkadaş yazmış işte bugünlere gelinmesinin sebebi olan tipleri, polis bilmiyormu bunları ? Şikayet eden; yer, zaman, plaka bildirmiyor mu ? Gitsinler, alsınlar. Ama yook Tanju gibi ilerde bekleyip gol atmak kolay geliyor. Kime ne zararı var benim yayımın jantımın, devletimin yetkilendirdiği yerde muayenemi olmuş, parasını ödemiş, belgesini almışım. Tüvtürk rampasından geçmişsem dokunma kardeşim benim yayıma, yerde kafa oynata oynata gideni al. Daha bu konu çok uzar gider, iyi olur inşallah diyelim.

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke 4 cm düşük olsa bu bahsedilen arabalar yere sürünerek gidiyorlar.
    Hiç sonradan görüntüyü değiştirecek bir parça takmadım. Hatta 205 imi modifiye ederken arkaya bir kanat takmamı önerdiklerinde az daha o kadar güçlü olamasın bari diyecek kadar, bu orijinal görünümün bozulmasına karşıyım.
    Benim yaşım kadar belkide fazlasıdır modifiye işinde olmanıza ragmen, bugune kadarr attıgınız postlarda dikkatimi çektiği kadarıyla birden fazla arabayada binip modifiye atmişliğiniz varmış. Buna rağmen hiç spor yay, rüzgarlık, body kit, sis lambası, camlara film, performans egzoz(ki sizin zamanınızda vanalı egzos varmış ben taktıgınızı düşünüyorum yıl olmuş 2014 bu egzozun kumandalıya yani elektroniğe dönmesine bile kızmışsınız önceki postunuzda), takmamışsınız orjinal görüntüyü bozmamak için.. Cok inandırıcı gelmesede bana azminizden dolayı tebrik ediyorum..

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi iğne çuvaldız tamamda,ya şu neredeyse her akşam gelenek haline gelen pendik cep'e ne demeli.20 araba varsa 18 i şahin doğan, duman dumana gidiyor sanırsın büyük istanbul yangını var.Bence önce oraya bir el atılmalı acilen.
    Doğru, oranın da temizlenmesi gerekiyor lakin orda rahatsız olan en fazla piknikçiler oluyor
    Diğer güzergahlar cadde, sahil, Ataşehir vb. direk yerleşim yeri, yani insanların ikamet ettiği güzergahlar ve en çok şikayet oralardan geliyor.

Geçen akşam Ataşehir'de oturuyoruz, M5 vb. yanlamaya kükremeye başladı.
    Baktım Üst katlarda insanlar pencerelere toplantı, perdelerini sinirle kapattılar.
    Orda kendi kendime dedim ki acaba burda otursam bu manzara karşısında ne yapardım...

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maxi abinin de dediği gibi araba markalarını hedef göstermek yerine ayılara odaklanmak lazım. Ha burda yazıp çizilenlerle de bir yere varılacağı yok, sağda solda örgütlenip karakol önünde kesiciye girip alkışlayanlar, eylem adı altında yolu kapatıp iyice dikkat çeken güruh yine piyasaya çıkıp herşeyi sıçıp batıracak maalesef. Hak aradıklarını sanarken anarşi yapmaları bu işi daha da kötüye götürecek gibime geliyor.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tofascilara sorsan ferrariler yuzunden, SS cilerr sorsan sahincilerden bu haldeyiz... Baskalarini birakip kendimize baksak biraz empati yapsak en azindan diyecek lafimiz olur...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tofascilara sorsan ferrariler yuzunden, SS cilerr sorsan sahincilerden bu haldeyiz... Baskalarini birakip kendimize baksak biraz empati yapsak en azindan diyecek lafimiz olur...
    Aynen oyle bunu markalara ayirmak anlamsiz ben panemerada gordum 2 defa egzoz takmis cadde uzerinde bos gaza basanda gordum , ortakoy besiktas arasindaki yoldada trafik olmasina ragmen 3-4 arabalik onunde yer acip egzozu bagirta bagirta launch yapanda gordum. Bazi markalar belki daha cok goze batabilir. Olay araba degil yine kullanicida bitiyor.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

İzleyeniniz varmı bilmiyorum şaşmazda bi adam tepki vermiş.

eren_rc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aksam Zir stock ix35 ses 23 te tesisat vs yok geldi arkamdan sivil ekip 2 de resmi karşıdan yüksek ses yayın yapmaktan ceza kestiler..
    DR.ECU

Oto Metin Garage

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Modifiyeden önce arka sislere , kör eden zenon farlara el atsınlar..

YsnErhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silvia_s15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar,şu varya sosyal mesaj verenlere ayar oluyorum.Şimdi elamanın teki arabayı gırtlak doldurdu.600-1000 hp arası yaptı.İstanbulda atıyom,bi koprünün içinde çatara patara launch yaparak kalttı.Sonra trafikte bi m3le bi type_r yarıştı .Type_r seisnide bilirsiniz az bucuk değil.Kesiciye soka soka gitse 500 metre ilerden sesi duyulur.Konu dağıldı ,roll videosu koydu.Adam atıyorum,zengin subiisi var ayda bir egsozt değiştirip videosunu attı değilmi.BUnlara alkış tutan sitedeki apaçilermi,yoksa heğimizmi.19 sayfa olmus sosyal mesaj verenlere ayar oluyorum.Zengin değilim,1 adet arabam var.32 yaşındayım,7 yıldır hiçkimseyle yarışmıyorum.Vtec2 aracım var ss magnum egsozt var.Ailemle binerim,sakin sakin kullanırım.Araç trafıkten 2 kere men oldu.O yukardaki saydıklarımla kendinmı asla soyutlamıyorum.Sırf bu hukumetın soygunculuğuna bağlıyorum.Artık suraya sosyal mesaj atmayı,bırakalım ne yapabiliriz dıye onu tartışalım

ilk harfinden son harfine kadar cok dogru konusmussunuz.
    xbox live : YsnErhn

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eren_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aksam Zir stock ix35 ses 23 te tesisat vs yok geldi arkamdan sivil ekip 2 de resmi karşıdan yüksek ses yayın yapmaktan ceza kestiler..
    vay anasını sayın seyirciler o.O Ne kadarmış yüksek sesle müzik dinlemenin cezası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ankara istanbul bursa ne çekiyor polisten be. adana da hiç görmedim böyle birşey herkes kendi kafasında kimsenin kimseye birşey dediği yok yeterki egzoz açma ve aşırı kötü birine denk gelirsen film den yiyorsun gerisine hiç sesleri çıkmıyor
    YamahA Xmax 250 ABS

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ankara istanbul bursa ne çekiyor polisten be. adana da hiç görmedim böyle birşey herkes kendi kafasında kimsenin kimseye birşey dediği yok yeterki egzoz açma ve aşırı kötü birine denk gelirsen film den yiyorsun gerisine hiç sesleri çıkmıyor
    dostum sen adanada yaşadığına eminmisin

eren_rc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay anasını sayın seyirciler o.O Ne kadarmış yüksek sesle müzik dinlemenin cezası
    80 tl 15 gün içinde ödersen 60 tl bende dedim parasiyla değilmi hem dinlerim hem öderim hiaminaaa
    DR.ECU

Oto Metin Garage

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polislere gerekli eğitim, keyfi değil ölçüme göre ceza ve polis tarafından vatandaşa insani yaklaşım ve bir miktar insiyatifle gürültü ve rahatsızlık önlenebilir. Sap ile saman ayrılır.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman dikkat, istanbulda isin cilki cikti iyice. Dun gece ustelik sahur vakti florya'nin icinden sahil baglanti yoluna kadar 2 cevirme vardi. ( ki toplasan 3-5 km ) Hep yapili Araba almislar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)