User Tag List

Sayfa 26/37 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
697 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bilmediğimden soruyorum ciddi ciddi böyle bir problem var mı? Kim belirleyecek modifiye olup olmadığını arabanın. Motor içinde forged piston olup olmadığını nasıl anlayacaklar.
    yok be kım karısır arabanın motoruna yuruyenıne

olay sadace abuk subuk jant egsoz takana yerlerde surunenlere olur

bı sure kurunun yanında yas yanar cevırmeye denk gelırse
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şimdi nette gördüm bu fotoğrafı polisin de egzoz şekilmiş

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bilmediğimden soruyorum ciddi ciddi böyle bir problem var mı? Kim belirleyecek modifiye olup olmadığını arabanın. Motor içinde forged piston olup olmadığını nasıl anlayacaklar.
    sanayide anlaşmalı ustalar ayarlamışlar abi hemen kapak açtırcaklar varsa masraf senin yoksa devlet karşılıyo

makara bi yana bundan sonra sleeper akar
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya sakin gibi dün ben 1 haftadır doğru dürüst çevirme bile görmedim rutin yerlerin dışında ekstra olarak.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın akşam ıspartada da bir konvoy olacak ardından yürüyüş yapılacak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok be kım karısır arabanın motoruna yuruyenıne

olay sadace abuk subuk jant egsoz takana yerlerde surunenlere olur

bı sure kurunun yanında yas yanar cevırmeye denk gelırse
    benim hans a karışmıyolar. Bakıolar kamyon kadar araba salıolar.
    IN BOOST WE TRUST

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahceli 7 girişi 5 ekip sagli sollu çekiyor şu anda. Allahtan şirket araciyla geldik, dikkatli olun

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım dizel , komple düz boru ve egsozum var aracımda onun haricinde standart

Çok ses ztn çıkmıyo ama , bu '' modifiye trafiğe çıkamayacak '' olayından beri çok kez

kemerim her zaman takılı bi şekilde tüm kurallara uyarak ulus - kızılay gibi polis yuvası yerleri kullanmama rağmen , 1 - 2 de normal uygulamaya denk geldim hiç çevrilmedim.

Keçiörende oturuyorum her 10 araçtan biri gece vakti parklar yanık altta 30.000k sisler ile dolanıyo , hemen hemen her şahin doğanda bırak egsozu , komple düz borulu geziyolar zarıl zarıl , Camlar sonuna kadar açık ağzını ayırmış milletin karısına kızına bakıyo laf atıyo , müzik tesisatı olsun olmasın her araçta son ses oyun havaları içindede bi yam yam

Yani durum böyle olunca modifiye trafiğe ' de çıkamaz , milette şikayetçi olur , kurunun yanında yaşda yanar .

Çevrildikleri zaman da klasik '' adammı öldürdük '' '' vatan hainimiyiz '' '' torbacıları yakalayın '' '' senin maaşını ben ödüyorum '' gibi haykırışları duyuyoruz .

ATS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracım dizel , komple düz boru ve egsozum var aracımda onun haricinde standart

Çok ses ztn çıkmıyo ama , bu '' modifiye trafiğe çıkamayacak '' olayından beri çok kez

kemerim her zaman takılı bi şekilde tüm kurallara uyarak ulus - kızılay gibi polis yuvası yerleri kullanmama rağmen , 1 - 2 de normal uygulamaya denk geldim hiç çevrilmedim.

Keçiörende oturuyorum her 10 araçtan biri gece vakti parklar yanık altta 30.000k sisler ile dolanıyo , hemen hemen her şahin doğanda bırak egsozu , komple düz borulu geziyolar zarıl zarıl , Camlar sonuna kadar açık ağzını ayırmış milletin karısına kızına bakıyo laf atıyo , müzik tesisatı olsun olmasın her araçta son ses oyun havaları içindede bi yam yam

Yani durum böyle olunca modifiye trafiğe ' de çıkamaz , milette şikayetçi olur , kurunun yanında yaşda yanar .

Çevrildikleri zaman da klasik '' adammı öldürdük '' '' vatan hainimiyiz '' '' torbacıları yakalayın '' '' senin maaşını ben ödüyorum '' gibi haykırışları duyuyoruz .
    Bu tür sözde modifiyeciler için ibretlik tespit olmuş işte.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ankara trafiği bugün iş başındaydı göz açtırmıyorlar.
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caddebostan çok sakindi bugün hiç trafik çevirmesi yoktu tek biyerde asayiş vardı o kadar

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gün izmir de çoşmuş çalıştığım firmanın önünde çevirme yaptılar 3 saat boyunca oturdum izledim sadece bir araç sislerden ceza yedi o da kendi akılsızlığından. Adamlar ağırlık kusurlu araçları ve kemer takmayanları aldılar kaç tanesi sisleri açık geçti durdurmadılar bile egzoz filmli olanları saymıyorum çok şaşırdım başka arkadaşlarımdan aldığım duyumlarda gördükleri gibi ceza yazıp men ediyorlar dediler her halde polisine göre değişiyor bu kafam çok karıştı şuan .
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

Serkan_UR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlarında dediği gibi her sene oluyor böyle dikkat çekmeler 300-500 araç bağlanıyor sonda unutuluyor ama bu sefer sanki biz unutturmicaz gibi Olaya fazla dikkat çektirtmekde göze batmak oluyor..Mesela bence modifiyeli araçlar toplanıp yürüyüş gösteri vs yapmasınlar!! Çünkü kesin gaza gelinir kesiciler el frenleri havalı kornalar donutlar kaş yapayım derken gözde çıkar....Yürüyüş toplanma konvoy için 2 kere düşünün derim...

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu her sene yapıyorlar ağustosun15'inden sonra bişey kalmaz.Ama yine kilit noktalarda çevirmeler vs olur (S virajı cadde vs)

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nasıl bir protestodur?
    bu düşünceye sahip insanlar oldukca daha çok arac baglanır.
    maalesef modifiye edilmiş tüm arac kullanıcıları bu sekilde polis gözünde

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nasıl bir protestodur?
    bu düşünceye sahip insanlar oldukca daha çok arac baglanır.
    maalesef modifiye edilmiş tüm arac kullanıcıları bu sekilde polis gözünde

Manyak lan bunlar valla manyak
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha boyle cevirmeye photoshopla yanlayarak girsinler bence cayir cayir yazsinlar yakaladiklari araclara. Bu isin tek mantikli yolu kanuni duzenlemedir. Sadece belli standarta sahip urunlerin ruhsata islenmesine izin verilecek. Yetkilendirilmis yerlerde dogru malzemenin montajlandigi tesbit ettirilip ruhsata islenmesi gerek bence. Egsoz, suspansiyon icin konusuyorum. Cam filmi icinde belli bir gecirgenlik sarti konup, bazi ekiplere gecirgenligi olcen cihazlardan verip denetleme yapicaksin. Modifiyeli araclarada 6 ayda bir lifte sokturup ayni donanimin uzerinde oldugunu teyit ettiriceksin. Sonra pasalar gibi gazlicak millet. Uymayanada cakican cezayi 800-1000tl

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silvia_s15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar,şu varya sosyal mesaj verenlere ayar oluyorum.Şimdi elamanın teki arabayı gırtlak doldurdu.600-1000 hp arası yaptı.İstanbulda atıyom,bi koprünün içinde çatara patara launch yaparak kalttı.Sonra trafikte bi m3le bi type_r yarıştı .Type_r seisnide bilirsiniz az bucuk değil.Kesiciye soka soka gitse 500 metre ilerden sesi duyulur.Konu dağıldı ,roll videosu koydu.Adam atıyorum,zengin subiisi var ayda bir egsozt değiştirip videosunu attı değilmi.BUnlara alkış tutan sitedeki apaçilermi,yoksa heğimizmi.19 sayfa olmus sosyal mesaj verenlere ayar oluyorum.Zengin değilim,1 adet arabam var.32 yaşındayım,7 yıldır hiçkimseyle yarışmıyorum.Vtec2 aracım var ss magnum egsozt var.Ailemle binerim,sakin sakin kullanırım.Araç trafıkten 2 kere men oldu.O yukardaki saydıklarımla kendinmı asla soyutlamıyorum.Sırf bu hukumetın soygunculuğuna bağlıyorum.Artık suraya sosyal mesaj atmayı,bırakalım ne yapabiliriz dıye onu tartışalım
    kusura bakmayın ama o 'sosyal mesaj' dediklerinizi yapamazsak, bu ülkede artık kimseyi ikna edemeyiz... ben komple egsoz yaptım, yasal mı? değil... ama nedir bunu sınırı? kaç Db? film taktım nedir geçirgenlik oranı? bu oranı belirleyen kim? TSE artık 'cadde kullanımı' onayı vermeli mi? hangi ürünlerde bu aranmalı ? bizler akıllı insanlarız en azından bu sitedekiler olarak, öncelikle ortam temizlenmeli ki bun konuları tartışıp gerekirse devlete fikir verebilmeliyiz...

getirsinler egsoz için standart, ama bunu da egsoz emisyon pulu veren kuruluşlar kontrol etsin, sadece emisyon değil buna da baksın onay versin biz de o onay kartı ile polisin kulak hassasiyeti ile sınanmak zorunda kalmayalım

cam filmi uygulayanlar 'cadde kullanımı onaylı' malzeme kullanmak zorunda olsunlar, ben bunu yaptırırken acaba yolda bağlanır mıyım diye düşünmeyim, alayım faturasını koyayım ruhsata olsun bitsin...

burada yıllardır yay kestirmeyin diyoruz, ağzımızın payını da alıyoruz... sana ne moruk sen eskide kalmışsın biz kestiriyoruz, Ahmet abi de kestirdi 10 numara oldu, Mustafa kankim bir bastı arabaya gören hasta oluyor formatında gidiyoruz.. sizler özellikle ölümlü kazalardan sonra teknik rapor düzenlediğini, bilirkişi raporu verildiğini bilmiyor musunuz? o raporlarda arabanın dengesinin sonradan yapılan yanlış uygulamalar ile bozulduğundan ................... diye devam eden cümleler geçtiğinden haberdar mısınız? polis neden yüksekliğe taktı diye düşünüp durmanıza gerek var mı? cevabın bu sitede bile en az 100 kere açılan konularda gizli olduğunu hiç düşündünüz mü? sosyal mesaj verip insanları uyarmak neden batıyor? işte bu nedenle batmasın arkadaş, doğrusu neyse konuşup bilinçlendirelim...

motor swap yapıldıktan sonra o uzun zor prosedürlere razı olun, motoru işletin diyoruz aldığımız cevap 'muayenede motor numarası okunmaması hafif kusur'... insanları yanlış yönlendirmiş olanlar için 'sosyal mesaj' tabii ki bizim söylediklerimiz, şimdi e30-36 araçların motor numarasını kontrol etmeye başladılar? neden diye düşünmeye gerek var mı?

haydi gazlayalım, orda yarışalım, köprü altında rolling yapalım mesajlarınız okunmuyor mu? bu kadar aleni yapmayın 'sosyal mesaj'ımıza gelen cevap 'siz hiç yapmıyor musunuz, biz yapınca mı suç oluyor'... sen yapınca değil, bizim de sizin de yapmamız da suç, ama eşini aldatınca face de bunu mu yazıyorsun, ilan mı ediyorsun? edince de 'ama başkaları da yapıyor' diyince hatun af mı ediyor?

şimdi protesto toplantıları yapılacak, yine kesicide arabanın canını alan e30 cular, evdeki soba borusuna yazın iş bulan tofaşçılar, yayı sökülmüş gibi zıp zıp zıplayan sürüngenler, arabanın üzerinde daha ne yazdığını bilmediği stickerları yapıştıran tipler gelecek, sesimizi değil de arabaların sesini duyurmaya çalışanlarla dolacak...

polisimiz emniyetimiz çok iyi niyetli, çok bilinçli demiyorum ama çoğumuz askerlik yaptık, verilen talimatları üzerine 10 katarak yapmadık mı? kendi insiyatiflerimizi ne kadar kullanabildik? şimdi bayiden alınmış ferrari ses çıkartıyor ona ceza kes mantığını bırakalım, yaptığımız modifiyelerin çoğunun yasal olmadığını kabul edelim ama bunun sınırlarının çizilmesine yardımcı olalım, yapacağımız protestolar ve tepkiler bu çerçevede olmalı, egsoza dB sınırı getirilsin en azından o limitlerde dolaşalım daha üstünü yapan da ağlamasın, cam filmi, araç yüksekliği, süspansüyon değişikliği vs, bunların hepsinin standardı olsun aldığımız faturalarla rahatça işletebilme sistemi üzerine fikir geliştirip önerelim bu liste uzar gider... saçma sapan protestolarla herkese terörist muamelesi yapılmasına çanak tutmayalım lütfen...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonra polis neden bize düşman , neden modifiye yasak diyorsunuz ya? Bu ne peki?

Biri de gelip sakın bu adamı savunmaya kalkmasın...

Orada trafikte bekleyenlerin günahı ne?

Harun Taştan Toyota Supra Drift - YouTube

Harun Taştan Toyota Supra Drift - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Harun Taştan Toyota Supra Drift - YouTube&fs=1" />BORKED

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)