Bu 32.maddeyi 32.gun programında işleseler keske,belki bisiler olur![]()
dün s2000 ile topkapı eresin otelin onunde cevirmeye girdim gece 1 gibi üstü açık önde plaka var cam filmi yok emniyet kemeri takılı sadece evraklarımı inceledi buyrun dedi ve geçtim
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Antalya da sürekli çevirme,radar vs
Çok şıkıştırdılar ben böyle görmemiştim Antalyayı
İnadın son susturucu egzoz,film,mhürlü app,film ve basıklıkla devam bakalım nereye kadar![]()
dün toplu konusmada şahit oldum.Antalya'da Çevirme yapan ekibe plakasız 2tane honda üstüne sürmüş,kaçmış
Ekiplerin dediğine göre denetim daha çok artacakmış
Yandık valla o zaman
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Sadece jant yuzunden far yada stop yuzunden ceza yaziyorlar.kimsenin benim olan biraeye karisma hakki yok. Ister benzin doker yakarim ister yere basarim. Egzoz gurultusu konusunda haklilar ama malesef. Ama gel gelelim bugun aracimiza karisanlar, yarin evimize bile karisir. Bunlara taviz verilmemeli.
Vay be..
"kimsenin benim olan bir şeye karışmaya hakkı yok" diyen de çıktı ya.. Zihniyet buysa, bu çıkarım doğru ise o zaman evinde / bahçesinde uyuşturucu yetiştirene karışmak da yanlış..
sacma sapan yerlere çekmeyin burası emekli memur forumu değil , janta lastik ve basık arabalarla , egzozlu gün boyu gazlayan arabaları nasıl bir tutup kurunun yanında yaşıda yakıyolarsa , bende onlara karşı bu tutumu sergiliyorum , belki bu polis namusuyla görevini yapan biri olabilir bunu biz bilemeyiz ama şu son olaylardan sonra bütün polislere bakış açım bu yönde artık
Dun aksam Antalya laura yolu uzerinde aracimi cekip trafikten men ettiler. Dizel aracimdaki ses yuzunden
@mepsthirteen 180sx
Daha bunlar iyi günler. 10 sene sonra ortalık dahada kötü olacak. Şu cemaatin soruları verip polisliği kazandırdıkları yeni yeni piyasalara düşüyor. Deli dediğim adam polis oldu, herkese atar yapıp dayak yiyenler polis oldu, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen cahiller hatta genelde boş konuşup bilmişlik yapan cahiller polis oldu. Onların egosunu nasıl tatmin edeceğini siz düşünün. Eski polisleri mumla arayacağımıza eminim. Şimdi yetişenler dahada beter kimsenin gözünün yaşına bakmayacak.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
kusura bakma ama bu zihniyete anlam veremedim. ki biyana bırakalım burada birçoğunun annesi babası kendisi memur olabilir kolluk kuvveti olabilir neye dayanarak böyle bir yorum yapabiliyorsun aklım almıyor ! iftira büyük günahtır yapmayın şunu artık emeklisine de az kalmış adamın yazık şimdi çorapmı satacak limon mu ! bende karşıyım bukadar çok sıkıştırılmasına modifiyenin de kimse kusura bakmasın ama iki götü boklu egzoz yasaklanınca böyle bir yoruma sebep olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Konuyla ilgili organizasyon var arkadaşlar yarın Anadolu yakasında
Ümraniye Buyaka Avm otoparkı saat 21:00
Emre Kalkan
Konuda yazılan bazı yorumları görünce insan varsın kurunun yanında yaşta yansın , en azından kurulardan kurtuluruz diyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)