Olta'dan Balık yerine Pırlantalı Evlilik teklifi çıktı - YouTube
Ahanda bu da benim yeğenin evlenme teklifi
Ben arabada giderken evlilik teklifi yapmıştım.![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Orhan abi yeğeninki valla gayet orjinalmiş kız olsam zerre aklıma gelmezdi
böyle kız kulesiydi lacivertti lüks biyere gidince direk ayıkıyolar cünkü![]()
1881 - 193∞
Kartalın arkasında davul çalan ramazan davulcusu gördüm de, evlilik teklifi pankartı açanı ilk defa görüyorumHayırlı olur inşallah.
men dakka dukka.
34 RRP 52
1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)
2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)
2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)
bence soyle bırsey de olablır. goksu parkta arabayı koyacagın yerı sana yardımı kabul eden arkadaslar ıle kararlastırırsın, ekıp senı bekler orda. sız masanın bırınde otururken kalabalık gelıp oturdugunuz masaya yaklasarak gullerı sozlunun onune bırakır. o sıra yuzugu de sen uzatırsın teklıfını yaparsın. ama o kadar adamın aynı anda yaklasarak gul bırakması masaya nasıl durur pek bılemedım sımdı.
bu arada ıkı sayfa olmus hala ben gelırım dıyenden cok akıl veren varsa soyle boyle yap dıye (ben dahıl) bence durum pek parlak degıl
Ben geçen sene ne uğraşlarla k.çımdan terler aka aka teklif etmiştim moganda![]()
Kızlar zaten tektaşı görünce herşeyi unutuyorlar. Tepesinde bangır bangır havai fişekler patlamasına rağmen tekliften sonra eşim; havai fişek mi vardı ya diye sordu bana
Güzel birşey olmazsa uzun bir süre sözlünün dilinden kurtulamazsın ha haberin olsun
Ankara'da olsam gelirdim ama maalesef haftasonu yokum
Konu başında sözlüm demişsin, zaten söz kesmişsiniz yani evlenmeye karar vermişsiniz. Biraz kafam karıştı.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
34 RRP 52
1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)
2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)
2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)
Bence f&f daki siyah civicli ceteyle irtibata gecmelisin
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)