iPhone garantiden servise gitti..
İşlemlerin hızlandırılması anlamında bu firmalarda çalışan arkadaş var mıdır?
iPhone garantiden servise gitti..
İşlemlerin hızlandırılması anlamında bu firmalarda çalışan arkadaş var mıdır?
dostum imei nosunu gönder bi bakalım
daha öncede birisine yardımcı olmuştum
muhtemelen yenisi ile değişecektir dua edelim depoda cihaz olsun
teleservıse sınır oluyorum bu aralar bb gonderdım gecen gun sıfır cıhaz nerdeyse sıvı teması demısler ben basla bırsey ıcın gondermıstım cıhazın sorunu yok anlayamadım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yeğenim teleservice'den 1,5 aydır iPhone4 bekliyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bende bbmi gönderdim 20 gündür değişim cihazı bekleniyor diyor =( banada yardımcı olabilirseniz sevinirim...
benimde iphone orda dün en son mail attım bu 3. hafta yakında küfür ederim hala yurt dışından değişim cihazı bekliyorlarmış.
TELESERVICE e zamanında bi siemens c62 vermiştim.
Allah bildiği gibi yapsın onları, lanet etmiştim...
onlar yüzünden envayi çeşit sikayet sitesine üye olmuştum.
Loading...
20 iş günü dolsun ben onlara yapacağımı bilirim yada olmadı garanti bankasına yaptığım gibi yaparım.
Aynen varsa bir yardım bende yeğenin IMEI numarasını göndereyim sıkıntıdan çocuğun suratında sivilce tarlası oluştu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İyi ki konu açmışım hale bak herkes sürünüyor)
Teleservice ile banada yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum ay oldu telefonumu vereli 15 gündür parça bekliyorBen telefonu bayiye vereli 1 ay, teleservice'in eline geçeli 22gün olmuş. Hızlanırsa bu süreç çok sevinirim telefonsuz kaldım resmen. HTC Desire bu arada telefonum.
cep telefonu bağımlılığı bir ruhsal hastalıktır biliyormusunuz dimi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)