Bu home tusu sorunu kronik heralde. Kimi gorsrm dert yaniyor. 3gs satip 4 almayi dusunuyordum da vazmigecsem acaba. Gozum korktu
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Yeni konu açmak istemedim, ama Teleservice'te çalışan birine ihtiyacım var. Konuya yazan arkadaşımız 1 yıl önce bırakmış işi. Sorunumu çözebilecek ihtiyacım var ve ben yurtdışındayım. Şikayet formları çalışmıyor, numarayı aradığımda da şikayet formuna yazmam gerektiğini otomatik olarak söylüyor, kafayı yiyecem artık. Kısaca sorunumu yazayım.
Telefonumu 1 yıl kadar önce Avea'dan aldım ve önce Avea daha sonra Vodafone hat ile kullanmaya başladım. Yaklaşık 2 ay önce bir kaç sorundan dolayı Teleservice' yolladım ve swap cihaz olarak yeni telefon geldi elime. Hattımı taktım ve kullanmaya devam ettim. Şu an Hollanda'dayım ve 6 ay buradayım.Telefonuma hat takamıyorum. Vodafone dışında hiç bir hat ile çalışmıyor, hatta yabancı vodafone hat ile bile çalışmıyor. Benim ilk telefonum simfree idi, bu değil. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Telefonumu Türkiye'ye falan gönderemem ben burada mahvolurum telefonsuz..
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
sanırım ben sana cevap vermiştim. vodafonu araman çözüm olmamışmıydı? sanırım hatırladım. farklı bir ülkenin telefonumu ney gelmişti size. bi tanıdığınız yokmu şubesine gidip durumu anlatıcak iphone teknisyeniyle konuşacak falan. imei numarasını söyler teknisyen belki yardımcı olur. çünkü teknisyenin elinde değil ne geliyorsa swap olarak onu veriyorlar. ataşehir şubesi bakıyr iphone lara
Yeni konu açmak istemedim buradan yazıyım konu kirliliği olmasın diye. Cihazımı arka kapağından ses geliyor ve hoparlörü bozuk diye garantiye yolladım 5 gün içinde yaptık diyip yolladılar ama arka kapakda ki ses daha fazla artmıştı. Gittim söyledim böyle böyle ben oraya şikayetimi yazıyorum siz bakmadan geri mi yolluyosunuz diye tekrar yollayacaz dediler ve yolladım şu an üçüncü kez yollamamdan 15 gün geçmesine rağmen hala değişim cihazı beklemektedir diye bir cevapla karşılaşıyorum. Bu teleservice de tanıdığı olan bu işlemi hızlandıracak bir kişi var mı acaba ?
Ben de telefonu garantiye (teleservice) yollayacağım ama sırf şu şikayet muhabbetlerinden ötürü yollayamıyorum. Telefon şarj olmuyor adam akıllı kullanamıyorum ama güvenipte servise gönderemiyorum :/
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
Burdan devam edeyim konu kalabalığı olmasın. 1 Hafta önce telefonu teleservice e bıraktım. Dün telefonun değişim onayı çıkmış. Bu süreç ne kadardır ve süreci kısaltmak için yardımcı olacak arkadaş var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)