User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
179 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Modifiye Etiği Toplantısı (Önemlidir) "Modifiye yap, Güvenli ve Onaylı Olsun"

Setre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deadly street race accident. - YouTube

Bu rolling değil eyvallah, ama bu sokakta yarışan herhangi birinin başına gelebilir ... Sonuçta bu arabalar insan yapımı en ufak bir sorun çıksa canın tehlikede ... Sen tehlikeye atmak isteyebilirsin saygı duyuyorum ama başka insanı atmayada hakkın yok.
    Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
    A.Senna

http://instagram.com/emresetre

ahmet_xy
    Misafir
    doğukana katılıyorum.
    ben şehir içi-dışında kuvvetli araba kullanmak istiyorum.
    pist, drag vs olayını herkes düşünmeyebilir.

anlaşılan o ki; en iyisi fransa gibi toptan modifiye yasaklansın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz yarışın arkadaşlar umarım uzun ömürlü olursunuz ... Siz destek vermeyin lütfen zaten başlatılan bu kampanya'yada ...
    Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
    A.Senna

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse bi dunya sey yazmıştım sildim.

ben senden yanayım bunda sıkıntı yok akrdeişm yanlış anlaşılmasın forumdan bu konusma olmuyo saatlerce yuzyuze konusmak gerek ben senı haklı buluyorum ama benımde bırcok haklı yonlerım var bu seyircisi zayıf millet için ne piste girerim ne de boktan pıstlerde arabayı kırarım ..maliyet kısmına gelince öyle 100 lıra verıp pıst 100 lıra yakıt falan olsa ohooo pıstten cıkmam dışarı ama öyle değil işte harcanılan parayı giden bilir.verilen emege degmıyo
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğukana katılıyorum.
    ben şehir içi-dışında kuvvetli araba kullanmak istiyorum.
    pist, drag vs olayını herkes düşünmeyebilir.

anlaşılan o ki; en iyisi fransa gibi toptan modifiye yasaklansın.
    Kimse size şehir içinde kuvvetsiz araba kullanmayın demiyor ... Ama o kuvvetli araba ile insanların canını tehlikeye atmayın diyor ...

Her hafta yüzlerce araba bağlanıyor ney modifiye ettin diye ... Bunun sebebide insanları rahatsız etmek, tehlike atmak ... Bizde diyoruzki bunu yapmayın kimsenin canı yanmasın herkezde rahat rahat arabasına ne yapıyorsa yapsın ...

Bunda yanlış hiçbişi yok ...
    A.Senna

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Setre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz yarışın arkadaşlar umarım uzun ömürlü olursunuz ... Siz destek vermeyin lütfen zaten başlatılan bu kampanya'yada ...
    eyvallah. zaten destekle falan düzeleceğe benzemiyor. emniyet kararını vermiş, sonumuz fransa gibi olacak

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piste cıkalım cıkmasına da piste cıkmak ıcın ıstanbula mı gidip gelelim
    izmite gidelim burdan 600-600
    1200 km yol

piste cıkmak ayrı bi para 400-500 den başlıyor

izmirde pist organıasyonu yok denecek kadar az
    ha oluyormu organıasyon oluyor eyvallah ama pistin yanındaki boslukta yıne donuyorlar kontak kapatıp acıyorlar

bence bunların onune gecılmesı cok cok zor

her arabasına egsoz filtre takan piste cıkamaz ki roll dedıgınız gıbı cok daha rahat masrafsız ama tehlikeli

zaten bu ulkenın motorsporları bıle adam akıllı calısmadıktan kendı ıclerınden kopukluklar olduktan sonra bırakın pıst yarısını bısıklet yarısı bıle bıze cok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse bi dunya sey yazmıştım sildim.

ben senden yanayım bunda sıkıntı yok akrdeişm yanlış anlaşılmasın forumdan bu konusma olmuyo saatlerce yuzyuze konusmak gerek ben senı haklı buluyorum ama benımde bırcok haklı yonlerım var bu seyircisi zayıf millet için ne piste girerim ne de boktan pıstlerde arabayı kırarım ..maliyet kısmına gelince öyle 100 lıra verıp pıst 100 lıra yakıt falan olsa ohooo pıstten cıkmam dışarı ama öyle değil işte harcanılan parayı giden bilir.verilen emege degmıyo
    Modifiye'yi yasallaştırmakla birlite, bu dediğinin üzerindede çalışmalara başlicam inşallah ...

Özellikle Canada'da her hafta Time-Trail vs. günleri düzenlenmekte. 25 dolar katılım ücreti. Havaalanı gibi geniş yerlerde yapılmakta.

İnşallah ileriki adım bu ...
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hep klasik şikayet bu , pist yok vs. Artık şikayet etmektense bence bişilere çabalamak lazım ...

Ben Firma sahibi değilim, zengin değilim, hergün sabah 9 akşam 6 çalışıyorum ... Arabamı aldım modifiye yapıyorum ...

Şu anda kendi imkanlarımla bu işi yasallaştırmaya adım attım ... Attığım bu adımla bir çok yerden destek görüyorum ve bu işe yasal hale getirme yolunda ilerliyorum ...

Bu yüzden şikayet etmek yerine birşeyler yapmaya çalışalım artık ... Çünki biz çalışmassak kimse bizim için bişi yapmıyor ...
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piste cıkalım cıkmasına da piste cıkmak ıcın ıstanbula mı gidip gelelim
    izmite gidelim burdan 600-600
    1200 km yol

piste cıkmak ayrı bi para 400-500 den başlıyor

izmirde pist organıasyonu yok denecek kadar az
    ha oluyormu organıasyon oluyor eyvallah ama pistin yanındaki boslukta yıne donuyorlar kontak kapatıp acıyorlar

bence bunların onune gecılmesı cok cok zor

her arabasına egsoz filtre takan piste cıkamaz ki roll dedıgınız gıbı cok daha rahat masrafsız ama tehlikeli

zaten bu ulkenın motorsporları bıle adam akıllı calısmadıktan kendı ıclerınden kopukluklar olduktan sonra bırakın pıst yarısını bısıklet yarısı bıle bıze cok
    İstanbul'da ucuzladı bu durum çünki org düzenleniyor . İzmir 'de düzenlenmiyorsa siz el atın düzenlemek için ... Herşeyin yolu var, yeterki çabalayan olsun ...

Piste her araç çıkabilir arkadaşlar istanbul park ta çok enteresan araçlar görünüyor ... Fiesta TDI, Şahin Doğan yeterki çıkmak istesin ...
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Setre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deadly street race accident. - YouTube

Bu rolling değil eyvallah, ama bu sokakta yarışan herhangi birinin başına gelebilir ... Sonuçta bu arabalar insan yapımı en ufak bir sorun çıksa canın tehlikede ... Sen tehlikeye atmak isteyebilirsin saygı duyuyorum ama başka insanı atmayada hakkın yok.
    yaa kardeş sen bıraktın modifiyeyi işi doktun duygusallıga sosyal mesajlara.başkasının canına nıye kastedelim kardeş otobanda sol şeritte 60 la giden ibne kastedıyo asıl yarışta kafamıza şişe atan ıbne kastedıyo..

şu an sadece mesaj veren televızyon spıkerı gıbı konusuyosun hayatnıda hiç yarış yapmış gibi değil .bide yazmışsın inşalalh cok yaşarsınız diye ayıp degılmı su konusmanın altında bile kinaye var niye ölelim kardeş inşallah sende çok yaşarsın o zaman .yani sana bu sekılde cevap verdik diye sen oldun elit biz olduk can alıcı sokak çakalımı ??
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa kardeş sen bıraktın modifiyeyi işi doktun duygusallıga sosyal mesajlara.başkasının canına nıye kastedelim kardeş otobanda sol şeritte 60 la giden ibne kastedıyo asıl yarışta kafamıza şişe atan ıbne kastedıyo..

şu an sadece mesaj veren televızyon spıkerı gıbı konusuyosun hayatnıda hiç yarış yapmış gibi değil .bide yazmışsın inşalalh cok yaşarsınız diye ayıp degılmı su konusmanın altında bile kinaye var niye ölelim kardeş inşallah sende çok yaşarsın o zaman .yani sana bu sekılde cevap verdik diye sen oldun elit biz olduk can alıcı sokak çakalımı ??
    Duygusallık ile alakası yok. Sokaktaki yarışlardan dolayı bakanlık modifiyeyi yasaklamayı düşünmekte. Bunun önüne geçmeye çalışıyorum ... Herkez sokakta gazlıyor ama yapmamak gerekir. Bunu savunmakta normal bişi değil ...

Kinaye li söylemedim ama sokakta abuk subuk yarışmanın gazlamanın savunulacak bir yanı yok ...

Bu konun amacını nedir hiç okudunmu acaba tamamen ???

Koskoca adamları bir araya getirdik bir şans ile ve arabana taktığın o parçaları yasal hale getirmeye çalışıyoruz .... Özellikle okuduysan bari bu işi yapana kadar uslu durun diye yazdık ...

Amaç ne ? Senin zararına mı ??? hayır değil ... Arabana taktırdığın parçaları Ruhsata yazdırsan senin zararınamı olacak ??? hayır olmayacak ...

Ama tutturmuşsunuz bir roll, 300+ hız yapacam onu geçecem bunu geçecem ...

Sen yap yapacağını kimse sana zorla yapma diyemez zaten ... Ama bunu savunacağın yer bu konu değil ... Çünki bu konuda buna baş koymuş insanlar bunun için işini gücünü bırakıp çalışan insanlar buna karşı ...
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır hepimiz az çekmiyoruz sakin sakin giderken polisimn biri geliyor yok arabana ABARTI egzoz takmışsın, yok film yapmışsın yok şunu yapmışsın yok süs takmışsın ...

Kimseye zararı olmayan adamıda alıyorlar, abuk subuk hareket yapanıda alıyorlar ...

Bırakın biz bi bunun önüne geçelim, yasal olarak aldığımız parça yüzünden ceza yemeyelim ... Yarışan gene yarışır zaten ...

Ama Allah rızası için şu konuda bunu yapmayın bi rahat dursun herkez.... Zaten herkez ayakta şu sıralarda ...
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet'in polisin eline koz vermekten başka birşey yapmıyorsunuz, sadece şuraya yazdıklarınızı okusa adamlar zaten direk yasaklarlar ...
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kavgayı bırakıp bı işe hepberaber el atmamız lazım ... Yahu ben bu kadar uğraşıorm en ufak bi çıkarım yok varsa lastiğim patlasın arkadaş =)
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye sokaktaki yarışlardan dolayı değil sıfır çizen eksozu açık apaçilerin makas atanların milletin canına kast edenlerin yüzünden anladınmı bizim yüzümüzden değil yanii
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Cans1993
    Misafir
    Setre bazı şeyleri bazı insanlara anlatamazsın boşver takma.

Kardeşim sokakta yarışmayacaksın bu kadar net.Banlanıcam diye korkuyordum ama yazıcam artık yeter yolda tam gaz (bize göre kaplumbaga) giderken kontak kapatıp egzoz patlatan vtec acıcam diye arabanın yedisülalesini rahatsız eden otoyollarda caddelerde cayır cayır yan verenler buna ek olarak eşşek gibi kamber verip tekerleri yan şeritten giden araçlar yüzünden bu haldeyiz.Bırakın Allah aşkına yapmayın gözünüzü seveyim hepiniz benden büyüksünüz ama bunları göremiyormusunuz ? Normal günler de yolunda giden full body kitli gti poloya bişey diyorlar mi HAYIR ! Sacmalamayın ALLAH AŞKINA YA.Bu yasaklar başladıgından beri video koyanlar dolu bir tanesinin egzozu yok durdurmuyorlar.Adamlar gürültüden şikayetci bu kadar basit.Koyma arkadaşım şu aracın arkasına ninenin dedenin sobasından söktüğü boruyu.

Sizin gibiler yüüzünden bizlerde yandık zır stock olan sadece basık diye aracımı bagladılar.Aracımı gittim cıkardım cıkartırkende bu olaylara neden olan herkese beddua ettim.Kulakları cınlamıştır bazı arkadaşların !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye sokaktaki yarışlardan dolayı değil sıfır çizen eksozu açık apaçilerin makas atanların milletin canına kast edenlerin yüzünden anladınmı bizim yüzümüzden değil yanii
    Peki kardeşim sen öle diorsan öyledir ... Ama şöle söliim Ataşehir Rolling Nights tan dolayı Ataşehirde araca çifteli ile ateş eden oldu sesten dolayı ... Kısaca ne olursa olsun "MODIFIYECILER" diye tabir edilen kesimin içine sende bende o apachi diye dönen egzoz takan adamların tamamı girmekte ...

Hatta aracında en ufak modifiye olmayıp öküz gibi makas atan adamlar da ne yazıkki şu anda bu gruba dahil edildi...
    A.Senna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sebepten birazcık sakin durup bu iş tamamen yasaklanmadan bir şekilde dur dememiz gerekiyor.

Çünki bundan hepimiz zarar göreceğiz ... Keyfimiz tamamen elimizden alınmış olacak.
    A.Senna

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)