Onaysız parça 100 onaylı parça 1100
Bunlarıda görürüz bu memlekette
Çünkü ......... dolayı!
Bin defa yazıldı anlatıldı hala buraya gelip ''Ben taktım bişey olmuyor yeaa..'' diye bol keseden atıyosun.
Ondan sonra da polis niye bizimle uğraşıyor.. Az bile. Ben ciddi ciddi destekliyorum bu uygulamaları. Zaten doğru düzgün modifiye yapan adamın polisle filan sıkıntısı yok hep bu gereksiz atraksiyon peşinde olan tayfanın var.
Bu toplantılar sonuçlanırsa yol alırız gibi geliyor bana. Mesela eibach v.b. tüv destekli ürün alan gider onaylatır, polis çevirince de gösterir onayını. Arabası yolda yürüyemen oraya buraya altını sürte sürte gezen sanayi arabaları onayını alamaz ilk çevirmede toplanır trafikten men alır. Bu işe bütçe ayırıp adam gibi yaptıran yoluna devam eder.
İstisnalar mutlaka vardır ama biz 207 gt ile çok rahat gezerdik. Yay 3.5cm vardı, remus egzoz vardı(dışarıdan orjinal gibi dururdu), motorda chip vs vardı, cam filmi vs yok dıştan full orjinal. 1 kere bile polis sıktı çıkartmadı. o araba burnu yerde arkası havada sanayi işi basılsaydı. hks tipi soba borusu egzoz olsaydı, camlar zifiri olsaydı tanımadık trafikçi kalmazdı. Uğraş dur ondan sonra.
senin kafa basmıyor heralde ? ben kendi aracım için konuştum, savunmuyorum diyorum size. gidip adam megane da yay kessem mi dese onay vermem derim marka bişiler al vs, ama kendi aracımda 5 cm lik alçaklık isteyene kes 1 bakla derim gönül rahatlığıyla. ve benden başka yapanlarda gayet konforlu ve orjinalden daha iyi yol tutar şekilde biniyor. Yine söylüyorum SAVUNMUYORUM.
biz şimdi gereksiz atraksiyon peşinde olan tayfayız he ? tabiii bilader sen her kurala uyuyorsun her yaptığın onaylı tabii..
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
GÖnÜlden desteklİyorum bu oluŞumu keŞke yakin olsaydim da katilabİlseydİm![]()
Oynanmış orjinal yaylı arabalar muayeneden geçmemeli dolayısıyla satışı da yapılamamalı. Anneme aldığım otomatik 1.4is i hala orjinal yay bulup fabrika çıkış haline yükseltmeye çalışıyorum. Herkes acımadan kesip, ısıtıp, preslediği için orjinal yay bulmak iyice zorlaştı.
Argesi yapılmamış ürün takmak, önemli parçalarda görsel kaygılarla tadilat yapmak arge mühendisine parmak atmak demek, imam da pamuğu parmakla tıkacak birgün hatırlatırım.
Abi malesef Türkiyede kimin arabası daha çok basıksa onunki daha iyi oluyor, artık orjinal kapak üzerine basınca modifiye oluyor.
Yazdığınız bu yazı banaysa Yanlışınız var 2 bakla kestim 1.5 cm de soğuk press yaptırdım, amortisörlerim de 4.5 cm kesik şuan. Gülüp eğlenebilirsiniz bu yaşta 3 bin 4 bin coil e veremiyoruz, versekte alamıyoruz aracımıza göre yok, illa yapmak zorundamısın diyeceksin ki buna cevap bile vermem isteyipte imkanı olan herkez yapar ne olursa olsun.
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Coilin çiftini 500e sağlıklı şekilde yapıyolar. Bu yaşta onuda alamıyosan orjinal kalsın kardeşim araban. Sekme vs yapmayabilir ama otobanda köprü viyadük girişlerinde atlamalar oluyor bazen hızla girdin diyelim ya yaylar tabladan oynarsa ne yapıcaksın? Allah korusun sana bişey yapma şansı kalmayacak aracın istediği yere gidecek belki. Bak örnekleri var kesin yay lastiğe girmiş, tabladan çıkmış vs.
Eibagh diye 2. El yay aldım ben öğrenciyken maddiyattan ötürü yaylar bir geldi kesilmiş yay. Ustam arabaya taktı söylene söylene, liftteyken yaylar boşta kalıyodu söktü direk. Bana kalsa gezerdim öyle o zamanki aklımla ama doğrumu değil. Aldığım kişi arada çıkar yerinden kriko vurur oturtursun dedi birde utanmadan iade için aradığımda
arkadaslarımdan bırınde sedan 1.4 vardı aracta kesık yay vardı ole virajlara dan dun gırıyodu bıgun sabıha gokcen den gelırken vırajı alamamıs arka taraf g.t atıyo ıkı kere barıyere carpıyo arac allahtan bı kac dıkısle kurtardılar arac pert oldu ... bunu buraya yazıyorum kesık yay savunulcak bı yanı yok.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
yay kesmenın mantıgını hala cozebılmıs degılım ? Insan canı bu kadar ucuz olmaz,olmamalı.Hem sürücü için hem trafikte olan baska insanlar için risk içermekte.Ya orjınalini kullan ya da parasını ver yay al coil al.
sene 2014 tecturkey gibi bir sitede yay kesmeyi modifiyeyi komuşuyoruz
dehşet içerisindeyim![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Emre biz bur da iyiliğin için söylüyoruz bize sitem etme bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)