User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
179 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Modifiye Etiği Toplantısı (Önemlidir) "Modifiye yap, Güvenli ve Onaylı Olsun"

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onaysız parça 100 onaylı parça 1100
    Bunlarıda görürüz bu memlekette
    Cvk Rs

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun yolda mercekli zenonlar çok çok gözümü alıyo, birde 2 yıldır kesik yay kullanan ve 20.000km yapan biriyim, fabrikasyon arabayla girmeye korkutuğum viraja kesik yayla girebiliyorum, savunmuyorum ama neden tehlikeli kesik yay açıklarmısın ? Kurunun yanında yaş da yanıyor bu kadar basit, elin barzosu yanlıyor vs diye bana neden aracım alçak diye ceza kesiliyor ? tamam egzos dan kes rahatsız ediyorsa belli bi desibeli geçiyorsa, sis mi açık yaz göz alıyor diye, ama ben marka coil de alsam jant takıp aracımı alçaltsam modifiyeli diye yine ceza yicem, gidip de bana marka coilmi kesik yay mı diye sormıyacak, polis var polis var, birazda insaf a kalmış birşey diye düşünüyorum ben.
    Çünkü ......... dolayı!

Bin defa yazıldı anlatıldı hala buraya gelip ''Ben taktım bişey olmuyor yeaa..'' diye bol keseden atıyosun.
    Ondan sonra da polis niye bizimle uğraşıyor.. Az bile. Ben ciddi ciddi destekliyorum bu uygulamaları. Zaten doğru düzgün modifiye yapan adamın polisle filan sıkıntısı yok hep bu gereksiz atraksiyon peşinde olan tayfanın var.

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çünkü ......... dolayı!

Bin defa yazıldı anlatıldı hala buraya gelip ''Ben taktım bişey olmuyor yeaa..'' diye bol keseden atıyosun.
    Ondan sonra da polis niye bizimle uğraşıyor.. Az bile. Ben ciddi ciddi destekliyorum bu uygulamaları. Zaten doğru düzgün modifiye yapan adamın polisle filan sıkıntısı yok hep bu gereksiz atraksiyon peşinde olan tayfanın var.
    Bu toplantılar sonuçlanırsa yol alırız gibi geliyor bana. Mesela eibach v.b. tüv destekli ürün alan gider onaylatır, polis çevirince de gösterir onayını. Arabası yolda yürüyemen oraya buraya altını sürte sürte gezen sanayi arabaları onayını alamaz ilk çevirmede toplanır trafikten men alır. Bu işe bütçe ayırıp adam gibi yaptıran yoluna devam eder.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu toplantılar sonuçlanırsa yol alırız gibi geliyor bana. Mesela eibach v.b. tüv destekli ürün alan gider onaylatır, polis çevirince de gösterir onayını. Arabası yolda yürüyemen oraya buraya altını sürte sürte gezen sanayi arabaları onayını alamaz ilk çevirmede toplanır trafikten men alır. Bu işe bütçe ayırıp adam gibi yaptıran yoluna devam eder.
    Adam gibi bütçe ayıranın bu durumdan yakındığını gördün mü hiç?

Ben bakıyorum sitede adam akıllı proje yapan hiç kimsenin böyle bir derdi yok..

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gibi bütçe ayıranın bu durumdan yakındığını gördün mü hiç?

Ben bakıyorum sitede adam akıllı proje yapan hiç kimsenin böyle bir derdi yok..
    İstisnalar mutlaka vardır ama biz 207 gt ile çok rahat gezerdik. Yay 3.5cm vardı, remus egzoz vardı(dışarıdan orjinal gibi dururdu), motorda chip vs vardı, cam filmi vs yok dıştan full orjinal. 1 kere bile polis sıktı çıkartmadı. o araba burnu yerde arkası havada sanayi işi basılsaydı. hks tipi soba borusu egzoz olsaydı, camlar zifiri olsaydı tanımadık trafikçi kalmazdı. Uğraş dur ondan sonra.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun yolda mercekli zenonlar çok çok gözümü alıyo, birde 2 yıldır kesik yay kullanan ve 20.000km yapan biriyim, fabrikasyon arabayla girmeye korkutuğum viraja kesik yayla girebiliyorum, savunmuyorum ama neden tehlikeli kesik yay açıklarmısın ? Kurunun yanında yaş da yanıyor bu kadar basit, elin barzosu yanlıyor vs diye bana neden aracım alçak diye ceza kesiliyor ? tamam egzos dan kes rahatsız ediyorsa belli bi desibeli geçiyorsa, sis mi açık yaz göz alıyor diye, ama ben marka coil de alsam jant takıp aracımı alçaltsam modifiyeli diye yine ceza yicem, gidip de bana marka coilmi kesik yay mı diye sormıyacak, polis var polis var, birazda insaf a kalmış birşey diye düşünüyorum ben.
    Senin kesik yayla limit girdigin yere o arabanin orjinaliyle senden hizli girerim sen hala kesik yay neden sikinti diye soruyosan bu siteye yazma bence

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin kesik yayla limit girdigin yere o arabanin orjinaliyle senden hizli girerim sen hala kesik yay neden sikinti diye soruyosan bu siteye yazma bence
    tamam ben yalan söylüyorum, benden başka herkes de yalan söylüyor, anlamıyorsunuz galiba siz ben kesik yayı savunmuyorum, başka bi araçta çok çok sekiyo olabilir ama benim arabamda sekmiyordu mis gibi de yol tutuyordu ben bi araç için konuştum genel olarak değil .
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çünkü ......... dolayı!

senin kafa basmıyor heralde ? ben kendi aracım için konuştum, savunmuyorum diyorum size. gidip adam megane da yay kessem mi dese onay vermem derim marka bişiler al vs, ama kendi aracımda 5 cm lik alçaklık isteyene kes 1 bakla derim gönül rahatlığıyla. ve benden başka yapanlarda gayet konforlu ve orjinalden daha iyi yol tutar şekilde biniyor. Yine söylüyorum SAVUNMUYORUM.
    biz şimdi gereksiz atraksiyon peşinde olan tayfayız he ? tabiii bilader sen her kurala uyuyorsun her yaptığın onaylı tabii..
    İstanbul / Kartal

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlaşılmasın da, şimdi yay kesince araba modifyeli mi oluyor?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soguk presste degil he kesik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GÖnÜlden desteklİyorum bu oluŞumu keŞke yakin olsaydim da katilabİlseydİm

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yay kesip xenon sis takıp
    Sunroof varsa dik yapan modifiyeli arabam var diyor...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oynanmış orjinal yaylı arabalar muayeneden geçmemeli dolayısıyla satışı da yapılamamalı. Anneme aldığım otomatik 1.4is i hala orjinal yay bulup fabrika çıkış haline yükseltmeye çalışıyorum. Herkes acımadan kesip, ısıtıp, preslediği için orjinal yay bulmak iyice zorlaştı.

Argesi yapılmamış ürün takmak, önemli parçalarda görsel kaygılarla tadilat yapmak arge mühendisine parmak atmak demek, imam da pamuğu parmakla tıkacak birgün hatırlatırım.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi malesef Türkiyede kimin arabası daha çok basıksa onunki daha iyi oluyor, artık orjinal kapak üzerine basınca modifiye oluyor.

Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soguk presste degil he kesik
    Yazdığınız bu yazı banaysa Yanlışınız var 2 bakla kestim 1.5 cm de soğuk press yaptırdım, amortisörlerim de 4.5 cm kesik şuan. Gülüp eğlenebilirsiniz bu yaşta 3 bin 4 bin coil e veremiyoruz, versekte alamıyoruz aracımıza göre yok, illa yapmak zorundamısın diyeceksin ki buna cevap bile vermem isteyipte imkanı olan herkez yapar ne olursa olsun.
    İstanbul / Kartal

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi malesef Türkiyede kimin arabası daha çok basıksa onunki daha iyi oluyor, artık orjinal kapak üzerine basınca modifiye oluyor.

Yazdığınız bu yazı banaysa Yanlışınız var 2 bakla kestim 1.5 cm de soğuk press yaptırdım, amortisörlerim de 4.5 cm kesik şuan. Gülüp eğlenebilirsiniz bu yaşta 3 bin 4 bin coil e veremiyoruz, versekte alamıyoruz aracımıza göre yok, illa yapmak zorundamısın diyeceksin ki buna cevap bile vermem isteyipte imkanı olan herkez yapar ne olursa olsun.
    Coilin çiftini 500e sağlıklı şekilde yapıyolar. Bu yaşta onuda alamıyosan orjinal kalsın kardeşim araban. Sekme vs yapmayabilir ama otobanda köprü viyadük girişlerinde atlamalar oluyor bazen hızla girdin diyelim ya yaylar tabladan oynarsa ne yapıcaksın? Allah korusun sana bişey yapma şansı kalmayacak aracın istediği yere gidecek belki. Bak örnekleri var kesin yay lastiğe girmiş, tabladan çıkmış vs.
    Eibagh diye 2. El yay aldım ben öğrenciyken maddiyattan ötürü yaylar bir geldi kesilmiş yay. Ustam arabaya taktı söylene söylene, liftteyken yaylar boşta kalıyodu söktü direk. Bana kalsa gezerdim öyle o zamanki aklımla ama doğrumu değil. Aldığım kişi arada çıkar yerinden kriko vurur oturtursun dedi birde utanmadan iade için aradığımda

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslarımdan bırınde sedan 1.4 vardı aracta kesık yay vardı ole virajlara dan dun gırıyodu bıgun sabıha gokcen den gelırken vırajı alamamıs arka taraf g.t atıyo ıkı kere barıyere carpıyo arac allahtan bı kac dıkısle kurtardılar arac pert oldu ... bunu buraya yazıyorum kesık yay savunulcak bı yanı yok.
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yay kesmenın mantıgını hala cozebılmıs degılım ? Insan canı bu kadar ucuz olmaz,olmamalı.Hem sürücü için hem trafikte olan baska insanlar için risk içermekte.Ya orjınalini kullan ya da parasını ver yay al coil al.

ladaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2014 tecturkey gibi bir sitede yay kesmeyi modifiyeyi komuşuyoruz

dehşet içerisindeyim
    LADA 2110 TRACTOR

RUSSİAN POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre biz bur da iyiliğin için söylüyoruz bize sitem etme bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)