User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
213 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 100 bin tl sermaye ile ne yapardınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PSC International | Paketleme - Yurtiçi - Taşımacılık şunun için konuşuyorum. aradım,meşgule attılar geri aradılar.

75 bin tl frach bedeli eğitim,yazılım,bilimum cihaz dahil. dükkan dekorasyon bedeli bize ait birde doblo ayarında araç almanızı istiyorlar.
    10-12 bin kar hedefliyorlar ankarada 3 şubeleri varmış
    bir doblo 2 de personel ile iş yapıyorsun
    şube çalıştıranlarla gidip görüşmek lazım
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarayı bilen arkadaşlara soruyorum;

armada da sultanahmet köftecisi iş yapar mı fast food katında devrediyormuş

ya da kentparkta adını bilmediğim bir yer(aracı söylemiyor) yine fastfood yerinde ama franchising değil kendi markası?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    armadanın üst katları ölmüştü son geldiğimde.
    alt katlar revaçta artık. iş potansiyeli düşük yani,
    fakat kentpark daha canlıydı cepayla birlikte.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    armadaya yatırım yapılabilir, yeni bölümler eklendi. iyi bir reklamla müşteri çekebilir avm
    ayrıca armada çevresinde hep plazalar olduğu için öğle tatilinde yoğun bir yemek potansiyeli oluyor. zincir restaurant sahibi arkadaşım var, zincir içinde en büyük cironun armadada olduğunu söyledi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    armadada güzel bir fırsat var kurulu düzen biraz kredi desteğiyle girebilirim ama bende armadayı pek canlı bulmuyorum
    armadadaki iş cepa ya da kentparkta olsaydı daha rahat bakardım ama plazalar aklıma gelmemişti
    firmnın 3 aylık cirosunu görme şansım var oradan bir kar/zarar hesabı yapabilirim

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 tane gopro al , çeşme , bodrum , antalya gibi yerlerde belli başlı beach clublar ile görüş 10tl ye su altında fotoğraf çek , jet skiye bağla video çek , 100 bin in çoğu cepte kalır üste baya kara geçersin . Şuan böyle bir hizmet veren kimse yok yapabiliyorsan ekip kur kızlardan , çekimleri onlar yapsın . maliyeti çok düşük bir iş
    Bu fikri beğendim olabilir aslında ama sezonluk işte 4, max 5 ay para kazanabilirsin. İcradan araba alıp elini yüzünü biraz düzeltirsen 5 -6 bin kar yapabilirsin. İşi öğrendiğin zaman ev alıp satmaya başlarsın. Ama ne kadar helal para orası meçhul

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic yorulmadan tek seferde voleyi vurmak , cin'e gidiyorsun abi tablet dokunmatikleri aliyorsun burda toptan veriyorsun 1e 6 kazanmazsan ben bu isi bilmiyorum , sen niye yapmiyorsun diyen olursa benim butcem yok ben suan tanesini toptan 15 tl ye aliyorum ama bunu getiren adam 0.79 cent den aliyor. 1 dolar bile degil he neleri alicam kimlere saticam dersen bi kac numara veririm
    hocam biraz daha aaçarmısn bu olayı. çin e gittik diyelm o mallarla buraya nasıl dönecez ? gümrükte kdv si ötvsi falan filan nolacak ? ayrıca toplu bi şekilde nasl getirecen =?

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu isi bilmiyorum
    bencede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyi 15 tl ye alıyorsun?
    çinden valizde tableti nasıl getiriyorsun?
    ulan bi biz getiremedik valizde şu malzemeleri

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ay kadar cinde calistim . Gotume kadar aradilar gelirken. Sanki kicimizin arasinda 5 kg.kokain sakliyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu bayanların lazer epilasyon merkezlerı gibi bi işleri felan war lazer cıhazını al yengeyıde kursuna yolla sen kasada dur yenge calıssın ohh mis iş bide temız bı çevren warsa yürürsn inşallah
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yada abı temız bı iş makınası al bu eskavtr olur yükleyici kepçe yada protıf felan al şirketlere kırala abı zararın olmaz doğuda bu işler on numara yürüyo bızım burda bı eskavtrcu war adamın saatı 100 lıra bı bına temelı kazmya gıdıyor mılyarlar felan havada uçuşuyor ıleride işleri geliştırıp temız ıkı uc kamyuonda alınca harfıyat sırketı kurarsın
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişey sorucam, dikkat ediyorumda S2000i, M3ü olan kişiler genelde giyim sektöründeler. Çokmu açık bu sektörün önü ? Bu işe giresim gelmiyor degil
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişey sorucam, dikkat ediyorumda S2000i, M3ü olan kişiler genelde giyim sektöründeler. Çokmu açık bu sektörün önü ? Bu işe giresim gelmiyor degil
    arkadaşım zb telsiz mah de oturuyor tekstilcilerin alayında son model arabalar ve genelde yurt dışı işi yapıyorlar

akskavatöre gelince alınacak fiyatlarda var 90bine falan ama bu tarz sektörlere girmek için çevre gerekir mesela bunu kiralayan bi amcanız falan olsa siz alırsınız sizden kiralar pazarlamanızada ön ayak olur diye düşünüyorum

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çevremden gördüğüm , tekstil sektörü iniş çıkışı çok hızlı olan bir sektör bir anda vole vurulabilir ama işler iyi iken bir anda dibe batıp herşey tükenebilir. O yüzden riskli biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armada fast food katinda çeşit ve kalite yüksek ancak sadece öğle yemeği için yoğunluk oluyor onun haricinde Avm de gezen musteri az oldugu için yoğunluk olmuyor.armada sultanahmet in yeri guzel bir yaninda kfc diger yaninda adana durumcusu var.ozellikle durumcunun isleri iyi oluyor

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende düşünüyorum bir franchise arada ama Lavazza hiç aklıma gelmemişti. Eğer bedelleri uygunsa alınabilir. Yurt dışında bilinen bir marka. Düzgün reklam - kaliteli işletme ile iyi bir gelir getirebilir.
    Sakn diyorum sakn.aklınız varsa lavazzaya sakn buşalmayın.ben 1.5 yıl önemli bir lokasyonda frenchising i almıştım.geçen ay çok ciddi bir zararla kapattım.yaklaşık 1 milyon liram gitti belki dahada fazla.neden mi? Kısaca yazayım.
    Bir kere bu lavazza dünyada çok iyi bilinen öncü kahve markası buraya kadar tamam ama aldığınız lavazza değil best coffee shop.yani lavazza kahvesi satan kendi markaları.bu best markamıdır asla.peki vaad edilen rakkamlar....neredeyse hepsi koca bir yalan.ne cirolarınız öyle olacak nede masrafınız.işin en önemlisi nerede dükkan açarsanız açın hep alt kiracı olacaksınız ve devretme hakkı hep onlarda olacak.bunu dışında ne söylerlerse yalan.iş yapamadığın zaman ceketini alıp çıkacaksın yani.benim başıma geldi
    Her şeyi bir tarafa bırakn ve araştırın.(bende sonradan fark ettim).bu fimanın ceo su olan Sertaç adında beyi araştırn bakalm kim..neyse söyliyim amerikayı ve motorolayı dolandıan uzanların müdürü.telsimin eski müdürü.ekipte neredeyse müdürler hep o bilindik ekip.daha fazla yazmaya gerek yok sanırım.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakn diyorum sakn.aklınız varsa lavazzaya sakn buşalmayın.ben 1.5 yıl önemli bir lokasyonda frenchising i almıştım.geçen ay çok ciddi bir zararla kapattım.yaklaşık 1 milyon liram gitti belki dahada fazla.neden mi? Kısaca yazayım.
    Bir kere bu lavazza dünyada çok iyi bilinen öncü kahve markası buraya kadar tamam ama aldığınız lavazza değil best coffee shop.yani lavazza kahvesi satan kendi markaları.bu best markamıdır asla.peki vaad edilen rakkamlar....neredeyse hepsi koca bir yalan.ne cirolarınız öyle olacak nede masrafınız.işin en önemlisi nerede dükkan açarsanız açın hep alt kiracı olacaksınız ve devretme hakkı hep onlarda olacak.bunu dışında ne söylerlerse yalan.iş yapamadığın zaman ceketini alıp çıkacaksın yani.benim başıma geldi
    Her şeyi bir tarafa bırakn ve araştırın.(bende sonradan fark ettim).bu fimanın ceo su olan Sertaç adında beyi araştırn bakalm kim..neyse söyliyim amerikayı ve motorolayı dolandıan uzanların müdürü.telsimin eski müdürü.ekipte neredeyse müdürler hep o bilindik ekip.daha fazla yazmaya gerek yok sanırım.
    vayy vayy vay neler çıktı ortaya böyle uzan ve ekibi her sektöre yayılmış maşallah

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    franchise işi sakat.. türkiyedeki tüm gloria jeanslar tek kalemde kapandı isim hakkı el değiştirmiş diye.. kapatanların zararları tazmin edildi mi bilmem.. ama sanmam..

Madoyla görüştük bi ara.. Bize 100m uzaktaki madodan isim hakkını almışlardı.. aralarındaki husumetten dolayı teklif ettiler bize.. kar oranı inanılmaz düşük.. sadece dondurmada %100 kar.. Ayda şu kadar mal alıcaksın diycekler alıcaksın vs.. Kasa hep kazanır beyler starbucks vs isim hakkı vermiyor zaten.. dersin ki burger king açıcam o başka ama..

Pastane işindeyiz yıllardır.. Dışarıdan göründüğü gibi değil cafecilik çok zor.. pastane cafe inanılmaz zor.. İnsan aşağılamayı sevmem nefret ederm hatta ama iq su 40 adamlara muhtaç kalıcaksanız paranızla açın.. gece yok gündüz yok.. en son ramazanda ben bulaşıktaydım kardeşim kasada babam çay ocağında.. sözde patronuz.. elemanla uğraşmak akıl karı değil hele kş ankarada.. yaz gelsin herkes güneye kaçar garsonu aşçısı adam bulamazsın.. rekabet inanılmaz fazla vs vs..

100.000liraya yine araba alıp satmaktan başka bir iş geliyor benim aklıma.. Arkadaşım dükkan sahibi olmasına rağmen resmen clio alıp satmayla geçiiyo adam.. hatasız klimalı düşük km li clio mu buldu alıyo 2 hafta 1ay arası satıyo en geç.. ne kadar karla verirse artık..

Ya da ortak bulunur makineler pahalı (iç mimar olduğum için biliyorum) inşaat yoğunluğu ve universte olan bir yer bulurum.. ozalitçi açarım..4 sene ciddi muattap oldum ümitköyde 2 tanesiyle.. adamlar o süre zarfinda yürüdüler resmen.. Bi kere de sıra beklemiyim arkadaş.. bu kadar mı önemliymiş ozalitçi..

Araştır bana da bilgi ver hatta belki biz de açarız senden görüp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)