Göreceli olarak uzak durunTemiz 320i ya da 325i daha sağlıklı olacaktır.Bizim kendi aracımız Tr'de sınırlı dolulukta olan 318i'lerden birisiydi.Hafızalı elektrikli deri koltuklar , (yanlış hatırlamıyorsam hafızalı aynalar da vardı) , Sunroof , mercekli farlar ve far yıkama , Araç Telefonu , Arka Perde , Dijital klima ve aklıma gelmeyen şeyler vardı.Dolusu çok güzeldir ama anolog klima sunroof'suz mercekli farı olmayan e46 almayın tavsiyem.Gerçekten keyifli araçlardır.Allah nasip ederse temizini bulursam kendim için alacağım
![]()
Ben e46 almadan once herkez overek anlatirdi, dinlemezdim pek ama gercekten hakliymislar, dolusu ve bakimlisi cok da dikkat cekiyor ve modelini hic belli etmiyor, ici dolu olanlara bakarsan daha cok seversin, digital A/C olmazsa olmaz bence, fikir olsun diye benim arabanin icini paylasayim, daha dolusu yok galiba;
![]()
Daha dolusu elbette var, bmw donanımları opsiyonla sattığı için her araç birbirinden farklı donanıma sahip olabiliyor. Mesela asc tuşunuzun olduğu yerin komple tuşlarla dolu olması lazım daha dolu olması için. Temiz araç bulabilirseniz alın, olmazsa olmaz keyif veren donanımlarsa sunroof,xenon,harman kardon, elektrikli-ısıtmalı recaro koltuk. Birde ekran olursa vazgeçemezsiniz![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
öncelikle aracınızın içi gayet güzel. ben de alacağım araçta sunroof şartını arıyorum. full+full istiyorum. fakat tavan sarkması, ön konsolun çatlaması veya herhangi bir yerlerinin soyulması gbi insanın canını sıkabilecek sorunları çok yaşar mıyım? 3.20d den yukarısını alırsam benzinli almış kadar olurum yakıt yönünden. ***** benzin fiyatlarından dolayı da benzinli düşünmek biraz zor olacak.
ekranlı olursa gayet iyi olur nette bir kaç tane denk geldi ama turbosu falan sık arıza yapar mı bu tarz sorunları çok sık yaşıyor musunuz? ve alırken öncelikli olarak başka nelere dikkat edeyim?
keşke 30 olsa fakat bu seferde benzinli gibi yakacak diye tahmin ediyorum. full+full 3.20 sunroof falan birde ekranlısını denk getirebilirsem şöyle 2004-05 pişman olur muyum? (performans ikinci planda çünkü bir önceki araçlarım doch vtec ve ep3 type-r vardı) bu yüzden artık performans pek düşünmüyorum
sunlara fena değiller gibi sanki
Connecting site...
Connecting site...
1881 - 193∞
Güzel ve keyifli araçtır tavsiye ederim. Technical Uptade olan motorları tercih edebilirsiniz. Egr iptali ve Flap iptalinden sonra, yakıtıda güvendiğiniz bir istasyondan alırsanız, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Flap iptali sök,tak 1 saatlik ve kafa rahatlığı açısından çok önemli bir işlem. Rolantide dışarıdan sesli çalışır fakat araç içinde ses duymazsınız. Alırken birde turbo durumu ve araç yükte iken enjektör durumlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Ben asc nin oldugu yerin dolu olanini sadece m3 var biliyordum, demekki yanlis biliyorum, ama daha once ne yalan soyliyim hicbir e46 318ci de gormedim
Haman cardon yok ama infinity yanlis hatirlamiyorsam ses sistemi, anfisi yandi onu degistirirken gormustum ki bana fazlasiyla yetiyor hatta cok seviyorum ses sisteminiBu arada da koltuk isitma gereksiz fazlalik gercekten
![]()
megAkrep07´isimli üyeden Alıntı
öncelikle aracınızın içi gayet güzel. ben de alacağım araçta sunroof şartını arıyorum. full+full istiyorum. fakat tavan sarkması, ön konsolun çatlaması veya herhangi bir yerlerinin soyulması gbi insanın canını sıkabilecek sorunları çok yaşar mıyım? 3.20d den yukarısını alırsam benzinli almış kadar olurum yakıt yönünden. ***** benzin fiyatlarından dolayı da benzinli düşünmek biraz zor olacak.
ekranlı olursa gayet iyi olur nette bir kaç tane denk geldi ama turbosu falan sık arıza yapar mı bu tarz sorunları çok sık yaşıyor musunuz? ve alırken öncelikli olarak başka nelere dikkat edeyim?
Bu yorum arada kalmis
Hocam benim arabam 155k km ye ulasti, ne tavanda sarkma ne konsolda catlama var ki ben dubai de yasiyorum, oyle olsa buradaki sicaklardan coktan dedigin giibi olmustu, motor arizalari beni asiyor, ben marsa bas devametciyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)