kronik arızaları var mıdır? sık sorun çıkartır mı? performans ve yakıtı nasıldır? kendinize veya yakınınıza alır mısınız?
kronik arızaları var mıdır? sık sorun çıkartır mı? performans ve yakıtı nasıldır? kendinize veya yakınınıza alır mısınız?
eski tip olmasa da, motoru BMW nin şimdiki efsane dizel motorları gibi değildir... aman aman yakıtta cimri değildir, performansı da orta şekerdir... geri kalan sorunlar aracın yaşı ve km si ile alakalı şeylerdir...
bir arkadaşım çok fazla sorun çıkardığını ve herkesin elinden çıkarmaya çalıştığını söyledi o yüzden kafam karıştı. bu bir rastlantı mı yoksa haklılık payı var mıdır? şimdiki efsane dizel motorlar dediğiniz e46 da yok mu? 2005 modellerinde falan? tekrar teşekkür ederim.
arabadan arabaya göre değişiyo sorunları bi abimizde var 330 binde motor saat gibi sesli bile çalışmıyo hala gündelik kullanıyo
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Enistem almanyadan geldi 320d 2004 model.araba iyi guzelde 6lt yag aldi 450_500 tl 10 bin bakimi tutuyor parcalari pahali yahuama yinede passata degismem bana arti yonu dizel olmasina ragmen ses yalitimi cok iyi.
bak şimdi 320d lerin motor kodu TU ile bitiyor ise (Technical Uptade) bunlardan edinmeye bak.
BMW M47 - Wikipedia, the free encyclopedia
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Traktor ama icerde ses yok.he performansa gelince alt devirle 1.9tdi ye baya olu geldi bana ki arada 20 bg fark var.chip yaptirdik kendine geldi.yakit icin bisi diyemicem cunku eniste surekli gazliyor.uzun yol ortalama hizi 145 9 lt
Volvo s80 d5(2.4 dizel 5 silindir-awd) ortalama 160la giderken 8.1 lt yakiyor. Cruise acmazsak ayagimizla surekli 160la gidersek 7.9lara dusuyor. Ortalamasi da bu sekilde. Bence 145 ortalamaya 9lt yakit fazla.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Araba ful yuklu klima acik tabi.bide yalniz dedigim gibi enistem gazi oksamazani hizlanmalari cok oldugu icin araba fazla yakiyor.ben kullaninca direk azaliyor
![]()
E46 318i kullandık.Kasanın genel kroniklerini ; arka tarafta döşeme sarkması , cam açma tuşlarının gevşemesi bozulması , cam açma motorunda ufak tefek sıkıntılar çıkıyor.Yaklaşık 50 bin km kullandık.Yeni araca geçtiğimizden dolayı sattık.Ama kendim temiz bir e46 bulursam alacağım inşallah.
320d Tiptronik vitesleri 5 ileri.Yakıt tüketimi biraz artıyor haliyle.Genelde turbo'sunda sıkıntı çıktığını biliyorum.Sesi traktör gibidir.
Alacağınız e46 temiz olsun.Yoksa baya uğraştırır sizi.Bizim aracı satmadan önce yağ yakmaya başlamıştı.320d pek tavsiye etmiyorum.Düşük km'de bulmak artık çok zor.Ve yakıt 320i 2.2 lt + lpg ile aşağı yukarı aynı yakacaktır.320i yada 325i öneririm.Ama mantıklı olan 325i olur vergiden ötürü.320i ve 325i deki kullanılan 2.2 motor e60 520i lerde ve 2.5 e60 525i de kullanıldı.
318i pek önermem yazılımlı focus , megane sizi geçebilir.Ama 318i'nin manueli biraz daha iyidir.
Ben tavsiye etmiyorum iç görüntüsü çk sıradan traktör gibi arkadaşımda vardı başına açmadığı bela kalmadı tabi temizi sorunsuzuda vardır mutlaka da ben hiç sevmemiştim
Alfa Romeo 159 Booster
Alacaksan 2003 ve sonrası 150 hp olan modellere bakmanı tavsiye ederim. Tutulmayan model ilk seri 136 hp olan versiyonlar. 150'lik alırsanda dikkat etmen gereken egr iptali ve emme manifoldundaki kelebekleri iptal etmek, onun dışında taş gibi motor, turbo dışında sıkıntı çıkarmaz sana.
Yakıtı az falan değil baya baya yakıyor bastığın zaman,19" jantlarla şehiriçi 11-12 lt altına düşmüyor sıkışık trafikte. Uzunda da otomatiği 7,5-8 lt yakar kullanıma bağlı.
Pd motorlar gibi verimli değil ayrıca, modifiye ederim düşüncen varsa pd al yükle, buna yazılım+hava filtresi yeter, gerisi yalan
Temiz kullanılmış m paket, dijital klima, sunroof+xenon olursa alınır, E46 güzel kasadır tavsiye ederim.
Manifoldun üstünde ''swirl flap'' denen parça var. Ondan sorun çıkarıyor.İptal ettirmek gerekiyor diye okumuştum.Ancak iptal işleminin zorluğu hakkında bir bilgiye sahip değilim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)