youtube dan indirdikten sonra mp3 yerine track a çevirmek daha mantıklı değilmi ?
sonuçta track ta ses kalitesi mp3 ten iyi diye biliyorum ama yanlışmı acaba
Biraz zahmetli ama ben uğraşarak yapıyorum.
İDM aracılığıyla Youtube'tan videoyu 1080P-720P indiriyorum..
İndikten sonra FormatFactory'den 256b modunda Mp3 yapıp USB'ye, CD'ye yüklüyorum. Gayette net yani sesler
ama bi şey daha eklemekte fayda var. İDM'yle soundcloud'dan indirdigin müzikler, Youtubetan 1080P indirip Mp3e çevirdiginden daha kalitelii
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Kaliteden bahsederken mp3'e cevir onerileri biraz uygunsuz acikcasi ama tabi herkesin kulagi ya da muzikten kalite beklentisi ayni degil, kimi 128bit mp3 dinlerken super der, kimi audio cd dinlerken tonemaister'a giydirir bu ne bicim kayit diye.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
teyp e bluetooth bağlantısı yapın telefona spotify indirin bitti gitti. Cd memory stick falan gerek kalmıo.
IN BOOST WE TRUST
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Konuyu hortlatmış gibi oluyorum.. Sorunsuz bir şekilde müzik nereden indirebilirim program ismi verebilirmisinz?
SKODA SIMPLY CLEVER
www.muzofon.com dan indirebilirsin çok geniş bir arşivi var ve sürekli güncelleniyor.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
ben youtube downloader dan müzik klıbini en yüksek çözünürlükle indiriyorum.daha sonra yine bi program kullanarak (format factory) ile video klıbini mp3 e çeviriyorum.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)