maaşallah tüm araçlara güzel denemeler oldu..
Printable View
maaşallah tüm araçlara güzel denemeler oldu..
Tebrikler serdar maşallah diyelim thp rulezz
masallah kanka allah kaza bela vermesin
Deneyenlere tebrikler, sonuçlar ne oldu?
masallah deneyen araclara. DEV e ayrı bi maşallah diyelim. Sonucları merak edıyoruz.
Masallah ve Tebrikler deneyenlere.. videolari merakla bekliyoruz...
207yi duyup küçümseyip denemek istemeyenler cevabini almistir herhalde. Tebrikler Serdar
Dün gece gelenlerin ayağına sağlık, Serdar deneme teklif eden herkes ile denedi, bana göre gecenin galibiydi güzel sonuçlar elde edildi,videolar çekildi gerekirse koyulur araçlar sahiplerinin izni ile, bu arada mehmet ustanın ellerine sağlık, serdarında kesesine bereket. Dev Rc kocaman Maşallah, deneyen araçlarada Maşallah.
Mehmet usta eline sağlık füme bitiyor mu ? :)
Antalya'nin DEV'i istanbulda da DEV olduğunu kanitladi :) direksiyon da serdar varsa bir kere daha dusunmek lazim yarisirken :)
Serdar kesene bereket, mehmet ustamın da ellerine sağlık.. 207 RC yürümüyor diyenlere gelsin videolar o zaman :D:D
Hayat sizin hızlı;) araçlarınızdan ibaret değilmiş demekki :hahaha::hahaha::hahaha:
Yazmış adam demek ki bi bildiği var bi de böyle düşün :p:p:p:p:p
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...46613813_n.jpg
Masallah Dev istanbuldada Devlesmis
DEV Rc ye ve sahibine maşallah antalyalardan kalkıp buraya gelip deneme yapmış herşeyden önce bundan dolayı tebrik etmek lazım.
istanbulun hızlı rc si nerdeydi dün gece :D
bundan uzun zaman önce çok hızlı 207 yaPtık dedigim zaman dalga geçiyordu millet benimle. sen eski hondacısın şimdi pejo aldınya en hızlı olur diyorlardı gerçekten hızlı diyodum rocco ile deneyelim diyorlardı bari diyordum polo gti olsun kimse denemiyordu gördünmü bak noldu şimdi
Masallah tum araclara ozellikle DEV'e.Ama ins hersey bu kadar guzelken yine igneleyici muhabbetlerden dolayi tartismaya donmez.
Hızlı çoktu istanbulda nerde videolar tek kişi dahi gecemedimi 207 yi hep diyorum antalyanın arabaları daha hızlı 207 mize maşşallah