ds3 typer ın gerisinden gelirken 1.3 basıyordu
typer ds3 deneme konusuna gir NET bir şekilde görürüsün :) konuları daha titiz incelemen dileği ile ...
Printable View
bak şimdi oldumu hiç....
akşam deneyen bütün arkadaşları tebrik ederim. o kadar kalabalık olmasına rağmen kazasız belasız atlattık.
ama doğru söze ne hacet derler dimi.. bazı gerçekler var söylemek gerekir serdar dün akşam tanıdım çok güzel bi insansın ayağına sağlık kesene bereket buralara kadar geldin araba denedin maşallah aracın gerçekten iddaalı ve güzel gidiyo ama benim tek anlamadığım neden erken basıyosun madem araban hızlı gerek yokki böyle bi şeye bakkk insanların azına laf bırakıyosun ben dün akşam arabam bozuk ama olsun ben bu gece kırmaya geldim dedim aracın patırdadığını baskı kaçırdığını ordaki cümle alemde duydu ve denicem dedim. seninlede denerim dedim ama erken gaza basarsan bende bırakmak zorunda kalırım. neyse inş başka bi zaman başka bi yerde daha sağlıklı deneriz.
not : antalyadan yazan arkadaşlara söylüyorum gayet haklısınız sevinçlisiniz arabanıza maşallah güzel gidiyo ama biraz fazla abartıyosunuz DEV DEV DEV...
büyük yazınca bişeymi oluyo yada cidden devleşti falanmı sanıyosunuz lütfen yapmayın eğer akşam onu geçmek olsaydı maksat istanbulda daha çokk hızlı araba var. şöyle söylerseniz daha mantıklı olur kendi kategorisinde 1.4 1.6 turbo araçlara göre dev demeniz daha yerinde olucaktır. :icon_tup:
207 nin ici sokuk malzemelerin yoplami 80 kg geliyor. E ondeki koltuklar 10 ardan 20 kilo diyin. Rc 60 kg atmis. Rc kilosu 1240kg. Varin hesabinizi ona gore yapin. Ds3 1180 se.
Bir kere su konuya bi aciklik getirelim;
Ds3 typerla denediginde ayari tam bitmemis 1,3-1,4 basincla zannedersem 280 hp civarindaydi
Typerla o sekilde denemis ve 3 boy arkasinda gitmis.
simdi insanlar dun geceki ds 3 le onceki halini olcu alarak yok rc typerden yavasmis falan boy hesabi yapiyor bu sadece yanlis bi degerlendirme olur.
Dun gece ds3 ayarlandi ve babalar gibi MD dynoda 330 hp guc cikardi ve hemen ardindan denemeye gidildi ve sonuc bu :)
Bu arada ds3 un full takili hali bile sokuk rcden hafif olabilir:) 207 rc 1260 kilo agirlikta sokerek 70-80 kg atsa hemen hemen ayni oluyorlar..
Araclara masallah 207 yuzumuzu kara cikartmadi
şu erken basma muhabeti nedir ?
daha önce ddl czt de de aynısı olmuş videolarda baya bariz erken basma ve akıtma olayları görülmüştü yani bunlara ne gerek var bu şekilde deneme yapılıyorsa zevkine deil tamamen hırs ve geçme amaçlı denenmeye gelmiş demektir hiç yakışmıyor
ddl czt yi kullanan arkadaşla 207 yi süren aynı kişimi ?
Arkadaslar bence type R lari cok buyutuyosunuz 1.6 asiri besmeme araclarinda bu kadar iyi yiruyebilecegini bir cogunuz belki kestiremiyo fakat thp makineler gercekten fazla hizlandilar su an motor ici ve turbo upgradeleri ile cok daha can *****i oluyolar 1.6 thp makinenin bende hizli olmiyacagini dusunenlerdendim fakat 2 araba tum dusuncelerimi degistirdi ayrica DD ds3 su an denedigi type Ri geciceginede eminim basinc acildi
videoları ızlemesekte deneyen araçlara masallah.. adam kalkıp antalyadan gelmiş.. biz burda anadoludan avrupa yakasına basmaya gidemiyoruz... tekrardan tebrıkler...
zaten olması gereken o turbo bir araç e motor alt yapısı komple girilmiş basınç açılmış böyle bir aracın 500-600hp alınan 1.6 turbo civic lerden ne farkı var bence dahada fazla güç çıkarmalılar sonuçta turbo ile atmosferik bir araç zaten aynı katagori bile değiller artık aynı kefeye girmemeleri lazımken hala yakın olmaları turbo araçlar için bir başarısızlıktır bana göre çok daha iyi güçler alınabilir 1.6 turbolardan
Videolari izleyemedim ama taa antalyadan kalkip gelmis cok da guzel yurumus 207ye tebrikler. Gecilenlerin bahanesi mazereti bitmez. En iyisi masallah deyip tebrik edin. :)
basta özgür abi ve mehmet abi olmak üzere helal olsun antalya ekibine tayfasına...
allah kaza bela vermesın serdar maşallah kardeşim DEV 207 RC e kocaman maşallah.
yazılcak çizilcek çok şey var ama işin ustadları yazmıyor farkındayım havaya sıkan çok var..
o yuzden sadece helal olsun diyorum antalya tayfasına.
Bayadır vardı aklımızda gelmek sonunda nasip oldu.
Organizasyon için İstanbul tayfasına teşekkür ederiz.
Ds3 çok başarılı.dahada emeklerinin karşılığını almaları dileği ile.
Denemeye gelirsek DEV hep öndeydi.kısacası antalyamıza yakısan oldu :)
okan yanlış biliyorsun Ds3 1240 kg
İki arabada çok hızlı. Ben 100-200'ü 10sn başı koşuyorum. 207 beni 8 boy çok rahat geçti. Gidişini siz düşünün...