User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Makina mühendislerinden yardım istiyoruz

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşimde 1. sınıfta bilgisayar almıştı, fortran felan kullanıyorlardı, ileriye dönükte autocad solidworks gibi şeyler yüklediler, ortalama, boktan bir bilgisayardı, rahat rahat kullanıyordu.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende makine mühendisliği 1. sınıfım ben kuzenim sayesinde geçen sene hazırlık okurken autocad Öğrenmeye başladım kullandığım bilgisayar Toshiba satallite c855 2012 haziranda almıştım internetten bakarsan çok üst seviye bi pc değil ama işimi Fazlasıyla Görüyor büyük ihtimalde okulu bununla bitiririm en azından mezun olup makine mühendisliğinin hangi dalında çalışacağına hangi programları kullanacağına karar verene kadar orta halli bir pc işini görecektir

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kasmaya gerek yok. Çoğu kişide cad programları line ve basit kutu vs çiziminin ötesine geçmiyor. Herhangi bir bilgisayar olabilir. Cad'i birçok öğrenciye göre abartan biri olmama rağmen 4 sene önce aldığım ilk nesil i7 canavar sayılır hala. Solid'de sadece assemblysi 100mb kadar olan dosyalarda bile sıkıntı yaşamadan kullanabiliyorum.

Kafadan kırık değilse hiç uğraşmaz zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)