psikolojisini sikeyim ya yokmu yakınlarda biri ağzını burnunu sağlam kırsın kadın psikoloji falan dinlemezdim valla![]()
psikolojisini sikeyim ya yokmu yakınlarda biri ağzını burnunu sağlam kırsın kadın psikoloji falan dinlemezdim valla![]()
FN2-R
Belli bir yerden sonra izleyemedim yani insan izlerken cildiriyor daha kotusu bu ve bunun gibi akli dengesi bozuk insanlar ile bir arada yasiyoruz orada oynayan kucuk bir cocuga bile yapabilicek kapasitede bir piskopati nasil salarlar aklim hayalim almiyor
Ulan bulup gebertsen adamdan sayarlar bide bunları
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
akli dengesi yok diye adam yerine koymayıp salıyorlarsa bunu öldürüncede ceza almayız sanırım.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Beynine tek kurşun
yer kocamustafapaşa sümbül efendi camisinin orası aksam saatlerinde hayvanseverler toplantı karakolu bastı kadın içerdeyken linç edilmekten son anda kurtuldu polis arabasına bindirip baska bi yere götürdüler ama şunu söyliyebilirim bugun yarın o kadının canını yakacaklar.
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ne güzel iş valla..Akli dengesi bozuk diye sokağa salmak..
Tam tersi çevreye zararlı diye bir yerde tutacaklarına daha çok zarar vermesi için dışarı salıyorlar..Haklılar da,kim uğraşacak ki bu kadınla..Böyle adaletin...
Allah'ım aklım almıyor, hayvana meczuba çocuğa eziyet edeni aklım almıyor. Günahsıza nasıl eziyet edebiliyorlar. Ne yaptı o hayvan sana da işkenceyle öldürdün. Böylesine öyle şeyler yapıcan ki ölmek için yalvarıcak.
Kedileri öldüren o kadın yakalandı! Ama... - Sözcü Gazetesi
Sonunda yakalanmış umarım aynısını da ona yapılır
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)