User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: efes pilsen kafe bar projesi

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kiran maksimum 3 günlük ciro olarak belirle,müşteri memnuniyetine kaçarsa ay sonu yaptığın indirimi,cebinden cıkan parayı gorunce şok olursun,yapacağın iş sürümlü iş,git gide senin yüzüne aşina olan,samimi davranarak jest bekleyecek kişi sayısı coğacaltır.Bu konuda elini acık tutma,benim ağzım cok yandı. benimde restoranım var,şahsen bende 2.bir yer loung emekan dusunuyorum istanbulda yada 2. bir restoran,matematiğini iyi yap,işlek yerde ol,arkadaşlarının da cok olduğu bir lokasyondaysan müşteri yakalamanda katkısı olur,gerisinede korkma derim ben kendi adıma...Hayırlısı olur insallah
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

irfanyalınay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KSK tutmaz trubun tuborga dönmeye başladı
    Bütün tribünler Tuborg diyor ama mekan olarak Tuborg'un bu şekilde bir desteği yok denecek kadar az . Malesef bu konuda şu boktan Efes'e katlanmak zorunda kalıyoruz..

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim. Izmirde çevremiz. Üniversitede ark. Coğu ve içen tayfa bolcana var demek istediğinizi anladim .Yasanmis tecrubeleri her daim kulağa küpe yapmak lazim fakat jest yada ufak suprizlerden kastim herzaman olacak seyler,alistirma beklenti icine sokacak seyler değil. Promosyon ve guler yüz herdaim kazandirir diye dusunuyorum.lokasyon gercekten kilit nokta. Yoğun olan yerler her daim iş yapar doğru stratejiyle. Alsancak mesela herdaim doludur yeri gelir boş yer bulamazsiniz, alternatif mekan ararsiniz. 3 gunluk ciroyla kira bedeline denk is yapmak demek gunluk min.3 , 4 bin tlden assagasina dusmemen demek. Baslarda bunu yakalamak zor olsada zamanlar alisan bir musteri kitlesiyle daha ustlere de cikacaktir.
    Mekaninizda nekadar kira veriyormsunuz mesela ? Nelere önem veririsiniz.

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de sahibi "Ümit Özat" olunca daha bi işliyor
    Abi ben de diyorum ki kimdi bu futbolcu diye, lafı geçmişti Çok etkisi vardır onun olmasının. Güzel mekan

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balçova bence kesinlikle olur. Mesela Big Yellow Taxi , çevresinde ki mekan ihtiyacını yeteri kadar karşıladı. Balçova'da çok ihtiyaç var... İnciraltı falan olabilir.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balcovadada cok acik var dogru diyorsun dostum. Bikac tane takilcak yer harici baska mekan yok . Dusunulebilir

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim. Izmirde çevremiz. Üniversitede ark. Coğu ve içen tayfa bolcana var demek istediğinizi anladim .Yasanmis tecrubeleri her daim kulağa küpe yapmak lazim fakat jest yada ufak suprizlerden kastim herzaman olacak seyler,alistirma beklenti icine sokacak seyler değil. Promosyon ve guler yüz herdaim kazandirir diye dusunuyorum.lokasyon gercekten kilit nokta. Yoğun olan yerler her daim iş yapar doğru stratejiyle. Alsancak mesela herdaim doludur yeri gelir boş yer bulamazsiniz, alternatif mekan ararsiniz. 3 gunluk ciroyla kira bedeline denk is yapmak demek gunluk min.3 , 4 bin tlden assagasina dusmemen demek. Baslarda bunu yakalamak zor olsada zamanlar alisan bir musteri kitlesiyle daha ustlere de cikacaktir.
    Mekaninizda nekadar kira veriyormsunuz mesela ? Nelere önem veririsiniz.
    alkollü mekan işeteceğin için kar marjın daha fazla olacak mal maliyetin düşük olacak,menü muhtemelen hazır kızartma ürünleri veya beyaz et-burger olacağı için maliyeti düşürmek de senin alış stratejin.Bunun dısında benim kendi restoranıma verdiğim kira bedeli benim 4 günlük ciroma eşit,olması gerekenden fazla ama biz biraz mecbur kaldık,pek alternatif yoktu. Promosyonların sürümü arttıracağını düşünürsen her daim makul(ki bizim ülkede cok ise yarar) dediğin kalabalık çevre ve alkol tüketimi varsa 3 4 bin tl senin hafta içi ciron olur minimum. ilk başlarda tam aksi halde yeni mekan olduğu için talepde gelecektir guzel döşenmiş bir pub a (birde isim var tabi) bu işin guzel yani her zman nakit para vardır,müşteri sana gelir. Temiz servis güzel bi atmosfer,mekan sahibi olarak özellikle insanlarla diyalog kurman sana çok artı yazar.Bizim memlekette insanlar mekan sahibini bi görmeyi selam vermeyi sever konusmayı ister...

Not: bayram seyran tatil yok,uğraşacağın garsonları iyi seç az çalsınlar...ne kadar verirsen ver çalmaya çalışırlar(illa hırsızlık değil ne olcak bunuda tip e atim mantığı bile zarar verir) eğer marş basarsan dükkana geri kalan şeylerle ilgili bildiklerimi aktarabilirim. Çok birşey bildiğimi idda etmiyorum tecrublerimi söylerim.

bol şans

(Bende izmirde karşıyakada mekan bakmıştım geçenlerde )orayı düşünüyodum bir restoran konsepti için.
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)