User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Otomatik Vites ile Burnout yapilir mi?

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sebring Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabistan gibi bir yerdesiniz,V8'in tadını sonuna kadar alın.Gaz-fren beraber,direk burnout.
    Sıfır çizin,yanlayın,drift deneyin.Lastik falan para değil orda zaten.Arabistan'da usta diye bir şey yok ama,parçaları çok ucuza getirtirsiniz.Cidde'de olsaydınız,size çok iyi bir Türk usta tavsiye ederdim.
    Polise dikkat tabi.Bir de radarlara.Sonucu hapis bilirsiniz ki.
    Polis sikinti, nereden cikacaklari belli olmuyo, hele yabanci oldugunu anlarlarsa laf da anlatamazsin ugras dur... Hapis bi kirmizi isikta gecmekte var benim bildigim. Hizda cezayi cebinize gonderiveriyorlar cevirme fln ugrasmiyorlar hic...

Çok basit D ye al frene bas ve yanındada sadece gaza basıyorsun. Başka bişey yok. Silveradoyu hatırlamıonmu pistte lastik bitrioduk. Aynı şey
    Tarkan sen misin la o Taniyamadim ya la
    V8

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radara hapis kalkmış demek ki.Benim zamanımda (2003-2008) radara direk hapis cezası vardı.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mythos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis sikinti, nereden cikacaklari belli olmuyo, hele yabanci oldugunu anlarlarsa laf da anlatamazsin ugras dur... Hapis bi kirmizi isikta gecmekte var benim bildigim. Hizda cezayi cebinize gonderiveriyorlar cevirme fln ugrasmiyorlar hic...

Tarkan sen misin la o Taniyamadim ya la
    Benim ya la
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radara hapis kalkmış demek ki.Benim zamanımda (2003-2008) radara direk hapis cezası vardı.
    Yok, benden degil ama arkadaslardan radara giren cok oldu. Kirmizida ozellikle uyardilar hapis var diye... Zaten yolun kenarina buzdolabi gibi bisey koyuyorlar gecici, hizi astin mi yanindan gecerken flashi cakiveriyor, sonra telefonuna mesaj geliyo su kadar cezan geldi git yatir diye... Hatta internete girersen koordinatlarini bile veriyor cezayi yedigin yerin... Adamlar 10-15 gun koyuyor radari bi yere, sonra sokup baska yere koyuyorlar... Hatta gecen hafta gordum, bi jipin bagajina kurmuslar tertibati, bagaj kapagi camdan... Hop cekiveriyor fotonu... Gecen bizim mudurlerden biri 80 ile gidilcek yerden 120 ile gecmis, 500 Riyal cezasi geldi...

Tarkanim napiyon ya gorusmeyeli
    V8

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yutdışından otomatik bi supra gelmişti onunla yapmıştık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok, benden degil ama arkadaslardan radara giren cok oldu. Kirmizida ozellikle uyardilar hapis var diye... Zaten yolun kenarina buzdolabi gibi bisey koyuyorlar gecici, hizi astin mi yanindan gecerken flashi cakiveriyor, sonra telefonuna mesaj geliyo su kadar cezan geldi git yatir diye... Hatta internete girersen koordinatlarini bile veriyor cezayi yedigin yerin... Adamlar 10-15 gun koyuyor radari bi yere, sonra sokup baska yere koyuyorlar... Hatta gecen hafta gordum, bi jipin bagajina kurmuslar tertibati, bagaj kapagi camdan... Hop cekiveriyor fotonu... Gecen bizim mudurlerden biri 80 ile gidilcek yerden 120 ile gecmis, 500 Riyal cezasi geldi...

Teknoloji bayağı ilerlemiş oralarda.Bizim zamanımızda radar polis arabası olurdu.İleride çevirme sonra hoop hapis.Artık hızına göre 1-3 gün arası.
    Riyad hayli tutucu.Sahil taraflarında,özellikle Jubail-Khobar tarafında olsaydın polisle olan sorunlarını çok daha kolay çözerdin.Oralarda yedek parça bolluğu da var,ama usta yok.İyi ustalar Cidde'de.
    Eğer Bahreyn'de bağlantın varsa orada ciddi seviyede tuning shop'lar var.Ya da kendin gidebilirsen çok daha hızlı parça bulursun.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki abi...
    Aferin sana. Ne laf soktun öyle. Karalar bağladım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Riyad siki biraz... Mutavvalar falan cok daha kati burada. Ciddedeki arkadaslar yilda bir iki kez anca goruyoruz diyorlar, burda nerdeyse her avm'ye bi tane dusuyor Checkpointler hala var, nereye kuracaklari da belli olmuyor. Ama genelde pakileri falan ariyorlar, bize pek bulastiklari yok...

Bahreyne henuz gitmedim ama 3-4 saate gidilebiliyor burdan. Parca fiyatlari orda ucuzsa ordan bakarim. Burda bi eleman var suudi, arabayi alirken falan bayaa yardimci olmustu, Riyadda bi kac mekan var oralara gidelim diyor. Egzoz ve Cai yapayim diyorum ama bklm artik...
    V8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Riyad siki biraz... Mutavvalar falan cok daha kati burada. Ciddedeki arkadaslar yilda bir iki kez anca goruyoruz diyorlar, burda nerdeyse her avm'ye bi tane dusuyor Checkpointler hala var, nereye kuracaklari da belli olmuyor. Ama genelde pakileri falan ariyorlar, bize pek bulastiklari yok...

Bahreyne henuz gitmedim ama 3-4 saate gidilebiliyor burdan. Parca fiyatlari orda ucuzsa ordan bakarim. Burda bi eleman var suudi, arabayi alirken falan bayaa yardimci olmustu, Riyadda bi kac mekan var oralara gidelim diyor. Egzoz ve Cai yapayim diyorum ama bklm artik...
    Suudi kankan varsa,hele de kuvvetli,lafı geçen bir ailedense işin kolay.Polisle de başın derde girmez.
    Ucuzluk olarak sıralama:
    en ucuz Arabistan
    2-Bahreyn
    3-Katar
    4-UAE.
    Bu sıralama her ürün (elektronik,vs...) için geçerli.Alacağın bir mal eğer Arabistan'da varsa başka yere bakma,diğerlerinde mutlaka daha pahalıdır.Bulamazsan diğer ülkelere bak.Özellikle yedek parça Bahreyn'de çok var.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asfaltta 98 otomatik 200sx manuel olarak 1 geçirilince yapmıştı
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suudi kankan varsa,hele de kuvvetli,lafı geçen bir ailedense işin kolay.Polisle de başın derde girmez.
    Ucuzluk olarak sıralama:
    en ucuz Arabistan
    2-Bahreyn
    3-Katar
    4-UAE.
    Bu sıralama her ürün (elektronik,vs...) için geçerli.Alacağın bir mal eğer Arabistan'da varsa başka yere bakma,diğerlerinde mutlaka daha pahalıdır.Bulamazsan diğer ülkelere bak.Özellikle yedek parça Bahreyn'de çok var.
    Valla nufuslu mu bilmiyorum da yaninda arapca bilen birisi iyi oluyor her turlu... Yedek parca deyince gecenlerde hurdaliga goturdu beni, riyadin guneyinde donumlerce arsaya kurmuslar herifler. Her markanin ayri dukkani var. Gittik oraya, girdik dodge icin olana icerde bi dunya arac. Giriyon dolaniyon begendigin parca uzerinden pazarlik yapiyorsun... Ben on tampon bakmaya gitmistim ama arkadan butun chargerlar onden mi darbeli olur ya?
    V8

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu Charger 'ın adapazarıyla bi alakası varmı bikaç defa arabistan plakalı gördüm de ada'da Charger acaba mı dedim şimdi
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu Charger 'ın adapazarıyla bi alakası varmı bikaç defa arabistan plakalı gördüm de ada'da Charger acaba mı dedim şimdi
    Sanmam Bu arada her arapca plakali arabistan degil, muhtemelen o gorduklerin suriye plakalidir... Arabistan plakalarinda kenarda KSA yaziyor...
    V8

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oda ksa plakaydı hatta 2025 sea mıydı neydi hatırlamıyorum
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buralarda cok satan bir model, basip gelmis demekki amcam Suriye falan karisik olmasaydi belki bende gelirdim arabayla ama artik mumkun degil, anca gemiyle falan onden gonderince olur sanirim o is...
    V8

Şirzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol ayakla hafif frene bas araba gitmeyecek şekilde sağ ayakla gazı kökle hertürlü yaparsın
    JUST A DRİVE...

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben vtec sport aracimla denedim avm nin kaygan zeminde 1 e aldım kesiciye düştü 2 ye aldım 2 dede sardı sonra Dumanlar içinden birileri geliyor güvenlikmiş kardeşim napıyorsun neden lastik kaydiriyosun dedi sonra çıktım Hemen hix bişey de olmadı sanzumana motora
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler gorusler icin, uygun zemin ve mekan bulunca sonuclari burdan paylasicam
    V8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuc guncellemesi yapayim, arac bekledigimden cok daha kolay burnout yapti, hemde yeni asfaltta Once sol ayakla frene bastim, sonra gaza yuklendim, frenden hafifce cekmemle dumanlarin gelmesi bir oldu zaten Video cekemedim ama bi arkadasa ayarlatip cekicem bi dahakine

Yardimlariniz icin saolun varolun :P
    V8

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)