Arkadaşlar Oğuz Yüzbaşının kullandığı tabancanın modelini bilen varmıdır.
Başka bir kanalda oğuz yerine başka karakterlerle devam edebilir, TV8 alabilir ( şahsi görüşümdür )
klasik doğuş yayın grubu stratejisi yap işlet devret![]()
daha bu konu açıldığında ikinci sayfada yazdığım yazıydı.. Bence ağır senaryo ve mantık hataları vardı.. şu yukarda yazdığım ilk bölümde gördüklerimdi sonradan dahada arttı.. ben izlemeyi bıraktım o gün ah ulan istanbulu izliyorum on numara dizi bence.. benim gibi herhalde bu tür mantık hatalarını gördükçe izlemeyi bırakmış insanlar vardır..
Bence her şeyi iluminati derin devlet gizli güçler'e bağlamak yerine daha ayağı yere basan neticelere bağlamak gerek.. benim şahsi fikrim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
mantik hatalari olmasi normal Bence. Sonucta sitcom cekmiyorlar. Bir orda bir burdalar, yayin zamanina sigdirilmasi gerekenden fazlasini sigdirmaya calistilar. cok fazla konu isleyince ister istemez hatalarda oldu tabiki. yillarca yayinlanan fenomen olan alarm fur cobra 11(kobra takibi)inde bile e46 ile giderken e36 ile kaza yapiyorlardi.
arac konusuna gelince; Benim 1000tl net maas alan personelimde qasquai(dogrumu yazdim bilmiyorum) var. Buda mantiksiz ama gercek.
Bu adaminda para harcamaya firsat bulamayacak kadar fazla goreve katilmasi ve Abisinin konumu goze alindiginda gayet normal geliyor.
Yazik oldu Bence gayet iyi bir diziydi. İnsallah baska kanala gecerler ve devam eder ayni tempoyla.
yanlış anlama şu yazdıkların bile bana mantıksız geliyor..
mantık hataları olabilir tabiki bunun sitcomla alakası yok.. sitcomlarda niye mantık hatası olsun.. tam aksine onlarda olmaz bir stüdyoda durum komedisi çeviriyorlar.. bana göre mantık hataları çoktu öyle bir arabalık mevzu değil o sadece ilk bölümü izlediğimde gün ışığı gibi gözüme çarpan bir şeydi yoksa çok vardı bana göre..
biraz askerliğini yapmış biraz devlet hiyararşisini bilen ast üst ilişkisini bilen herkes dizideki saymakla bitmiycek mantık hatalarını görebilirdi.. kaldıki ben derin güçlerin yada kimsenin rahatsız olucağını sanmam niye olsunki eski düzen statikocu düzen kendi askerini öldürüyor görünüyor paralel yeşil gladyo dedikleri kim belli bunlarla dört cihanda çarpışan şu anki düzen.. bu şu anda hükümetin bence hoşuna gidicek bir şey niye şikayetçi olsunlar.. benim diziden anladığım bu.. fikrim bu.. belkide yanlış anlamışımdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aynı şeyi demişimSitcom mu bu hatasız olsun demek istedim zaten
Sitcom olmaması, mekanın değişip durması, çok fazla eş zamanlı farklı yerlerin çekimi, birleştirmesi hiiç kolay değil.
Akşam Aynı saatte PAramparça vardı, Eşim yüzünden Bende seyrettim. Koskoca istanbulda gitti hiiç haberi olmadığı öz kızınla tesadüfen karşılaştı. Syreden anlar demek istediğimi, Genç eleman cabrio camaro ile düz yolda sağ sol yapıp durdu vs. Mantık hatasının kralı bunlar Bence. Gel gelelim, Pazartesi akşam reaksiyon seyrederdim Ben, Şimdi aynı akşam yayınlanan paramparçayı, Eşim, Arkadaşı ve Kardeşim Seyrettiler. Bende mecburen ucundan kıyısından gördüm. 3katı arttı reyting.
Birinde ciddi emek var diğerinde salak saçma şeyler.
Bu fikrede katılıyorum. mevcut hükümetin seveceği tarzda bir diziydi. Ne varsa yıkmışlar fetoyaBozuk olan düzeni düzeltip Amerikalara kafa tutan hale getirmişler. Herkes kendine göre Milliyetciydi. Apo ile görüştük ama işte iyilik için görüştük mesajları verilecekti, engel oldular ve bdp ile görüşmüş oldular
![]()
Fusion35 ------> OnurD.
bu bölümde iyiydi yazık oldu dıyorum bı kere daha
dayı en son biz bitti demeden bitmez dedi. Devam edecek mi acaba başka bir kanalda ? Duyumlar, izlenimler nedir bilen,eden var mı![]()
Bide bu dayinin telefonun markasi ne allah aşkina diziye yazik oldu aslinda mantik hatalari vardi 2 saat suruyor bazi konulari o kadar yuzeysel gecmeyebilirlerdi belki baska kanalda devam eder
Vay be dizi çok güzeldi ama bitti işte. Yazık ettiler. Neyse eski amirim yeni dayımızın yeni dizisini beklicez artık.
Başka kanalda başlasada izlesek keşke
Bide bu dayinin telefonun markasi ne allah aşkina diziye yazik oldu aslinda mantik hatalari vardi 2 saat suruyor bazi konulari o kadar yuzeysel gecmeyebilirlerdi belki baska kanalda devam eder
Aynen bu diziye yazık ettiler Erdal beşikçioğlunun olduğu her proje takdiri hakediyor ama reyting engelini aşamadı dayının telefonun modeli Sony cmd-z1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)