Katılıyorum, anlayabilene keyifli
Printable View
Şimdi izledim 4. bölümüde
Tekin Komserin kız kardeşi arkadaşına abim zanneden Tekin varya diye konuşmasında kinaye mi yapıyordu yoksa öz abi değil muhabbetimiydi ?
Ben de çok beğenerek ve keyf alarak izliyorum.
Bordo bereliler hakkında dolaşan şehir efsaneleri olarak bilinen mevzuları gösteriyorlar sanki. Tek mermi tek adam hesabı. Merak ettiğim gerçekten o kadar olabilirmi.
Şu dandik dizi bolluğunun olduğu dönemde bence iyi giriş yapan dizi.Tüm bölümlerini kaçırmadan izledm.Pazartesi akşamlarını doluruyor en azından :)
Abi dedikleri sanırım feto. Emniyetdeki adamları, amerika kaynaklı şantaj için ses ve goruntu kayitlari vs.
Birde o banktaki zeynep oğuz yazisi kadar sacma birsey de gormedim yani 6 senedir deforme olmamis ilk gunku gibi
Güzel yerde kesti şimdi otur 1 hafta bekle :D
3,grubu çözemedim çok karışık :D
Dayı'nın (Yavuz) kim olduğunu çözebilen varmı ? :)
Abi dediklerinin kim olduğu apaçık belli zaten..
Dizi baya iyi olmuş, ama bazı yerlerinde çok saçma sahneler denk geliyor :D
tekinin babasının vurulması ilkokul müsameresi gibi olmuş :D o neydi la öyle dedim :)
Çatışma sahneleri çok amatör kalıyor gerçekten bazı sahneler kötü ama kadro cok iyi
dizi de reji anlamında ciddi eksiklere bende rastlıyorum ama konu çokçok başarılı ve izlettiriyor. çok ince görüyorlar:)
Amirim geri gelsin. Bu ne böyle yaaa...
koyu bir Behzat Ç hayranı olarak, bu diziyi izlemek nedense içimden gelmiyor.
Türk dizileri arasında gayet izlenebilir bence. Tabiiki hatalar ve saçmalıklar var ama diğerlerine nazaran çok göze batmıyor. Ama Erdal Beşikçioğlu oynamasa kesinlikle izlemezdim.
Senarist bir arkadaşımın dediğine göre yine Pars Narko terör Behzat Ç de de olduğu gibi birilerini rahatsız etmiş dizinin işlediği gerçekler o yüzden yayından kaldirilacakmis.