Bizim Camide cekmişler son bölümü çatısma sesıde gelmedi ama:)
Printable View
Bizim Camide cekmişler son bölümü çatısma sesıde gelmedi ama:)
Emre usluyu düşünerek mehmet baransu yazmışım pardon :)
Biz İçindeyiz biz bilmiyoruz biticeğini nerden duyuyosunuz anlamadım gitti. O işten ekmek parasını kazanan çok insan var. Yapmayın size basit gelio bitio demek. İzlemeye devam bu iş öyle basit bi iş değil çok emek var tahmininizden fazla.
daha bu sabah nilgün belgün programında dediler bu sezon biten biticek ve sallantıda olan diziler olarak sohbet ediyorlardı.. hatta ilk konuya necati şaşmaz raci şaşmaz araları bozukmuş şirketleri ayırmışlar ekip 3 e bölünmüş falan ordan girdiler işte bir ekip reaksiyonu yaptı falan dediler.. ama reaksionda sallantıda reytingleri falan dediler.. bu sabah fox tv de canlı yayında dediler...
anaaa,, diyorum diyorum diyorum sonunda çıkardım ufacık fotodan, serdar karakteri :) hehe :) eyvallah selamlar :)
kızdırmayın üsteğmenimi :) :) keyifle izlemeye devam hakan :heyoo:
beyler dizi hala pt 1 de yayınlanıyor ve prototipte görünüyor
dizi güzel ben dikkatle izliyorum fakat bazen saçma sapan hatalar oluyor..
Mesela Yavuz'a baskına gittiklerinde Tekin'in gözü şiş, ama dışarıya çıkıp arabaya bindiklerinde gözünde hiç birşey yok sapasağlam gibi..Amatörce hatalar bence.
Hükümet için biçilmiş kaftan bence dizi... arkadaşın dediği gibi o işten çok ekmek yiyen var :) ne kadar pislikleri varsa yapıştırsınlar paralele!! bende izliyorum ama oyunculara bir el atılsa iyi olur amatörlük diz boyu
Nehir Erdogani oldurduler.
Reaksiyon-Dayinin gazabi :)
Guzel dizi aynen devam.
Hakancim Basarilar, gayet iyi gidiyosun ve tahminimce rolunde artacak son olaydan sonra. hadi hayirlisi.
bu ülkede kötü olan her şeyi paralel yapmış, dizide verilmek istenen mesaj bu...
Nehir Erdoğanı vuran kimdi?