lan dün gece zekinin önündeydi bu araba yanlısmı hatırlıyorum yoksa sertaç??
lan dün gece zekinin önündeydi bu araba yanlısmı hatırlıyorum yoksa sertaç??
Cupra
S2k
Live Fast, even Fly![]()
Connecting site... ilanı da varmış sahibinden de
Karisik durum .. Insallah kazasiz belasiz bulunur
bu tarz aracı onca guvenlık onlemıne ragmen anahtarsız nasıl calıstıyrlr anlamıyrm cok gecmıs olsun kasko vardr umarm
Nasıl bi memleket haline geldik yaa..Kaçıncı çalıntı haberi bu Ankara'nın emniyeti,polisi nerde ? ne yapıyor ? anlamıs değilim.. Çok geçmiş olsun.
Aksam basımızdan geçen bi olaydan sonra zaten polislere olan güvenimi iyice yitirdim. Herifi gözlerinin önünde öldüresiye dövüyolar,polis gördüğü halde sırtını çevirdi.. Polisi uyardıktan sonra başta görmedim etmedim falan dedi,biraz daha baskı yapınca "napayım burdaki olayı bırakıp oraya mı gideyim" dedi.. Biz şok olduk yazıklar olsun diyip gittik.. Çok yazık halimize !
İnşallah en kısa sürede bulunur. Bu mesajı yazmaktan bıktım, 2 güne bir çalıntı konusu açılıyor. Bu araçları çalanlar her kimse cezasını çekmeli. Dün bir polisle konuştuk son olaylardan sonra polisler artık meslekten soğudu felan dedi, türkiye geneli olaylar 3-4 kat arttı dedi ve hiçbiri basına doğru düzgün yansımıyor dedi. Bizi bu hale düşürenler utansın.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Oncelikle cok gecmis olsun, umarim en yakin zamanda bulunur. HirsiLar yakalansada dogru duzgun bir yaptirim olmasigi surece hic birsey degismez bundan 3-4 sene once ankarada bizimde aracimiz calindi polia sokakta sikistiriyor alttan ustten adamlar duvara vuruyrlar araci onca airbag ivir Ivir aciliyor ona ragmen polisler sikistirdiklari aractaki adamlari yakalayamayip 2,5 metre yukseklikteki demirlerden kacmalarini izlemislerdi...
bu arada bir arkadaşımın arabasını da çalmışlar Ankara'da oldu yine.
https://www.facebook.com/erman.pekte...2540250&type=1
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede bulunur. Ankarada hırsızlık dolandırıcılık suyunu çıkardılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)