User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Hyundai ix35 hakkında bilgi talebi ?

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana kalırsada bir bayiilere gidip hem araçları incelemek hemde mümkünse test etmek en akıllıcası olur, küçük gelmeyecekse Opel Mokka/Chevrolet Trax bunlarda makul rakamlarda.
    Ve ya;
    Connecting site...
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsada bir bayiilere gidip hem araçları incelemek hemde mümkünse test etmek en akıllıcası olur, küçük gelmeyecekse Opel Mokka/Chevrolet Trax bunlarda makul rakamlarda.
    Ve ya;
    Connecting site...
    trax mokka ufak gelir bize abi. 3008 mantıklı lakin değerlendirmeli cidden.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devrem herşey bütce.
    makyajsızlardan bulursun 2011 filan düşük km li bakarsınz keyfinize.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökberk aldı babasına cok memnunlar
    Connecting site...

bunlarada bak,

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...

s.et hyundai filan
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bunlara alternatif olur mu bilmem ama 2007+ grand Vitara nasıldır ?
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökberk aldı babasına cok memnunlar
    Connecting site...

bunlarada bak,

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...

s.et hyundai filan
    asx i boşverelim en direk madem benzinli olacak hyundai olsun temelde aynı motor ama hyundai 135 ps.Haftasonu test sürüşüne gideceğim hyundai bayiisine randevu aldım. jeeple landin kmleri çok 100k arabayı alırsan 5 sene sonra gerek satması gerek maliyetleri... yeni bişiler lazım azıcık. o yüzden hyundai diyorum. ama yeti de kafama yattı gibi.

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlara bakıyorum da ix35den escalade konforu bekleyen arkadaşlar çok üzülmüşler ya.. abi hyundai bu daha ne bekliyosunuz ki? o paralara,o donanımda başka araba varmı? ix ve spo ekuriler zaten. ya sportage bakacaksınız,ya ix35. otomatik viteslisini kullanıyorum,yakıtı fazla. (lpg taktırım diyosanız da GDI motora lpg olayı biraz muallak. sıvı sistem taktırın diyen var. maliyeti 6-7bin tl civarına geliyor. sıralı sistem taktırın diyen var,yakıtı 0.2krş düşürüyor. mantıklımı değilmi ben karar veremedım. 20bin km yi geçince haala ortalamam 9-10 larda olursa sıvı prins taktırıcam.) eğer manuel alıcaksanız mantıklı araç. iç donanımı gayet kullanışlı. benim boyum 1.84. babam 1.90. önlü arkalı oturabiliyoruz. koltuk arkalarına cep koymayarak bunu yakalamışlar. arka koltuklarda dahi ısıtma var. o yaşta birisi için bence gayet makul araç. şimdiden hayırlı olsun..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    60 yaşında insan sürücek arabayı .. 20 yaşındaki çocuk kendine almıyor.. adamın babası tın tın sürüp yoluna bakıcak.. o fiyat denklem eğride 1.6 motorun 8-10 arasıda yakması o tonajda çok normal neticede hyundai 1.6 motoru o kasaya opelin tıpkı tonajlı kasalara 1.3cdti motor yada vectralara 1.6 motor koyduğu mantıkda koymuş yani suv sınıfında satış yapmak.. direk 2.0 motor ile girseydi kim alırdı ix35..

anomal olan bir şey göremedim.. alternatifler yokmu var.. burdada donanım farkı girer işin içine... artı olarak yedek parça ikinci el yaygın servis ağır gelir..

asx parça durumu nedir bir bilgim yok ortalama bir kazada şahsen tahminim uzun bir süre parça bekleniceğini düşünüyorum yaygın olmayan servis ağıda sıkıntı ve zor giden ikinci eli araç güzelmi çok güzel bir lafım yok aracın kendine.. bence değerlendirmeler bu yolda yapılmalı benim fikrim..

ix35 en güzeli bence baban bir günlüğüne kiralasın sürsün beğenmesse zaten almaz beğenirsede kafasında kesinleştirmiş olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene test sürüşü yaptım. performans ı orta seviye.konforunu çok beğenmiştim boyut olarakta gayet ferah.

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annemde var 2012 Style Plus Apa paketlisi kısaca makyajlı kasadan da daha full diyebiliriz. 35.000km oldu severek biniyoruz. Millet heralde bu aracın performansını 1.4 tsi'lar la falan karıştırıyor. Tamamen ne beklediğinize bağlı 1.6 8v eski vw motorlarını geçebiliyor mesela ama tabiki uçan kaçan bir araba değil ki zaten yerden yüksek yumuşak süspansiyonlu otomobilden nasıl bir sürat bekliyorsunuz?? Performansı olsa nolur olmasa nolur viraj kabiliyeti belli alttan aldığı rüzgar belli Yokuşlarda falanda doğru viteste iseniz bayılmaz nasıl DSG'de 6 ile girdiğiniz yokuşa 4'e atıp size belli ettirmiyor sizde bayılmıyor zannediyorsanız bu araçta da paşa paşa 6'dan 4'e çekeceksiniz
    Bunun dışında donanımı çok iyidir trafikteki imajı da Hyundai'den beklenmeyecek derecede iyi en az beni 3 4 kişi durdurup aracı sormuştu bende almak istiyorum diye. Ufak tefek trim sesleri var klasik Uzak Doğu aracı nasıl olsa Kısacası fiyat performans olarak iyi bir araç en azından Qasqhai yerine gene bunu alırım.

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ben yakıt olarak 10 lt'yi hiç görmedim. Ortalaması 8 8.5 bizim aracın GDI'ler öyle aman aman bonkör değiller yakıt konusunda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 ceker dizelini kullaniyorum ara ara konfor yakit performans gayet guzel

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B!Rtan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlara bakıyorum da ix35den escalade konforu bekleyen arkadaşlar çok üzülmüşler ya.. abi hyundai bu daha ne bekliyosunuz ki? o paralara,o donanımda başka araba varmı? ix ve spo ekuriler zaten. ya sportage bakacaksınız,ya ix35. otomatik viteslisini kullanıyorum,yakıtı fazla. (lpg taktırım diyosanız da GDI motora lpg olayı biraz muallak. sıvı sistem taktırın diyen var. maliyeti 6-7bin tl civarına geliyor. sıralı sistem taktırın diyen var,yakıtı 0.2krş düşürüyor. mantıklımı değilmi ben karar veremedım. 20bin km yi geçince haala ortalamam 9-10 larda olursa sıvı prins taktırıcam.) eğer manuel alıcaksanız mantıklı araç. iç donanımı gayet kullanışlı. benim boyum 1.84. babam 1.90. önlü arkalı oturabiliyoruz. koltuk arkalarına cep koymayarak bunu yakalamışlar. arka koltuklarda dahi ısıtma var. o yaşta birisi için bence gayet makul araç. şimdiden hayırlı olsun..
    hangi yorumlara baktınız bilmiyorum ama, kimse konfor ile ilgili olumsuz birşey yazmamış benim yorumlardan çıkardığım 9-10lt arası yakıtı olduğu ve çok hantal olduğu

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satın alıp da memnun olmayan görmedim. Babamın çalıştığı iş dolayısıyla sıkça biniyorum, yakın çevremde de 2-3 kişi aldı. Yakıt yüksek çünkü araba 1.7 ya da 1.8 ton falandı.
    Donanım yüksek, 5 yıl garantisi var. 2. el piyasası iyi ve öyle kronik sorunu olan bi araç değil. Benzinine bütçe ayırabilsem hiç düşünmem. Konfor, donanım oldukça yüksek, fiyat da uygun.

Forumda tüm değerlendirmeler rolling üzerine yapılır olmuş. Ara hızlanma, son hız vs. SUV, 1.6 motorlu bir araçta ne bekleniyor anlamıyorum. Ayrıca Tiguan vs önerilmiş ama Tiguan da az yakan bir araç değil. Ankara - İzmir arası 1.4 TSİ Tiguan yanılmıyorsam 122 lik ve 3.0 TDI Cayenne arka arkaya gittik. Sakin kullanım sayılmaz, yeri geldi 200 gördüğümüz oldu. Tiguan ile Cayenne'e aynı yakıt ücretini ödedik.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi yorumlara baktınız bilmiyorum ama, kimse konfor ile ilgili olumsuz birşey yazmamış benim yorumlardan çıkardığım 9-10lt arası yakıtı olduğu ve çok hantal olduğu
    kankam ağır aracın kendisi daha doğrusu hafif kore aracı yok

(benmki bile 1400kg +/-20)

haliyele 135 hp 1.6 atmosferik araba 8-10 litrelerde geziyorki o agırlıga donanıma bakarsak normal gibi.
    hanttalık kısmı için söyle ornek veriyim,
    0-100 olara konusuyorm ix35 i bulamadım ama aynı motorlu sportage da 11.1sn demişler (benim 128 crdi 10.9sn katalogsal). uçup kacıcak hali yok neticede suv neticede kullancak profil belli
    vites elinin altında 6 dan 5 değilde 4 e cekersin paşalar gibide cıkar.

buarada ibo senden alıntı yaptımda baya genel konustum belirtiyim dedim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesting for the Egyptian market due to its 1.6 liter engine, is the new direct injection petrol engine, which has an output of 135 hp and 164 Nm torque. This engine propels the Hyundai ix35 from 0-100 km/h in 11.8 seconds and reaches a respectable top speed of 178 km/h.

The fuel consumption is 6.8 liters per 100 km, whereas the CO2 emission-without the start stop option available for the Blue version- lies at a competitive 158 g/km.

demişler arap araba forumunda.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evvela araç 2.el de fiyat-fayda oranı yüksek bir araç donanım ve konfor seviyesi iyi
    Fakat araç tam manasıyla verimsizlik abidesi olaya salt performans gözüyle bakmayın kaldıki ortada konuşulacak bi performans söz konusu değil doğrudur ama hem hiç gitmeyip hemde çok açık ara daha iyi gidenlere göre daha fazla yakıyorsa 2015 yılına girmeye hazırlandığımız şu zamanda motora yeterli demek büyük yanlış olur
    Açtım fabrika verilerine baktım .. ağır denilen araba şu an piyasada bildiğimiz sedan araçlar ile aynı kiloya sahip iri olduğuna bakmayın ( yüklü ağırlık 1519 kg )
    Fabrika tüketim verileri ise aynen şöyle ;

(Şehir İçi) (litre / 100km) : 11.6
    (Şehir Dışı) (litre / 100km) : 7.2
    (Ortalama) (litre / 100km) : 8.8

Bende zamanında pancar motorlu A4 1.6 vardı verimsizlik nedir çok iyi bilirim ara hızlanmalar sollamalar yokuş çıkmaya çalışmalar çırpındıkça çırpınan motor ve zaten çok yakan bir araca yaktırdıkça yaktıran durumlar..

Neyse 2.el başka araçlara yönelirdim ben şahsen sadece yerden yüksek diye bu araca yönelmezdim çok güzel sedan araçlar var..

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evvela araç 2.el de fiyat-fayda oranı yüksek bir araç donanım ve konfor seviyesi iyi
    Fakat araç tam manasıyla verimsizlik abidesi olaya salt performans gözüyle bakmayın kaldıki ortada konuşulacak bi performans söz konusu değil doğrudur ama hem hiç gitmeyip hemde çok açık ara daha iyi gidenlere göre daha fazla yakıyorsa 2015 yılına girmeye hazırlandığımız şu zamanda motora yeterli demek büyük yanlış olur
    Açtım fabrika verilerine baktım .. ağır denilen araba şu an piyasada bildiğimiz sedan araçlar ile aynı kiloya sahip iri olduğuna bakmayın ( yüklü ağırlık 1519 kg )
    Fabrika tüketim verileri ise aynen şöyle ;

(Şehir İçi) (litre / 100km) : 11.6
    (Şehir Dışı) (litre / 100km) : 7.2
    (Ortalama) (litre / 100km) : 8.8

Bende zamanında pancar motorlu A4 1.6 vardı verimsizlik nedir çok iyi bilirim ara hızlanmalar sollamalar yokuş çıkmaya çalışmalar çırpındıkça çırpınan motor ve zaten çok yakan bir araca yaktırdıkça yaktıran durumlar..

Neyse 2.el başka araçlara yönelirdim ben şahsen sadece yerden yüksek diye bu araca yönelmezdim çok güzel sedan araçlar var..

Ben otm versiyona bakmışım upss
    Neyse ki manuel versiyonun tüketimi daha insaflıymış
    Son paragraftaki düşüncem hala geçerli.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    (Şehir İçi) (litre / 100km) :8.2
    (Şehir Dışı) (litre / 100km) :6.0
    (Ortalama) (litre / 100km) :6.8

manueli buda fark belli ediyor yakıtta hemen genelinde 8.5 gibi gezer zaten
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)