gorgu tanıgı bırı ıle konustular damper acık yanımdan gectı tabelaya carptı kopruye vurdu dedı 5 araba arkasındaydım vs anlatıyodu eleman.
gorgu tanıgı bırı ıle konustular damper acık yanımdan gectı tabelaya carptı kopruye vurdu dedı 5 araba arkasındaydım vs anlatıyodu eleman.
Ben 2006'da geldim iş için.. O zamanlar elimde bu alternatif vardı mecburen kullandım. .. Benim gibi binlerce insan var.. Ekonomiyi dogru düzgün yönetemeyen, istihdam açıgını çözemeyenler sayesinde sıkıştık kaldık buraya.. Şükredip çile dolduruyoruz.. Zaten ne kadar yalan bi memleket oldugunu bayram tatillerinde anlıyoruz..
Tango-1 never dies.
Bu tanker damperli tankerlerdenmiş, damperi açık şekilde önce tabelaya çarpmış, daha sonra köprünün üst kirişine çarpmış
ölenlere allahtan rahmet diliyorum yakınlarına sabır versin çok kötü bir durum...
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
Ölenlerin yakınlarına allah sabır versin.. Bir türkiye gerçeği daha, başımıza olmayacak işler geliyor. Damperli tankerde var bildiğim kadarıyla, köprüde tam kupayla tanker arasına çöktüğü için damperli değilmiş gibi duruyor.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
biz baya memleket olarak 7 göbek buralıyız, ki ben istanbulu aşık derecesinde çok severim. ama burada hayat öyle bi bozuldu öyle bi keşkemekşe döndü ki artık kendimi buraya ait hissetmemeye başladım. zaten şehir artık arapların suriyelilerin şehri oldu sayılır. memleket nere diye sorana istanbul dediğimde kendime acıyorum artık
İnternetten haberlere baktım görgü tanığı falan da damperi açık diyince en mantıklısı böyle oluyor sanki
habertürk şu an görüntüyü veriyor
herif baya baya kasapmış, bu tiplere emanetiz şehirde işe bak
a.q. bu kaçıncı damper faciası o yolda...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)