araç yıkık bence hiç girmeyin...
araç yıkık bence hiç girmeyin...
yerinde olsam hic bulasmam, arac resimdekiyse zaten bitmis kasa olarak.m44 vardi yakin arkadasimda 4 kapi+sunroof 17 bine alip yaklasik 7-8 bin harcayip zar zor 14 bine satmisti gecen yil.ha bide ne zaman arasam cocugu bostanci sanayide hava akismetresi ariyodu kronik arizasi bu olabilir.
2 defa alıp sattık pek bir sorunu olmayan araç. kronik olan arızası akışmetredir. genel olarak sorunsuz bir araçtır performansı yakıtına göre gayet tatmin edicidir.lpg de 30-35 kuruş yakar eğer hemen alıyım satıyım derseniz kesinlikle sunroof lu alın.sunroof suz araç ne kadar düzgün olursa olsun pek tercih edilmiyor![]()
e36 larda 7 turş ve 18 tuş obc vardır piyasada sunroofsuz olanı pek tutulmaz üvey evlat muamelesi görür
ama gidişi gayet tatmin edicidir 97 yılına kadar m42b18 1800cc (e30 318is lerdeki motor) la üretilmiş 97 sonrası ise m44b19 1900 cc lik motora geçmiştir hemen hemen hepsinde kilitli difransiyel mevcuttur ayrıca 97 yılından sonraki modellerde asc standart olarak sunulmuştur
bu arada takas için eklediğin arabayı ben olsam hiç düşünmem bile tampon polyester bıyık sacı yamulmuş muhtemelen önden kazası var çamurluk çizgisi bana tuhaf geldi ayrıca bu araç facebook taki e36 sayfasında paylaşılmıştı araç donanım olarak boş bir araç jantlarda replika bu arada haberin olsun takas ediceksende bu araç benim gözümdeki ederi en fazla 17-18 lira
kesinlikle sunrooflu tercih etmeni tavsiye ederim. kronik sorun evet hava akışmetre körüğü onu da değiştirirsin çok önemli değil(kendiminkinden biliyorum sorun o körüğün yırtılması![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)